Günahkar / Ali Yusuf neyi arıyor? Aşk mı? Para mı?

TV Programları

Günahkar Dizisi

Fox Tv.nin yeni dizisi bu hafta 3.Bölümü ile ekranlara geldi. Dizi maalesef gene beklenen reytingleri alamadı. MF Yapım’ın bir Güney Kore uyarlaması olan bu aşk ve drama dizide Seçkin Özdemir iyi bir performans sergiliyor. Bir Aşk Hikayesi’nden tanıdığımız Özdemir’in tek başına bu çabası yetmiyor.

gunahkar-dizisi-yusuf-seckin-ozdemir

Günahkar’ın reytingleri oldukça düşük.  Çarşamba akşamları, Kara Para Aşk ve Güzel Köylü ve Hayat Yolunda gibi beğenilen yapımların arasından  sıyrılması güç gibi gözüküyor.

Günahkar’ın  ilk üç bölüm reytingleri:

AB :                                                     TOTAL:

1.Bölüm          8.sıra (3,51/9,44)     14.sıra (3,33/8,10)

2.Bölüm         19.sıra (6,50/6,57)    20.sıra (2,72/6,49)

3.Bölüm         18.sıra (2,43/6,69)    26.sıra (2,33/6,66)

 

Ali Yusuf, uğruna 7 yıl hapis yattığı Aslıhan, diğer tarafta Saliha Tezhan’lı. Geçmişte kalan aşkı onu rahat bırakmaz. Son derece yardımsever, bir o kadar da acımasız. Karalık kişilerin merdiven altı doktoru… Ali Yusuf.

Saliha’nın babasının şirket zor durumdadır. Saliha’ya büyük bir darbe indirmek isteyen Aslıhan’ın yeni planı Saliha’nın annesinden yegane hatırası olan otelin satışını sağlamaktır. Ancak Saliha Aslıhan’ın oyununu bozmak için elinden geleni yapar. Tam umutlarının tükendiği anda Ali Yusuf’un ona yardım etmesiyle Aslıhan’ı bozguna uğratır. Ali Yusuf, Saliha’nın gözünde kahramanlaşırken, Aslıhan için de çok daha tehlikeli bir düşmana dönüşmektedir.

Ekran AlıntısıGÜNAHKAR3.1

Aslıhan, Ali Yusuf’un nefretinin altındaki aşık adamı ortaya çıkarmak ister. ‘’Gidelim buradan. Bir gemiye atlayalım, denize açılalım. Aynı hayal ettiğin gibi. Sonsuza kadar birlikte olalım.” Ali Yusuf’un bu teklife cevabı sırtını dönüp gider. Aslıhan kendini suya, ölüme atar, gene imdadına Yusuf yetişir ve onu ölümden alır.

G3.3

Aynı dakikalarda Ali Yusuf’la veda öpücüğü için heyecanla bekleyen Saliha hayal kırıklığına uğrayacaktır.

Her belalı iş Alif Yusuf’u bulur,  Ali Yusuf yaptığı bu işin çok dallanıp, budaklanmasından hiç de memnun değildir. Sado; Doktor Yusuf, daha çok Hatay kurtaracaksın demektedir.

Saliha oteli kurtarmanın mutluluğuyla eve döndüğünde Fikret sinirden köpürmektedir. Satışı engellediği için kızgındır. Saliha’yı evden kovar. Beş parasız sokakta kalan Saliha’nın gidecek bir tek yeri vardır. Ali Yusuf’un yanıdır.

Saliha içer sarhoş olur, Ali Yusuf’u arar. Valizini almış, Ali Yusuf’a gelmiştir. O gece onun misafiri olmuştur. Ali Yusuf’a sırıl sıklam aşıktır. Saliha, akşam çok sarhoştum, sana ne söyledim. Yusuf; “Kaç Saliha uzaklaş, arkanda bırak beni, arkana da dönüp bakma. Şimdi yapmazsan sonra çok geç olucak. Emin ol çok pişman olucaksın.” Dedim. Saliha neden diye sorar, Yusuf, çünkü aşk acıdır. Aklım başımdayken sana çıkış yolu gösteriyorum. Son çıkış. Saliha, yolun sonunu görmek istiyorum. Yusuf; “Karanlık”. Saliha; “karanlıktan korkmuyorum.” Ali Yusuf Saliha’yı öper ve bölüm burada biter.

Ekran AlıntısıG3.4

Ali Yusuf, neyi arıyor, aşk mı? Para mı? Merhamet mi? Aşk ise, Aslı mı?  Saliha mı? Para ise, niye bir çanta parayı iade etti. Merhamet var ya, bu kafayla başına daha çok işler açacak! Bana göre güzel bir dizi. Ama reytingleri öyle söylemiyor. Bu dizi şimdilik alaca karanlıkta yol arıyor. İlerleyen bölümlerde ya yolunu bulacak, ya da kaybedecek. Ne diyelim yolu açık olsun.

 

Keyifli Seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten ve diziden kopyalanarak alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir