Çağatay Ulusoy & Serenay Sarıkaya sette iki yabancı gibi!

Magazin

cu+ss

Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya aşkı tamamen bitti. Geçtiğimiz Temmuz başlarında ayrılan çift, set gününe kadar bir araya gelmemişler, ayrı ayrı tatil yapmışlardı. Serenay Sarıkaya’nın tatil dönüşü ünlü iş adamı Yaman Taciroğlu ile bir arada resimlerinin çekip servis edilmesiyle her şey ortaya çıktı. Sarıkaya, Çağatay Ulusoy’dan ümidini kesmiş olmalı ki, kendisine yeni sevgili bulmuştur.

BvUIxf1IQAEnxJP mira-yaman  YAMAN MIRA

Ağustos ayı ortasında Medcezir’in tanıtım çekimleri için bir araya gelen başrol oyuncuları geçmişi sünger çekip sadece işlerini yapmışlardır. Zaten profesyonelliğin gereği de budur. Sızan haberlere göre, birlikte oldukları set dışında bir araya gelmedikleri, hatta iş dışında konuşmadıkları söyleniyor. Çağatay Ulusoy’un kendisinin de söylediği gibi yaşından daha olgun bir kişilik yapısına sahiptir. Çağatay Ulusoy yakışıklı olduğu kadar, ziyadesiyle iyi bir insan, alçak gönüllüdür. Oldukça mütevazi, hoşgörüye sahip, sıfır kapris bir kişilik yapısı vardır. Bu özelliklerinden dolayı Serenay’a da kapris yapmaz, küskünlük yapmaz. Neyse odur.

Ben bundan önceki yazılarımda bu birliktelik yürümez ise dizinin zarar görebilir endişemi hep belirtmiştim. Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay da bu endişelerinden dolayı hep bu ilişkiden endişesini belirtmiş ve birlikte görünmemeleri için hep uyarmıştı.

4 Temmuz 2014 tarihli yazımda; Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya’da ne buldu? ( http://balcilar-blog.com/?p=2593 ) her şeyi dilimin döndüğü kadar anlatmış, yazmıştım. Aşk başka, iş başkadır. Çağatay, Serenay’da aşktan ziyade, sevgi ve moral desteği görmüştü.

BwXiWv0CQAAVE3A cu

Sevenleri şimdi onlardan Medcezir’de oyunculuklarını konuşturmalarını bekliyor. Yaman – Mira aşkını dizide yaşamalarını ve yaşatmalarını istiyor ve üstün performanslarını bekliyorlar. Geçen sezonda Serenay Sarıkaya Medcezir’de çok güzel bir iş çıkartmış, çocuksu ve şımarık hareketleriyle, izleyenlerin sevgisini kazanmıştı. Medcezir’deki bu üstün performansının semeresini görmüş, 41.Altın kelebek ödüllerinden “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü ona getirmiştir.

10322675_serenay altın kelebek

Çağatay Ulusoy’da dilerim Güney Kore’de “Seoul Uluslararası Drama Ödülleri’nden “En İyi Erkek Oyuncu” kategorisinde ödül alarak Ülkemizi ve sevenlerini gururlandıracaktır. Bir de Medcezir “En İyi Dizi” ödülünü alırsa; bu onur tüm ekibin başarısı olacaktır.

Ekran Alıntısı.PNGcumd.10

Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya dizideki Yaman – Mira gibi bir dargın bir barışık olabilir. Medcezir adı üstünde deniz dalgaları gibi gel gitler olacaktır.

Bvo08nzCUAAscaG yaman-mira-eylül-mert

Sevenleri onların özel hayatlarına değil, Medcezir’deki oyunculuklarına bakacaktır. Keyif budur. Bu sezon Yaman-Mira aşkı, Mert-Eylül aşkı bir başka olacaktır.

5 Eylül Cuma akşamı 20,30 Star ekranlarında herkese keyifli seyirler diliyorum.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten ve  Medcezir Twitter sayfasından alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir