Çukur, Yeni Sezonu Zirvede Açtı!

TV Programları

Ay Yapım imzalı Çukur, dün akşam ekrana gelen yeni sezonunun ilk bölümüyle reytinglerde rekor kırarken, özet yayınının başlamasıyla sosyal medyada da zirveye yerleşti. Karakuzuların ele geçirdiği Çukur’da Cumali’nin hapisten kaçmasıyla ve Yamaç ile bir araya gelmesiyle intikam çanları çalmaya başladı.

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizisi ‘Çukur’, ikinci sezona hızlı başladı. Nefeslerin tutulduğu ve ekran başındakilerin heyecanla “Büyük saldırıdan kimler kurtuldu?” sorusunun cevapladığı bölümde izleyiciyi yıkık dökük bir Çukur ile Karakuzular karşıladı. Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun’un (Berkay Ateş) liderleri olduğu Karakuzular, Çukur’da taş üstünde taş bırakmazken Kahraman bebek’i alıkoyup annesi Feride’yi birini öldürmesi için zorlamaları Kemal’i harekete geçirdi.

Yıldız (Gökşen Ateş) sayesinde Yamaç’ın (Aras Bulut İynemli) yerini öğrenen Kemal’in Yamaç’la karşı karşıya geldiği an ekran başındakilere duygusal dakikalar yaşattı.

Kemal’in Yamaç’ı bulduğu ve karşı karşıya geldiği an:

ÇUKUR, YENİ SEZONA BİRİNCİ BAŞLADI!  

Çukur, dün akşam yayınlanan ikinci sezon birinci bölümüyle ABC1 20+’da 11.18 izlenme oranı (rating), AB’de 10.63 izlenme oranı (rating), 25.98 izlenme payı (share), 26.82izlenme payı (share), Total’de ise 8.68 izlenme oranı (rating), 23.18izlenme payı (share) ile tüm kategorilerde birinci oldu. Çukur, heyecanla beklenen yeni bölümünden önce yayınlanan özet bölümüyle Twitter’da Türkiye gündeminde birinci sıraya yerleşti. İzleyiciler #çukur etiketiyle Twitter’da yorumlarını paylaştı. #çukur etiketi Twitter’da Türkiye’de 13 saat 15 dakikadünyada ise 7 saat 55 dakika TT listesinde kaldı. 

 

CUMALİ KOÇOVALI, ÇUKUR’A GERİ DÖNDÜ! 

Hapishanede Karakuzular’ın adamı tarafından öldürülmeye çalışılan Cumali, herkese öldüğünü düşündürerek demir parmaklıklar ardından kaçmayı başardı. Bu sırada Yamaç ve Kemal ise, Feride’nin Cumali’yi öldüreceğini öğrendi. Bu gerçek karşısında Karakuzular’a teslim olan Yamaç, tanınmayacak hale gelene kadar dövüldü. Mahalledeki futbol sahasının tellerine asılan Yamaç’ı sürpriz bir isim, ağabey Cumali Koçovalı’nın evine getirdi. Bu kişinin Selim olduğu görülen final sahnesi büyük merak uyandırdı.

Cumali’nin, kapısında Yamaç’ı bulduğu final sahnesi:  

 

VARTOLU, SAADET’İNE KAVUŞMAK İÇİN ÇETO’YLA ANLAŞMA YAPTI! 

Vartolu, sezon finalinde Karakuzular’ın kaçırdığı Saadet’ine kavuşmak için Çeto’yla anlaşma yaparak onları laboratuarına girip uyuşturucu üretirken; Metin ise tek gözünü kaybetmiş ve Çukur’un eski günlerine döneceğine inancını yitirmiş bir şekilde izleyici karşısına çıktı. Aliço’nun akıl hastanesinde görüldüğü bölümde Sena ise gizliden gizliye Yamaç ve Aliço’yu kolladı.

 

“BENİM ADIM CUMALİ KOÇOVALI, BEN İNTİKAMIMI ALIRIM!” 

Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede Yamaç’la yüzleşen Cumali’nin “İntikam için! On bir sene önce benim evime saldırdılar, sen daha bebeydin! Hepsini indirdim. Benim adım Cumali Koçovalı, ben intikamımı alırım!” sözleri asıl mücadelenin yeni başlayacağının sinyallerini verdi.

Geçen Final Bölümde bir çok kişi öldürülmüş, yada ölmüştü. Bu Yeni Sezon bölümünde, İdris Baba, Emmi, Sultan Koçovalı, Celesun, Muhittin ve Paşayı göremedik. Öldü zannettiğimiz Medet, o üç kurşun yarasından kurtulmuş iyileşmiş, yine Varolu patronu Sadettin ile beraber.

Yeni bölümden ilk sahne: 

‘Çukur’un yeni bölümü 24 Eylül Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek. 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 Not: Kaynak Haber ve görseller : İletişim Deposu Zümrüt Burul – İrem Tümer – Cansu Uras

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir