Mahsun Kırmızıgül “Firuze” ile Show Tv’de,

TV Programları

18 Ekim ’13

Kategori
TV Programları
Mahsun Kırmızıgül "Firuze" ile Show Tv'de

Mahsun Kırmızıgül’ ün yapımcılığını üstlendiği yeni dizisi “FiruzeShow Tv.de ekranlara geliyor. Bir Sezen Aksu bestesi olan Firuze şarkısından adını aldı. Son aylarda Tarkan’ın güzel yorumuyla şarkı dillerde dolaşır oldu.

Yaklaşık dört aydır hazırlıklardan sonra geçtiğimiz Eylül ayı sonlarında çekimlerine başlandı. Oyuncu seçiminde çok titiz davranan Kırmızıgül, Önce Firuze rolünü, Kara Melek ve Aliye dizileriyle ünlü, Sanem çelik’ e teklif etti. Her nedense Sanem Çelik bu rolü kabul etmedi. Daha sonra Adını Feriha Koydum dizisi ile ün kazanan kötü ve fettan kız “Hande” karakteriyle kendisini gösteren Ceyda Ateş’e bu rol teklif edildi. Yüz yüze yapılan görüşme sonucunda, Mahsun Kırmızıgül dizideki kötü kadın “Suzan” rolünü daha uygun gördü. Firuze için geldi, kötü kadın rolünü kaptı çıktı. Bu dizide de, Feriha’ a kurduğu komplolarla izleyiciyi parmak ısırtan, ikinci bir “hande” mi olacak dersiniz Ceyda Ateş.

Son olarak, Firuze rolünü Ceren Hindistan aldı. 2007 Türkiye Güzellik  Yarışması finalistlerinden olan Ceren, 23 yaşında. Baba Ocağı, Ah Kalbim, Sakarya Fırat, Babalar ve Evlatlar ve son olarak Muhteşem Yüzyıl’ da Ahsen Hatunu oynamıştır.

Başrollerde, Haluk Piyes, Ceren Hindistan, Fırat Çelik ve Ceyda Ateş oynamaktadır. Diğer rollerde, Engin Şenkan, Özay Fecht, Yıldız Kültür, Aytaç Öztuna, Taner Barlas ve Murat Göksu gibi oyuncular yer alıyor.

Boyut Film, Hayat Devam Ediyor ve Benim için üzülme dizilerinden sonra “Firuze” adlı yeni dizisi izleyiciye sunuyor. Dizinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Bir aşk, entrika ve iktidar mücadelesini anlatan dizinin kısaca konusu şöyle;

Firuze (Ceren Hindistan) yoksul bir ailenin güzeller güzeli kızı. Suzan (Ceyda Ateş) onunla aşk için kıyasıya mücadele eden varlıklı bir ailenin çok ihtiraslı bir kızı olarak karşısında. Oğuz karakterini canlandıran (Fırat Çelik), ülkenin önde gelen zengin ailelerinden birinin yakışıklı oğlu ve tek varisidir.

Köşkün kalfasının oğlu Demir (Haluk Piyes), de oldukça yakışıklıdır. Firuze, bu iki erkek arasında paylaşılamaz. Konu böyle heyecanla devam edip gider.

Cemal Şan dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor. Aydın Üredi, İdil Kuzuoğlu ve Peri Orunç senaristler. Yapımcı Murat Tokat üstleniyor.

Mahsun Kırmızıgül Sinema dalında da, Beyaz Melek, Güneşi Gördüm, New York’ta Beş Minare ve Romantik Komedi filmlerini Boyut Film olarak imza atmıştır.

Dizinin Fragmanını izledim, Firuze’ in duygu dolu melodisi fonda çok iyi gitmiş. Firuze dizisi izleyiciden tam not alacak gibi gözüküyor. Ekim sonu, ya da Kasım başı Show Tv. Ekranlarında ilk bölümünü izleyeceğiz.

Şimdiden iyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir