Çağatay Ulusoy İçerde 1.Bölümden Bonus sahne tıklanma rekorları kırıyor!

TV Programları

cs8uwkpw8aems6e

19 Eylül Pazartesi akşamı Show Tv ekranlarında yayınlanan Çağatay Ulusoy‘un yeni dizisi “İÇERDE” ilk bölümü ile çok büyük ilgi gördü ve reyting listesinde ikinci sırada yer aldı.
Ay Yapım imzalı, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Nihal Koldaş ve Mustafa Uğurlu’nun rol aldığı diziden Özel Bonus sahne YouTube sayfasından yayınlandı. Hapishanede kavga sahnesinden sonra çekilmiş. Gözünde, yüzünde ve dudağında hala yara izleri var.

Bu özel Bonus sahne çok kısa zamanda (ilk bir saat) 6 bin tıklama aldı. Bir gün boyunca da 1.340 bin tıklandı. Bu da bir Çağatay Ulusoy sevgisi olsa gerek.
cs8zvvbxgaaiixh
İşte ilk bölümde izleyicinin görmediği o sahne çekimlerinde Çağatay Ulusoy son derece sempatikti. Fotoğrafçıya; “Çek çek bir tane fazla çek… Arkadaşlara imza atıp veririm.”  Fotoğrafçının yanındaki görevli: “Kafayı yemiş len bu…” Der. Sarp görevlinin yanına yaklaşır, kulağına: “Bir hafta, sadece bir hafta daha… Ondan sonra bana kafayı yemiş değil, komiserim çekçeksin.” Der ve başıyla da teyit eder. Sonra da poz vererek “Çek bakalım.” Der.
Dizide rol gereği oldukça gergin ve sert görüntü veren Çağatay Ulusoy, bu bonus sahne çekiminde oldukça sempatik ve gülücükler dağıttığı dikkatlerden kaçmıyor.
cs9qzzjwaaexn7t cs9pbmqw8aaxh08
İçerde ; 1.Bölüm işte o Bonus Sahne :
Haydi Çağatay; Dizin İçerde’nin  yolu açık, reytingi bol olsun.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

1 thought on “Çağatay Ulusoy İçerde 1.Bölümden Bonus sahne tıklanma rekorları kırıyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir