Kara Para Aşk / Çekirgenin sıçrayacak yeri kalmadı ve katil yakayı ele verdi!

TV Programları

Ekran Alıntısıkpa41.22

Ay Yapım’ın baş rollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in oynadığı “Kara Para Aşk” da komiser Hüseyin Demir sonunda kaçacak yeri kalmadı ve kardeşi Ömer’e kıs kıvrak yakalandı. Seri katil Hüseyin Demir, Elif’in babası Ahmet Denizer’i, Ömer’in nişanlısı Sibel Andaç’ı ve Levent’in sevgilisi Bahar’ı göz kırpmadan öldürdü. Sabah da annesinden helallik alayım derken, ses çıkarmasını önlemek için ağzını kapatır, bayılmasını neden oldu. Neredeyse onun da katili oluyordu. Ömer onun yüzünden çok sevdiği Elif ile evlenmekten vaz geçmiş, sırf Elif bir katilin kardeşi olması nedeniyle onun üzülmesini istememiştir.

Geçen bölüm komiser Hüseyin annesinin yanındayken Komiser Ömer’in odaya tam girerken Elvan Hanımın Ömer diye bağırması ile ağzının kapatmış bayılmasına neden olmuştu. Ömer tam odaya girerken muhasebeden çağrılmış, Hüseyin den kaçıp kurtulmuştu. Ömer çıkışta annesi abiyin buradaydı, kaçtı deyince peşine düşer. Hastane kapısından taksiye bindiğini görür. Peşinden takip eder ama yakalayamaz. Hüseyin’i gene Tayyar Dündar imdadına yetişir, onu kurtarıp alıp, götürür.

Ekran Alıntısıkpa41.2

Elif Yağız’ın saçından aldığı parça ile yeni bir test yaptırmaya karlıdır. İpek çocuğunun kestiği saçları geri alamaz. Elif, gerçeği öğrenmeye karalıdır. Levent ile DNA testine götürürler. DNA testi sonuçlarının 6-8 hafta sürebileceği söylenir.

Ekran Alıntısıkpa41.3

Ömer abisinin annesini susturmaya çalışırken görüntüleri izler. Gördüklerinden çılgına döner, insan mısın sen der. Masaları, sandalyeleri tekmeler.

İpek Nedret Hanımı arar, İpek’in oğlunun saç örneklerini aldığını DNA testi yaptırmak istediğini engel olunmasını ister.

Elif’in vakıf üyeliği Tayyar Beyin emri ile iptal edilmiştir. Elif, vakıf üyeliği iptal edilmiştir.

Ekran Alıntısıkpa41.5

Ömer, Tayyar Beyi hasta yatağında ziyaret eder, Hüseyin Demir’in kaçırması ile suçlar, Tayyar hasta yatağımdan ben hiç bir şeyi idare etmiyorum diyerek sıyrılır çıkar. Ömer Hüseyin Demir’e selam söyle koğuşta arkadaşın olacak der, çıkar.

Ekran Alıntısıkpa41.4

Ömer Elifi Levent ile birlikte görünce çok şaşırır. Levent’e işime karışma diyerek, Elif’e niye geldin diyerek sorar. Tayyar’ın vakfı yüzünden geldiysen zamanı az kaldı. Elif’e yardım etmek ister. Tayyar’ı bulaşma ne olur.

Ekran Alıntısıkpa41.6

Tayyar Elif’e hastalığımı fırsat bilip Mert ile bir işe kalkmışsınız ben de onu düzelttim.

Ekran Alıntısıkpa41.7

Tayyar, çocuk okutmaya sevap işlemeye o kadar meraklısın madem, memlekette kıyamet kadar vakıf var git birinde çalış. Elif, hepside çok iyi çalışan vakıflar, seninki gibi şerefsiz değiller.

Ekran Alıntısıkpa41.8

Elif ne olursa olsun senin ipliğini pazara çıkaracağım, bunu başkalarına da yapmana izin vermeyeceğim. Bana engel olamayacaksın.

Ekran Alıntısıkpa41.9

Arada ile Pelin Ömer’e yardım etmek, komiser Hüseyin’in yakalanması için için emniyette çok yoğun çalışırlar. Pelin rezidanstan getirilen eski gazetenin üzerine yazılı bir telefon numarası bulur. Hüseyin’i götürecek kaptanın cep telefonudur.

Ömer, Levent’i ekarte ederek Elif’in arabasına biner. Elif’in Ömer sen benim hiçbir şeyim değilsin, sen benim ne sevgilim, ne arkadaşımsın ne sıfatla biniyorsun arabama diyerek onu arabadan indirir. Ömer Elif’i Levent’ten kıskanmaktadır. Levent’e ona gözlerinle bile dokunma bela olurum diyerek gözdağı verir.

Ekran Alıntısıkpa41.10

Elif, Mert’ten yardım ister. Baban beni vakıftan atmış, vakıftan gizli bir belge alması gerekir. Ama Mert yardım etmeyi kabul etmez.

Ekran Alıntısıkpa41.11

Nedret Hanım Levent’i konuşmak için çağırır. Levent ile Elif’in arkadaşlığından çok memnundur. DNA testi için yardım ister. Hangi şirkette testin yapıldığını öğrenmek ister. Testin sonuçlarını değiştirecektir. Çocuğun Ömer’den olmadığını biliyordur. Levent Nedret Hanıma, Elif sizin yeğeniniz, Ömer’i de seviyor diyerek vaz geçirmek ister.

Ekran Alıntısıkpa41.12

Ömer ve Arda kaptan’ın bulunduğu adrese giderler. Bulunduğu daireye  ama kaptan yangın merdiveninden kaçar. Peşinden koşup kıskıvrak yakalarlar. Ama konuşturmazlar, kaptana bir oyun oynarlar, bir yere kapatır kaçmasına izin verirler. Sonra da peşine düşüp limana ulaşırlar.

İpek Hüseyin ile 2.karısı konuşmalarını ele geçirir. Bilğileri Ömer’e ulaştırır.

Ömer ve Arda tekneye baskın yaparlar, kaptanı yakalarlar kelepçeyi vururlar ama Hüseyin’i bulamazlar. Tayyar Dündar tekne ile kaçışı iptal eder.

Ömer’in tek bir yolu vardır, karısını bulup onu da yurt dışına götürmesi için konuşturmaktır. O sırada Mert, Elif’in vakıfta olduğunu ve yardıma ihtiyacı olduğunu söyler.

Elif’e Aslı yardım eder. Vakfın özel güvenlik görevlisini kapıdan uzaklaştırır, Elif içeri girer. Çekmeceyi açamaz. Ömer imdadına yetişir. Ömer çekmeceyi açar. Bilgisayardan bilgileri kapyalar. Arabada Elif bilgileri kontrol eder. Ömer de onu içi acıyarak seyreder.

Ekran Alıntısıkpa41.15

Elif Ömer’in kendisi ile gelmesini istemez. Ömer, arkasından Elif’in iyi geceler, der. O gece Ömer defalarca Elif’e mesaj yazmayı dener, her seferinde yazar ve siler.

Hüseyin’in metresinin adresi büyük aramalar sonunda bulunur. Evine giderler, Hüseyin’in karısı kapıyı açar, Ömer’i karşısında görünce yüzene kapatır,  Ömer kapıya ayak koyar.

Ekran Alıntısıkpa41.16

Sabah Tayyar Beye vakıfa hırsız girdiği, güvenliği bayılttıklarını, kamera kayıtları da olmadığı için hırsızı tespit edemediklerini söylerler. Polise haber vermek için izin isterler. Gerek yok, Elif’tir o. Benden ne aldıysa geri almasını ben bilirim.

Ömer kadından yardım ister. Tayyar Dündar’ın soğukkanlı bir katil olduğunu, yoksa kocanı Hüseyin Demir’i acımaz. Yardım etmezsen dosyanı savcılığı veririm. Yardıma razı eder. Hüseyin’i arar, uzun zaman sonra açar. Sokağa atıldıklarını, parası olmadığını söyleyerek kendisini acındırır, bizi de götür diye ağlar sızlar. Hüseyin Tayyar’ı arar, izin ister.

Ekran Alıntısıkpa41.17

Elif şifreleri çözemez, Nilüfer’den yardım ister. Tayyar Dündar’dan Elif’e bir zarf gelir. CD’i sahn’i açar, Nilüfer ile Metin’in sevişme sahneleri ve en önemlisi Aslı’nın annesini itekleyerek öldürme sahnesidir. O sırada Aslı içeri girer, o sahneyi görür ve elindeki çantası yere düşer.

Ekran Alıntısıkpa41.18

Daha sonra Hüseyin karsını arar, oğlanı hazırla vereceğim adrese gelin. Kadın ve çocuğu alıp derhal verilen adrese yola çıkarlar. Ömer yolda çocuğun üstüne verine verici takar. Çocuk ile annesi hangara Hüseyin’in yanına giderler. Hüseyin oğlu ve karısını görünce çok sevinir, sarılırlar.

Ekran Alıntısıkpa41.19

Karısı biraz yalnız konuşmak için Hüseyin’i dışarı çıkartır. Ömer Arda ve Pelin sabırsızlıkla hangardan uzaklaşmalarını beklerler. Karısı hayatıma kattığın her şey için teşekkür ederim deyince Hüseyin işkillenir. O sırada gelen oğlu babasına orada polisler var, yakalayacaklar seni diye söyler.

Ekran Alıntısıkpa41.20

Hüseyin oğlunu yere bırakır alır çantasını kaçmaya başlar. Ömer de bağırarak peşine takılır. Arada ve Pelin hangardaki diğerlerini yakalarlar.

Ekran Alıntısıkpa41.20a

Hüseyin tel örğüye tkılır. Ömer havaya bir el ateş eder. Hüseyin, bırak beni gideyim. Ömer yüzme bak dönsene. Hüseyin; Ben hapishanede kendimi öldürürm, vicdan azabı çekersin. Ben abinim lan, nasıl kıyacan sen bana… Ömer; Sen insanları nasıl kıydıysan, anacığıma, Elif’e, çocuklarına bana nasıl kıydıysan ben de sana öyle kıycam Hüseyin Demir.

Ekran Alıntısıkpa.21

Hüseyin, sen kader kurbanı ne biliyon mu? Benim o, ben. Bir kere hata yaptım. Hatadan kurtulmaya çalışırken, Tayyar’ın bataklığına saplandım. Çıkmak için daha çok battım lan ben.  Geceleri uyku uyuyabiliyor muyum ben, sırat köprüsünün ortasındayım ben. Her yerim ateş benim. Bırak beni gideyim, yaşamadım var say.

Ömer tabancayı alnına doğru tutar. Hüseyin, çek vur beni diye yalvarır. Ömer kelepçeleri ağabeyinin bileklerine takar.

Ekran Alıntısıkpa41.23

Hüseyin Demirin karısı ve oğlu öylece karşıdan onları seyreder. Ve burada 41.bölüm sona erer.

Ekran AlıntısıKPA41.SON

Ay Yapım’ın bu polisiye aşk dizisinde artık sona yaklaşılıyor. 9 bölüm sonra 50.bölümde final yapacak. Suçlular, katiller bir bir yakayı ele veriyor. Komiser Ali, Tayyar’ın oğlu Metin içeride. Azılı katil Komiser Hüseyin de yakalandı. Asıl katillerin başı Tayyar Dündar. Her an suçları ortaya dökülüp, kodese boylayacak. Ömer nikahtan döndüğü Elif’i kavuşacak, kendisini af ettirecek ve anlı şanlı bir düğün yapacaklar.

İyi seyirler

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Görseller diziden tarafımdan kopyalanarak alınmıştır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir