Geçen Haftanın (29 Temmuz – 04 Ağustos 2019) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

 

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 29 Temmuz – 04 Ağustos 2019 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 8 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER : 

PAZARTESİ (2 Dizi): Canevim (Atv), Toz Koparan (TRT1)

SALI (2 Dizi) : Erkenci Kuş (Star Tv), Kimse Bilmez (Atv)

ÇARŞAMBA (1 Dizi): Afili Aşk(Kanal D)

PERŞEMBE (2 Dizi): Benim Tatlı Yalanım (Star Tv), Behzat Ç. (Blu Tv)

CUMA (1 Dizi) : Her Yerde Sen (Fox)

CUMARTESİ (Yok):

PAZAR (Yok):  

 

Total’in ilk sırasında bu hafta ; Total’in ilk sırasında Kanal D’nin Afili Aşk’ı görüyoruz. Total grubunda 7,50 puan almıştır. Total’in son sırasında TRT1’in Toz Koparan dizisi 1,20 puanla yer alıyor.

AB’nin ilk sırasında; Kanal D’nin Afili Aşk var.  7,50 puanla yer alıyor. Son sırada ise TRT1’in Toz Koparan Dizisi 0,86 puanla yer alıyor.  

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN SIRALAMAYA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM! Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

 

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total’de Sıralama :

1.Afili Aşk 8.Bölüm (Kanal D)……………………………….7,78

2.Her Yerde Sen 8.Bölüm (Fox Tv)……………………….5,53

3.Kimse Bilmez 8.Bölüm (Atv)…………………………….4,60

4.Benim Tatlı Yalanım 8.Bölüm (Star Tv)……………..4,45

5.Canevim 9.Bölüm (Atv)…………………………………….3,63

6.Erkenci Kuş 50.Bölüm (Star Tv)………………………..2,69

7.Toz Koparan 28.Bölüm (Trt1)……………………………1,20  

 

AB’de Sıralamaya Girenler :

1.Afili Aşk 8.Bölüm (Kanal D)……………………………….7,50

2.Her Yerde Sen 8.Bölüm (Fox Tv)………………………..6,02

3.Benim Tatlı Yalanım 8.Bölüm (Star Tv)………………5,37

4.Erkenci Kuş 50.Bölüm (Star Tv)…………………………3,09

5.Canevim 9.Bölüm (Atv)…………………………………….2,49

6.Kimse Bilmez 8.Bölüm (Atv)……………………………..2,49

7.Toz Koparan 28.Bölüm (Trt1)……………………………0,86  

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 3 sıralaması :

1.AFİLİ AŞK (Kanal D) : Haftanın dizilerinde birinci sırada olan “Afili Aşk”, AB grubunda 7,50 puan bu birinciliği hak etmiştir.

Burcu Özberk (Ayşe) ve Çağlar Ertuğrul’un (Kerem) kendilerini oyun gibi bir aşkın içinde bulurlar. Ayşe oldukça güzeldir, herkes tarafından beğenilir. Patronun Kerem de yakışıklı, yakışıklı olduğu kadar zamparadır. Babası öldükten sonra için başına geçmek isteyen Kerem, diğer taraftan öfkeli abisinin mahallede başka biri ile evlendirmek ister. Ayşe ile Kerem bir anlaşmalı bir evlilik yaparlar. Bu evlikte aşkın adı Afili Aşk’tır. İki uyumsuz aile fertlerinin başından geçenler komik bir şekilde sergilenmektedir.  Ve neticede seyredilir bir komedi aşk dizisi ortaya çıkar. Kerem farkında olmadan Ayşe’ye tutkulu bir aşkla bağlanır.

Evden boşanıyoruz diye kaçan karısı Ayşe’nin peşine düşer. Tam abisi Rıza’ya boşanıyoruz, biz anlaşamıyoruz diye anlatırken, Kerem, Ayşe’nin evinin önünde “Seni Seviyorum Ayşe” balonlu pankart açar. Abisi Rıza bile bu duruma şaşar kalır.  

 

2.HER YERDE SEN (FOX Tv) : Haftanın dizilerinde 2.sırada AB’de aldığı 6,02 puanla “Her Yerde Sen” dizisi yer almıştır.  

Furkan Andıç (Demir) ile Aybüke Pusat (Selin) bu komedi aşk dizisinde birbirlerine oldukça yakışan bir çift olurlar. Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Selin (Aybüke Pusat) ile Demir (Furkan Andıç) birlikte yaşamak zorunda kalır. Üstüne üstelik aynı şirkette, biri yönetici, diğeri de çalışandır. Bu durumda evde ve işte iç içe bir komedi gibi bir hayatları başlar. Aralarında ifşa edemedikleri bir aşk vardır.

Aynı evde olduklarından Selin kendini Demir’in yatağında, bazen de koynunda olur. Bu durumda olaylar işin içinden çıkılmaz bir hal alır. Keyifli bir komediyi de bizlerin seyretmesi kalır.  

 

3.BENİM TATLI YALANIM (STAR TV.) : 3.sırada AB grubunda aldığı 5,37 puanla Benim Tatlı Yalanım dizisi olmuştur.

Hikaye, karısı tarafından terk edilen Nejat’ın, (Furkan Palalı) annesini henüz hiç görmemiş olan kızına üzülmemesi için anlattığı “idare edecek” yalanlarla başlar. Annesinin ağzından yazdığı mektuplarla iyice köşeye sıkışan Nejat tam da her şeyin sonu geldi diye düşünürken, yolu beklenmedik bir şekilde Suna (Aslı Bekiroğlu) ile kesişir.

Suna’nın hayatlarına girişi ile hem çaresiz baba Nejat’ın hem de artık annesinden başka bir şey istemeyen Kayra’nın dünyası tamamen değişir. Suna ve Nejat kendilerini hiç beklemedikleri tatlı bir oyunun içinde bulurlar.

 KANALLARA GÖRE SIRALAMA: Total Grubunda: Total Grubunda ; Atv ve Star Tv 2 dizi. Fox Tv, Kanal D ve TRT1 birer dizi ile yer alıyorlar.

AB’de ; ATV ve Star Tv 2 dizi. Kanal D, Fox ve TRT1 birer dizi ile yer almıştır.

Bu duruma göre ; ATV ve Star Tv  2’er dizi ile haftanın kanalı olmuşlardır. Gördüğünüz gibi sadece 7 dizi ile bir hafta geçiyor.

Seçme olanağı yok. Bu nedenle izleyici bir an önce yeni sezonun başlamasını iple çekiyor.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir