Çağatay Ulusoy TRT’nin Barbaros Dizisinden Neden Ayrıldı!

TV Programları

Çağatay Ulusoy TRT1 için çekimleri yapılacak Kaptan-ı Derya Barbaros dizisinde önemli bir baş rol oyuncusu olarak yer alacağı geçen Mayıs ayı içinde duyulmuş, oldukça ses getirmişti. Ancak dün gelen haber Ulusoy sevenlerini üzdü. Zira Çağatay Ulusoy daha dizinin çekimleri bile başlamadan ayrıldığını bildirdi.

Çağatay Ulusoy, son 9 yılın ses getiren ünlü bir oyuncusu olmuştur. Başarılı oyuncunun son Netflix dizisi Hakan: Muhafız 4.Sezon final bölümleri  9 Temmuz’da yayınlanacaktır. Bu nedenle tüm dünya genelince izleyicileri son 10 bölümü heyecanla beklerken bu haber onları üzdü.

Çağatay Ulusoy, TRT gibi dev kurumun önem verdiği dev projeden neden ayrıldı! İçine sinmeyen neydi? Bu sezon dizisi olarak, Es Film tarafından çekilecek, yönetmenliğini Taylan Kardeşler yapacaktı! Onlar da aniden ayrıldı!  Koronavirüs salgını ve platoların hazırlık sürecinin uzaması sebebiyle bu kararı aldıkları duyuruldu.

Taylan Kardeşlerin vazgeçmesi, Çağatay’ın da moralini bozdu. O da aynı gerekçeyi ilk sebep gösteriyordu. Zira önümüzde sezon için önceden planlanmış dizi ve filmleri vardı. Tabi tek sebep bu değil! Geçen aylarda Koca Yusuf sinema filmi için aldığı kilolar vardı.

Zayıflaması gerekiyordu, teknesi ve kız arkadaşı ile film öncesi çıktığı tatil esnasında magazinciler balık avlarken çektikleri fotoğraflar ve filmler morali bozdu. Sevenleri de bu halini görünce, sevgilisi Duygu Sarışın’dan bile yardım istediler, Çağatay’ın zayıflamasını kilo vermesi konusunda yardımcı olmasını istiyorlardı.

Çağatay Ulusoy, önceki çalışmalarını göz önüne alırsak son derece prensipli bir oyuncumuz. Dizi ve filmlerinde uzun hazırlık devresi geçiriyor, çok sıkı çalışıyordu. “Delibal” sinema filminin hazırlıkları 6 ay sürmüştü. Bütün bu nedenlerle daha iyi hazırlanmak gerektiğinin bilincinde… Sırada Amazon Dijital Platformunun çekmek istediği, Orhan Pamuk’un romanı “Masumiyet Müzesi” romanından aktarılmak istenen dijital dizi projesi var. Belki de bu yaz sonu bu proje teklifini değerlendirecek, belki de çekecektir!

Çağatay Ulusoy’a daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi onlarca dizi ve film teklifleri var. Hem de çok büyük paralarla. Tanıdığım ve bildiğim Çağatay yaptığı işin en iyisini yapar. Artık çıtayı iyice yükselti. Ben ondan Oscar’lık oyunculuk bekliyorum.

Yolu açık olsun.

Saygı ve Sevgiler

Abdurrahman Balcılar

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir