Güllerin Savaşı Final yapmalı mı? Gülfem’e yeni bir şok daha…

TV Programları

Ekran AlıntısıGS.58.1

Baş rollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder, Barış Kılıç, Sercan Badur, Yiğit Kirazcı ve Kenan Ece’nin paylaştığı Güllerin Savaşı bence iyi gidiyor. Son günlerde final yapacak dense de, sevilen dizi ilginç olaylarla devam ediyor. Reytingleri biraz düşse de, AB’de 4,76 ile 3.sırada, Total’de 3,80 ile 7.sırada yer almış. Kanal D reytingi düşen dizileri çok rahat gözden çıkartıyor ama, Güllerin Savaşı sevilen bir dizi, oyuncu kadrosu oldukça iyi. Usta oyuncu Canan Ergüder performansı ile çok başarılı. Ayrıca dizinin senaristleri Melis Civelek ve Sırma Yanık oldukça deneyimli ve konuyu hakimiyetleri ile diziyi seyredilir kılıyorlar.

Dizinin yeni bölümlerinde Aslan Kral lakaplı, Kenan Ece girdi ve diziye güç kattı. Geçen bölümde Gülfem’ın Gülru ile kardeş olduklarını sırrını ortaya çıkmasında etken oldu. Enver Sipahi’nin mezarı açılıp, DNA testi yapıldı. Test sonucunda Gülfem’in Enver Sipahi kızı olmadığı ortaya çıkmasıyle cinnet geçirdi, Gülru ne olduğunu anlamaya çalışırken merdivenlerden yuvarlandı ve bebeğini düşürdü. Gülru’nun kardeşleri Gülfem’i suçladı, Cihan ablasını korudu. Ömer çocuğunu kaybettiği için çok üzüldü göz yaşı döktü. Gülru Cihan’a ablan yaptı diyerek Gülfem’i suçlar.

Ömer Gülru ile konuşmak, ona kendini anlatmak ister ama nafile…  Ömer ona sarılır, teselli etmek ister. Onları bu şekilde gören Cihan çok sinirlenir.

Ekran AlıntısıGS58.1A

Gülru bebeğini kaybetmesi ile Cihan, artık bebek yok, boşanabileceklerini söyler. Gülru alır valizini 3 gün yalnız kalmak ister. Cihan’dan boşanıp boşanmayacağını sonra karar verecektir. Ömer, taksiye binip giden Gülru’yu takip eder, Gülru ile konuşamaz ama aynı otele yerleşir.

Ekran AlıntısıGS.58.2

Gülfem büyük tekstilci Aslan Kral lakaplı Tibet Yalçın’a gider. Ben o bahçıvanın kızı olamam diyerek isyan eder. Sehpayı yumruklar bileğini keser. Tibet onu hastaneye götürür, yarasını dikiş attırır.

Vega’nın sahibi hangi yerli modacı ile çalışmak istediğin karar vermesi gereklidir. Tibet Yalçın kararını vermiştir. Gülru’nun çizimlerini çok beğenmekte, onunla çalışmak istemekte, bir kaç gün içinde karar vermesi gerekmektedir.

Ekran AlıntısıGS.58.4

Gülfem gerçekleri öğrenmek için Halide’yi sıkıştırır. Ben kimin kızıyım diyerek onu odaya kapatır, Halide bütün gerçekleri tek tek anlatır. Gülfem göz yaşları içinde bu gerçekleri dinler.

Ekran AlıntısıGS.58.5

Gülru telefonları kapattığı için kimse ona ulaşamaz. Herkes mesaj bırakır. Aslan Kral da Gülru’ya iş teklifini mesaj bırakarak yapar. Bu fırsatı kaçırmaması gerektiğini, hayatının şansı olabileceğini söyler.

Ekran AlıntısıGS.58.6

Ömer Otel odasında Gülru ile konuşmak ister ama Gülru onu dinlemez, ben acımla baş başayım, sen de acınla baş başa kalacaksın. Ömer’in bütün pişmalıklarına rağmen Gülru onu af edemez.

Gülfem öz babası olmayan Enver Sipahi’nin mezarını ziyaret eder, neden beni sevmediğini anladım diyerek, geçmişle yüzleşir.

Gülru, ömer ile baş edemez, 3 gün sonra gittiği Otel’den Sapanca’dan geri döner. Çiçek ile kocası Taner, Gülru ile Ömer’in birlikte olduklarını tahmin etmektedirler. Gülru dönüşünde Cihan’a, boşanmayı düşünmediğini söyler. Ömer’in gönlünü almak için yanağından öper.

Ekran AlıntısıGS.58.7

Gülfem’in basın danışmanı Cücü, Aslan Kral’a Gülfem’in çizimlerini gönderir. Amacı onu ayağa kaldırmak, eski günlere dönmesini sağlamaktır. Gülru kapalı cep telefonunu açar, mesajları dinler. Tibet Yalçın’ın iş teklifini alır.

Ekran AlıntısıGS.58.3D

Tibet yalçın elemanları ile toplantı yapar, gelen çizimleri inceler, hiç birini beğenmez. Gülfem’in çimini görünce, Gülfem Sipahi’nin olduğunu anlar, basın danışmanın gönderdiği söylenir. O sırada gelen Gülru ile odasında konuşur. Tibet Yalçın; Ben sende o ışığı gördüm Gülru diyerek, onu zor da olsa ikna eder.

Ekran AlıntısıGS.58.9

Cücü’ye yanlış bilgi gelir, Tibet Yalçın’ın Gülfem’i Vega’ya alacağı tiyosu gelir.

Ekran AlıntısıGS.58.8

Gülfem Cücü’ye bir türlü ben Gülfem Sipahi’yim diyemez. Ben Gülfem … der, orada boğazı düğümlenir. Cücü onu sen Gülfem Sipahi’sin diyerek moralini düzeltir.

Tibet Yalçın, arkadaşlar Vega’da bir Sipahi imzası göreceksiniz diyerek, toplantıyı bitirir. Herkes Gülfem Sipahi’nin işe alındığını zanneder. Cücü’nün jurnalcısı, oldu bu iş Gülfem Sipahi Vega’da diyerek telefon açar. Tibet Yalçın sekreterine, ben Gülru Sipahi seçtiğini söyler. Lansman gecesine kadar bu sırrı kimsenin bilmemesini ister. Gülru Sipahi’nin hafızlara kazınacağını söyler.

O gece gelir çatar. Gülfem Cücü’den haberi almıştır. Makyözü ve kuaförünü çağırır, geceye hazırlanır. O gece için şık olmalıdır. Aslında işin doğrusunu öğrenince ters köşe olacaktır.

Gülru kardeşlerine köşkten taşınmak için acele etmemelerini söyler. Yarım kalan işlerini tamamlayacağını söyler. Ömer ile Gülfem olanları konuşur, dertleşirler. Gülfem bebeğin düşmesini kendisinin sebep olmadığını Ömer’e iknaya çalışır. Ömer, Gülru ile biz birbirimizi bitirdik, der.

Gülru ile Gülfem yeni bir savaşın eşiğine gelirler. Şimdi de iki kardeşin savaşını izleyeceğiz.

Ekran AlıntısıGS.58.10B Ekran AlıntısıGS.58.10A

Gülru, köşkten gitme işini Cihan ile konuşur. Sen hazır oluncaya kadar ben buradayım. Cihan çok şaşırır, sen burdaysan ben de buradayım.

Ekran AlıntısıGS.58.11

Gülfem o geceye itina ile hazırlanır. Aslan Kral ile konuşma provalarını bile yapar. Cücü ile geceye katılır. Aslan Kral misafirlerine bir hoş geldiniz konuşması yapar. Ve Vega’nın birlikte yürüyeceği ilk yerli tasarımcı ile buluşturmak istiyorum. Huzurlarınızda Vega’nın ilk yerli tasarımcısı deyince Gülfem kürsüye doğru yürür.

Ekran AlıntısıGS.58.12

Tibet Bey; Gülru Sipahi deyince adımları yere çakılır kalır. Cücü’nün de yüzünün rengi değişir.

Ekran AlıntısıGS.58.13

Aslan Kral Gülru’yu elinden tutarak misafirlerini takdim eder. Gülfem için büyük şok ve sürpriz olur. Ve burada 58.bölüm sona erer.

Ekran AlıntısıGS.58.KP

Şimdi ne olacak? Gülfem ile Gülru arsında yeni bir savaş mı başlayacak? İlerleyen bölümlerde hep birlikte göreceğiz. Bu dizi bitmez, bitmemeli… Bana göre Güllerin Savaşı final yapmamalı, reyting kurbanı olmamalı.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller tarafımdan bölümden kopyalanarak alınmıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir