Çağatay Ulusoy Sevgisi nedir?

Magazin

CVAq4SJWUAIG26g

Çağatay Ulusoy çok kısa zamanda ve de çok da genç yaşta şöhrete kavuşan oyuncularımızdan biridir. Bundan tam 5 yıl önce Best Model yarışmasında birinci seçilmiş, ilk oynadığı dizi ile fenomen olmuştur. Hazal Kaya ile oynadığı “Adını Feriha Koydum” dizisinde yaşattıkları Emir & Feriha aşkı ile büyük küçük herkesin kalbini kazanmış, gönüllerde taht kurmuştur. Ben de bu diziyi ilk yayınlandığı günden itibaren o zaman yeğenimin biri 20, diğeri 17 yaşında olan iki kız ile her Cuma akşamı birlikte seyrettim. Doğrusunu söylemek gerekirse onlar sayesinde Çağatay hayranı ve destekçisi oldum. O günlerde ondaki o oyunculuk ışığını gördüm. Daha sonra Emirin Yolu, Medcezir dizilerinin bütün bölümlerini seyrettim. 14 Ocak 2013 Tarihinden itibaren amatör olarak Milliyet Blog‘da yazmaya başladım. Bu güne kadar değişik konularda 960 blog yazısı yazdım. Blog yazılarımın çoğu dizilerle ilgiliydi. Çok enteresan yazdığım 960 blog yazısından 330’u Çağatay Ulusoy’un dizileri ve onunla ilgili konularda yazmışım.

Aynı blog yazılarımı ve daha fazlasını Ocak 2014 tarihinden itibaren şahsi blog sayfam olan balcilar-blog.com da paylaşıyorum.

Benim yaşım 68. Ege Üniversitesi İşletme Fakültesini  bitirdim ve 42 yıl İzmir’de yaşadım. 2010 yılında 33 yıllık evliliğimi bitirip, Aydın’a çocukluğumun geçtiği ana-baba toprağına döndüm. Şimdi köyümde İnternet Cafe işletiyor, emekliliğimin tadını çıkartıyor, günlük blog yazılarımı yazıyorum. 37 yaşında bir oğlum, 34 yaşında bir kızım var.

Gelelim konumuza… Çağatay Ulusoy sevgisi hakkında geniş bir blog yazısı yazıyorum. Fanlarının, sevenlerinin, sizlerin, okuyucularımın desteğine ihtiyacım var. Kısa yorum, mesaj ve maillerinizle sizlerin de katkılarınızı rica ediyorum. Neden Çağatay Ulusoy’u seviyorsunuz? En çok neyini beğeniyorsunuz? Oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz? Geleceğini nasıl görüyorsunuz? Çok kısa, mümkünse bir iki cümle…

Twitter’da beni takip edenler (% 75’i Çağatay Fanı) bazıları bana bazen sert eleştiriler yazıyorlar. Aslında ben yazılarımda Çağatay’ı hiç kötülemedim, olumsuz eleştirisini de yapmadım. Eleştirilerim hep yapıcı olmuş, yıkıcı olmamıştır. Sadece Çağatay’a değil, diğer oyuncu ve sanatçılarımıza da öyle hep yapıcı yaklaşır ve yazarım. Söylediğim gibi ben araştırmacı, amatör bir yazarım. Para kazanmak için yazmıyorum. Reyting kaygım da yok. Milliyet Blog’da aylarca en çok okunanlarda hep birinci sırada oldum. (Bu güne kadar sadece Milliyet Blog’da 3.435.000 kişi okudu). Çok net olarak söylüyorum. Ben de sizler gibi Çağatay Ulusoy’un oyunculuğunu ve her yönü ile beğenen bir destekçisiyim. Bazen garip karşılayanlarınız oluyor. Amca neden Çağatay diyenleriniz oluyor. Seyredenleriniz bilir. Medcezir’de Selim Serez, Yaman’ı eve getirdiğinde karısı Ender’e “O benim gençliğimi hatırlatıyor” demişti. Açıkça söylemek gerekirse o da benim Üniversite yıllarımdaki yaşantımı hatırlatıyor. İşin doğrusu bu…

Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz akşam 42.Altın Kelebek Ödülleri‘nde aldığı 2015 Yılının En İyi Dizi Erkek Oyuncusu ödülü onun başarısının bir göstergesidir.

565b509f67b0a951781c8f43

Şimdi sizlerden bu yazımda katkınız için, Çağatay Ulusoy sevgisi ile ilgili kısa ve öz nedenlerinizi bekliyorum.

Her şeyiniz gönlünüzce olsun.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

3 thoughts on “Çağatay Ulusoy Sevgisi nedir?

  1. Ben size soylebilirim.

    Cagatay beni mutlu ediyor,
    gülümsüyor zaman diye gülümsüyorum,
    O üzgün olduğunda mutsuz hissediyorum
    O beni neşelendiriyor ve beni sakinleştiriyor.
    O her şeyin bir ayna gibi, iyi, yetenekli ve güzel. hep mutlu olacak diliyorum

    Iyi geceler size!

  2. 1. Dunyanin en yakiskili oyuncu 2. Amator oldugunu ragmen cok iyi ve dogal oynuyor.
    Toplamda: beyefendi, durust, destekleyici, guzel, yakiskili ve iyi oyuncu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir