Delibal’ın Stuttgart ve Berlin gala gecesi yapıldı, İzdiham yaşandı!

Sinema

CXiqemRWcAAlW5K

Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve yönetmen Ali Bilgin Delibal‘ın Almanya gala gecelerini katılıyorlar. Önceki akşam Stuttgart yoğun ilgi içinde yapıldı. Dün akşam da Berlin gala gecesine katıldılar. Çağatay Ulusoy’a ilgi o kadar yoğundu ki, çığlıklar arasında yürümekte zorluk çekti. Sevgi selinde ezilme tehlikesi geçiren Çağatay’ın göz yaşlarını tutamadığı görüldü. Zaten yapı itibariyle oldukça duygusal olduğunu biliyoruz. Canımsın, iyi varsın diye çığlıklar atılıyordu. Bu olumlu tepkiler karşısında Çağatay’ın duygulanması oldukça normal.

CXf5miWWwAEKpe9

Stuttugart’ta ilgiden son derece memnun olan Ulusoy ve Tuğutlu’ya kara kalem tabloları hediye edildi.

CXigQ7oWAAAeJ8s

Berlin’de Çağatay Ulusoy’a kimi sevenleri resim imzalatmaya çalışırken, kimisi de cep telefonları ile resim almaya çalışıyordu. Çağatay, filmdeki performansı ile bu ilgiyi fazlasıyla hak ediyor.

CXf0QPkWQAIqqFk

Film sonunda sahneye çıkan Leyla Lydia Tuğutlu, seyircilere Almanca olarak hitap etti. Daha sonra mikrofonu alan Çağatay, hepiniz Almanca biliyordunuz de mi?  O zaman ben Türkçe konuşayım. Dedi. Daha sonra selfie çubuğuna takılı cep telefonu ile seyirciler ile birlikte çığlıklar arasında fotoğraf çekti.

CXjDzURWEAABcRa

CXf_LszUsAAutNM

Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu ile Delibal filminde birbirlerine çok güzel yakıştılar. Çok iyi bir ikili oldular. Belki önümüzdeki yıl onları birlikte bir dizide görebiliriz.

CXittLVWcAAUlvV

Çağatay Ulusoy‘a 2016’da başarılar ve sağlıklar diliyorum. 5 yılda çok güzel bir yere geldi. İki süper dizi ve başarılı iki sinema filmi sığdırdı. Yüzü kadar kalbi de çok güzel olana oyuncumuzun, 2016’da bu başarısı ziyadesiyle sürecektir. Delibal mutlaka görülmesi gereken bir film, anlatmakla olmaz. Barış ve Füsun ile o aşkı yaşamak, Delibal zehir olsa da o dadı tatmanız lazım.

Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu 2016’ya bu akşam Almanya’da girecekler. Kanal D Beyaz Show’da onları 23,15’de bant yayını da olsa seyredebilirsiniz.

CXi9KegWcAAx5xE

Herkese, bütün okuyucularıma mutlu yıllar. 2016 sağlıklı ve gönüllerince bir yıl olması dileklerimle…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Berlin Gala gecesinden Görüntüler:

https://www.youtube.com/watch?v=SowGIwJA8Pg&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=DC9WDYXhxwI

 

Not: Görsel ve haberler Çağatay Ulusoy Twitter sayfasından alınmıştır. Bu görüntü ve resimleri yollayan tüm Çağatay Ulusoy fanlarına çok teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir