Kara Sevda / Neslihan Atagül’ün resim tutkusu!

TV Programları

4-2

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor‘un rol aldığı sezonun en beğenilen yapımı Kara Sevda‘da Nihan karakterini canlandıran Atagül’ün bilinmeyen resim yeteneği ortaya çıktı.

Dizide; ailesi için aşık olduğu Kemal’den ayrılarak Emir’le anlaşmalı evlilik yapmak zorunda kalan Nihan’ın çaresizliği her Çarşamba büyük bir merakla izleyenleri ekran başına topluyor. Kara Sevda’da ressam olan bir karakteri canlandıran güzel yıldız, geçtiğimiz günlerde gerçek hayatında da amatör olarak resim yaptığını dile getirdi.  Çizim konusunda kendisini geliştirmek istediğini belirten oyuncunun canlandırdığı karakterin ekran gelen sergi sahnesi de oldukça dikkat çekmişti.

Neslihan Atagül dizinin ilk bölümde Nihan karakteri olarak, Kemal’in kara kalem resmini çizmiş, sergisine koymuştu.

4-5

Kemal de resmini sergide görmüş, Nihan’ın kendisine olan tutkulu akını öğrenmiştir.

4-1

Neslihan Atagül, Husky cinsi köpek ile sahilde.

4-3

Büyük Yüzleşme:

Kara Sevda’nın bu akşam yayınlanacak heyecan dolu yeni bölümünde ise (4 Kasım Çarşamba) beklenen büyük yüzleşme gerçekleşecek. Kemal ve Nihan, Leyla’nın oyunuyla yeni bölümde yüz yüze gelecek. Nihan ve Kemal’i birlikte gören Emir ise öfkeyle geçmişlerine dair iz sürmeye başlayacak.

Hilal Saral’ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda 4 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Ay Yapım’ın iddialı dizisinin 4.bölümü bu akşam Star Tv’de ekrana geliyor.

Neslihan Atagül’ün Kara Sevda’da ressam olan ‘Nihan’ karakterini canlandırıyor. Gerçek hayatta da resim tutkusu olduğunu görüyoruz.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Haber ve görseller Ay Yapım-Persona Sanaat Basın Bülteninden alınmıştır.

Kara Sevda 4. Bölüm Tanıtımı:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir