Çağatay Ulusoy’un Eylül 2016’daki yeni dizisi netleşiyor!

TV Programları

567e67adc03c0e3814b76f7f

Çağatay Ulusoy, son dizisi “Medcezir“in finalinden sonra yeni bir dizide yer almamış ve dizi çalışmalarını uzunca bir süre ara vermişti. Medcezir dizisinin bitiminden sonra yaz aylarında 2.sinema filmi Delibal‘ın çekimlerini yapmıştır. Filmin bitiminden sonra dinlenmek için Los Angeles’e gitmiş, Santa Monica‘da hem kafasını dinlemiş, yeni dizisi için eğitim almış, biraz da İngilizcesini geliştirmek için çaba göstermiştir.

Filmden sonra Amerika’ya gitmeden önce yeni dizi için Ay yapım’la bir anlaşma imzalamıştır. Bir taraftan bu dizi ile ilgili çalışmalara başlamıştır.

Çağatay Ulusoy bir röportajında (GQ Türkiye -Ocak sayısı); Önümüzdeki Eylül yeni bir diziye başlayacağını, bunun için ta geçen Ağustosta çalışmaya başladığını, kendi tabiriyle “daha crime” bir iş olacağını, bu nedenle ABD’de silah eğitimi aldığını söyleyebilirim ama. Detaylar belliymiş ama deklere edilmemiş henüz. Bu sır gibi saklanan yeni dizi projesi aynen The O.C’de dizisinde olduğu gibi yeni bir Hollywood’dan uyarlama bir yapım olacakmış.  Cast çalışmalarının henüz başlamadığı dizinin senaristi, Medcezir’in senaristi Ece Yörenç olduğu duyumunu aldık. Nedense Ece Yörenç’e bazı tepkiler var. Bu nedenle, Medcezir’in ilk başlarında olduğu gibi senaryoyu Melek Gençoğlu ile yazarsa çok daha iyi iş çıkacağına eminim. Bir laf vardır, bir elin nesi var, iki elin sesi var. Derler.

Çağatay Ulusoy silah eğitimi de aldığına göre bir romantik polisiye dizi olacak tahminim. Dizi önümüzdeki yaz aylarında çekime başlanacak. Ulusoy, yeni dizi için imajını da değiştirecektir. Bu üçüncü dizisinde onu bambaşka bir karakterde ve görüntüde izleyeceğiz. Delibal sinema filmi için bıraktığı sakalarını ve saçlarını kesmesi gerekli. Sakal, Delibal Barış Ayaz’a aitti. Bu yeni dizide muhtemelen kirli sakallı olacak, saçlar yeni imaja göre kısaltılarak, kesilecektir. Yeni sezonda bambaşka bir Çağatay Ulusoy ve canlandıracağı karakter karşımıza gelecektir.

Şöhretin büyüsüne kapılmayan Ulusoy’a, ay başında inanılmaz dizi teklifleri geldiğini hepimiz okuduk. 40 bölüm peşin, bölüm başına 110 Bin TL. edilmişti. Her şeyin para olmadığının idrak-ı içinde olan Çağatay, bu teklifi elinin tersi ile itmiştir. Ulusoy’un bu yönünü çok takdir etmişimdir. Adam gibi adam, mütevazi, yüzü kadar kalbi de temiz bir oyuncumuzdur. Son yıllarda oyunculuktaki başarısını, yapımcısı ve ekibiyle paylaşan bir insan. Çağatay Ulusoy bir söyleşide şöyle söylemiştir. “Her şey güzel gitti, şanslıyım. Hep iyi insanlarla bir aradaydım. Kendini işine adamış insanlar… O yüzden bu sadece benim başarım değil. Birlikte çalıştığım insanlarla oluşan bir başarı.”

ÇAĞATAY ULUSOY‘un oynadığı dizi ve Filmlerdeki canlandığı karakterler ve imajları:

Adını Feriha KoydumEmir Sarrafoğlu :

2rwt183 emir sarrafoğlu

Emir’in YoluEmir Sarrafoğlu:

emir-400-293_2102334105505d6fb0890c8

MedcezirYaman Koper :

CUALtXTWUAAg4gt

Anadolu KartallarıAhmet Onur:

anadolu_kartallari_ogrensek.com_

DelibalBarış Ayaz:

12573081_1089291591112486_7433086686237743161_n

Yeni dizi imajı – ?

question-39818_640 Crcg3joW8AEBmCJ

Çağatay Ulusoy‘un bütün sevenleri ve izleyici merakla yeni dizisinin adının ne olacağı ve yeni imajını bekliyor. Daha henüz zaman çok ama, ilerleyen günlerde Ay Yapım tarafından açıklama gelecektir. Dizide yeni bayan partnerinin de kim olacağı merak konusu?

Ulusoy, artık kendini aşmış bir oyuncu. Delibal filminde gösterdiği üstün oyunculuk performansı ile dizi sektörünün aranan bir jönü olmuştur.

12479578_999766080061842_671164282_n

Çağatay Ulusoy, şu günlerde Santa Monica’da Pasific Okyanusu sahillerinde yeni hobisi fotoğrafçılık ile uğraşıyor. Eylül 2016 yeni sezonda başlayacak dizi için kendini hazırlıyor ve ekranlarda olacak!

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

 

 

 

1 thought on “Çağatay Ulusoy’un Eylül 2016’daki yeni dizisi netleşiyor!

  1. Багодаря – много искам да видя филма “DELIBAL”- дано AyYpim го качат скоро в YouTube – чета отзивите и гледам качените фрагмент от филма! А Sezen Aksuе уникална певица!.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir