Kara Sevda 6.Bölüm Duygusal tanıtım!

TV Programları

kara-sevda-6-bolum-fragmani

Ay Yapım, imzalı Burak Özçivit ve Neslihan Atagül‘ün rol adlığı Kara Sevda‘nın yeni bölüm tanıtımı izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Kemal ve Nihan’ın imkansızlıklarla dolu aşkları Sezen Aksu’nun sevilen şarkısı “Git” eşliğinde ekrana geldi.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kemal karakolda Zeynep’le ilgili uğradığı şok üstüne bu işin peşini bırakmaz. İzleri takip ettiğinde bulacakları, Kemal’iiyice hırslandırır.

Kardeşinin zarar görmemesi için her şeyi göze alan Kemal, Nihan’la ilgili bir karar alır. Bu karar, Nihan’ın kalbinde derin yaralar açar. Artık, aralarındaki uçuruma bir yenisi daha eklenmiştir.

Ozan’ın, Zeynep’in kim olduğunu öğrenmesi, aralarına aşılmaz bir duvar örer. Ozan bu duvarı umursamasa da, Vildan ve Nihan’ın uyarılarıyla köşeye sıkışır.

Yılların kıskançlığı Vildan’ı esir alır ve Leyla’ya karşı elindeki en büyük kozu oynar. Vildan’ın hamlesiyle, Leyla’nın geçmişte bıraktığı savaş kaçınılmaz olarak yeniden başlar.

Kemal, Emir’in ummadığı anda ondan bir adım öne geçer. Kemal’in hamlesiyle kamçılanan Emir; onu daha da zorlu bir savaşın içine çekmeye girişir.

Fehime’nin aldığı bir haber, ailede soğuk rüzgarlar estirir. Tarık’ın patlatacağı bombaysa, Kemal’i ailesinin önünde büyük bir sınavdan geçirir.

Ekran Alıntısıkara sevda-kemal

Sezen Aksu’nun duygulu sesi ile söylediği git ne olursun parçası eşliğinde, Kemal’in yaşadığı duygusal anlar, çık aklımdan çık çığlıkları, izleyenlerin yüreklerini dağlayacak.

Bir yanda Nihan, yaşadıklarından temizlenmek için bir adım atarken; diğer yanda Kemal, geçtiği sınavdan bir kararla çıkar. Kemal’in büyük kararı, Emir’le olan mücadelesini baştan yaratacaktır.

Hilal Saral’ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Burcu Görgün ve Özlem Yılmaz’ın senaristliğini üstlendiği Kara Sevda 18 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’da Star TV’de ekrana gelecek…

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber ve tanıtım fragmanı Ay Yapım – Persona Sanat Basın Bülteninden alınmıştır.

 

Kara Sevda’nın yeni bölüm tanıtımı: https://www.youtube.com/watch?v=N8ZhK5mFkpA

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir