Ve Medcezir’in bileti kesildi, Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın dizisi bitti!

TV Programları

içerik medcezir

Baş rollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya‘nın oynadığı, Ay Yapım‘ın fenomen dizisi Medcezir‘in bileti kesildi. Medcezir 12 Haziran 2015 Cuma akşamı yayınlanacak final bölümü ile ekranlara veda ediyor.

2 Sezon boyunca Star Tv ekranlarına izleyiciyi kilitleyen Medcezir’den kötü haberi, dizinin Senaristi Ece Yörenç attığı tweet ile verdi.

Ece Yörenç’in Tweet’i şöyle:

Vedalar hep zor, hep hüzünlü.. Çok iyi bir işin bitmesine kaldı üç bölüm.. Medceziri çok özleyeceğiz çok

Bu tweet kibarca Medcezir bitti demektir. Sosyal medyada çok ses getiren, oyuncuları Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın dizi dışındaki aşları ile de ses getiren bir yapım idi Medcezir. Bir Amerikan dizisi olan The O.C. uyarlamasından alınmıştı. Medcezir’in orjinali Amerikada 3,5 yıldan fazla (05.08.2003 – 22.02.2007) sürmüştü.

Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum dizisinden sonra, Medcezir’deki üstün oyunculuğu ile ününü ün katmıştır. Bilindiği gibi geçen yıl Güney Kore’de Seul’de en iyi drama dizler dalında 2.lik ödülü almıştı. Çağatay Ulusoy bu ödülü almak için Ece Yörenç ile geçen yıl Eylül ayında Seul’e gitmişti.  Ulusoy, yaz aylarında 2.sinema filmi çevirecek. Daha sonra yeni sezonda onu yeni bir dizide kiminle göreceğiz. Şimdi de merak edilen konu bu?

Serenay Sarıkaya da Lale Devri dizisinden sonra Medcezir ile aranan, ödüllü bir oyuncu oldu. Geçen yıl En İyi Kadın oyuncu Altın Kelebek ödülünü almıştı. Bakalım onu da hangi dizide kimle göreceğiz?

Ekran AlıntısıMD72.18

Her iki oyuncumuza da yeni sezonda başarılarının devamını dilerim. Medcezir’de iyi bir ikili olmuşlardı. Her güzel şeyin sonu vardır, o son da gerçekleşiyor.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir