Merhamet 2. sezonunda, yeni isimlerle güçlenerek başlıyor,

TV Programları

01 Eylül ’13

Kategori
TV Programları

 

Merhamet 2. sezonunda, yeni isimlerle güçlenerek başlıyor.

Kanal D.in oldukça heyecanlı, dramatik dizisiMerhamet yeni sezonda kadrosuna sürpriz isimleri katarak devam ediyor. Bu isim 2010 yılından beri oyunculuğu ara veren Kıvanç Kasabalı. Merhamet dizisinin kötü kadını,Yasemin Allen (Irmak) daha geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada daha da kötü kadın imajı çizeceğini belirtmişti. Onu bu yolda yön verecek, karanlık işlerinin takibinde kullanacağı bir güvenlik şirketinin sahibi olan “Sinan” karakteriyle karşımıza çıkacak. Bakın kendisi Kıvanç Kasabalı şöyle anlatmıştır.

“Bir süredir ara verdiğim oyunculuğa Merhamet dizisiyle dönüyorum. Kadroya dahil olmamı teklif ettiklerinde, memnuniyetle kabul ettim. İlk set günümde de sıcak bir ortamla karşılaştım. Zaten dizinin yönetmeni Çağatay Tosun ile daha öncede tanışmıştım. Bu beni daha da rahatlattı.”

Kıvanç Kasabalı İstanbul 1975 doğumludur. Model ve dizi oyuncusudur. Kanal D. de yayınlanan Yaprak Dökümü ile sanat hayatına başlamıştır.1999 da Ayrılsak da beraberiz dizinde konuk oyuncu. 2010 yılında Küçük kadınların 3. Sezonunda, Ozan rolüyle yer almıştır. Gene 2010 yılında, Samanyolu dizisinde Ali karakteriyle rol almıştır.

Merhamet 19 Haziran sezon finali yapmış tatile girmişti. Kısaca final bölümünde neler oldu hatırlayalım.

Fırat’ın babası Antrenör Necati tarafından vuruldu. Kocasının ölümüne dayanamayan Fırat’ı annesi de öldü.

Şadiye bir komploya kurban gitti. Gittiği bir evde, bir adam öldürüldü, tabanca onun eline tutuşturuldu. Narin kardeşini kurtarabilecek mi?

Deniz, Nişanlısı Can ile Şadiye bir arada yakalaması, dostu, arkadaşı Narin ile arası açılır.

Narin’den ümidini kesen Sermet, Deniz’ e ilgi duymaya başlar. Vazo dolusu çiçek gönderir.

Sermet baba mirasından bir şey istemez, tamamını Fırat’a bırakır.

Atıf’ın arabası terk edilmiş bulunur. Arabada cüzdanı ve cep telefonu vardır. Başına ne iş geldiğini yeni sezonda öğreneceğiz.

Irmak İsviçre’ e dönmüş gözükür. Ne dolaplar çevirdiğini Eylül ayında başlayacak yeni bölümünde göreceğiz. Nişanlısı Fırat’ tan ayrılmayı içine sindirebildi mi? Narin’ in ne derece canını acıtacak?

Özgü Namal (Narin) ve İbrahim Çelikkol (Fırat) başrollerini paylaştıkları Kanal D. in acıklı dizisi Merhamet, izleyicinin Merhamet duygularını ne kadar daha açığa çıkaracağını birlikte göreceğiz.

Merhamet 19 Eylül Perşembe akşama yeni bölümü başlayacak. Kanal D. çok ince hesaplar yapıyor. Bu nedenle her an son dakika değişiklikleri olabilir.

Merhamet’ i seyrederken mendillerinizi elinize almayı unutmayın. Kullanmak zorunda kalabilirsiniz.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: alcilar-blog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir