Medcezir / Annesinden sonra şimdi de Mira hamile kalıyor!

TV Programları

CBlkuDJUEAEQh2b

Star Tv’nin fenomen dizisi “Medcezir”de Mira, annesinden sonra doktorunu dinlemeyerek çocuk sahibi olmaya karar veriyor. Kesin kararı, önce çocuk sonra tedavi. Dün akşam gene Medcezir’i izleyicileri soluksuz seyretti. Aşk dolu bir gece yaşandılar, Yaman ile Mira bu bölümde de mutluluk rüzgarları estirdiler.

Son günlerde bazı basın organlarında Medcezir bitiyor diye bir dedikodular başladı. Ay Yapım’dan resmi bir açıklama yok. Dizinin bitimine daha iki ay var. Yani 10 bölüm, daha çok erken. Dün okuduğum bir yazıda; “Aşk da bitti Medcezir’de.”  Yazmışlar. Yok, böyle bir şey… Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya bir yemekte bir araya gelmişler de, aşlarını ve diziyi bitirmeye karar vermişler. Aşklarını bitirmeye karar verebilirler, bu onların özeli. Dizi onların işi… Çağatay Ulusoy akıllı çocuk, hiçbir zaman bindiği dalı kesmez!  Hep yazılarımda yazdığım gibi, aşk başka, iş başka. Çağatay’ın da yazılarımı okuduğunu biliyorum. Bence bu dizi devam edecek. İzleyicileri de 3.sezonu istiyor. Yine de karar merci Ay Yapım ve patronu Kerem Çatay’dır.

Medcezir reytinglerinde Total’de 3,82 ile 7.sırada, AB’de 3,43 ile 9.sırada yer almış.

Biz gelelim dizimizin 67.bölümünde yaşananlara:

Kenan, Sude Hanımın televizyondan canlı  yayında çocuğun Asım Şekip kaya’ya ait olduğunu açıklamasından sonra bir avuç hapı içmesini kardeşi Yaman’ın telefonu engel olur.

Ekran AlıntısıMD67.1

Kenan mutluluktan geberiyorum, sen de silkelemeye mi giliyorsun? Yaman; Hayır, söyleyeceklerim var, plan yapacağız seninle der.

Ekran Alıntısımd67.2

Hasan, Kenan’ın elini vurarak ilaçları yere saçar, onu engeller. Annesi de Kenan’ın o halini görünce çok üzülür. Yaman Mira’yı arar. Konuşurlar, Yaman Tozludere’ye abimin yanına gidiyorum. Mira test sonucu çıkmış, böylesi ikimiz için daha iyi oldu.

Ekran Alıntısımd67.3a

Mert, babasına teyzelik kontenjanım dolu, inşallah dayım olur diye espri yapar. Selim Bey, Sude Hanımın kaçırılma olayının olduğu yerdeki evin güvenlik kameralarını takibe alır. Boş olan evde, kameraların çalışıp-çalışmadığını öğrenmeye çalışır. O sırada gelen Faruk Bey, Yaman’ın arabayı nasıl geri aldığını Selim Beye sorar. Selim Bey de açık vermez. Faruk, borçlarını erteletmek için Ankara’ya gideceğini söyler.

Ekran Alıntısımd67.4aa

Altınkoy’daki eve gelen Mira, babasını annesini almak için arabasının anahtarını verir. Galericiyle de konuştum, ne zaman istersen bekliyorlar. Beren, arabanın tekrar satılmasını istemez. Mira, şu anda paraya arabadan daha çok ihtiyacımız var.

Ekran Alıntısımd67.5

Mira, yeni evlerine gitmek için ayrılır. Mert ile Eylül ile karşılaşır. Eylül onunla eve gelir.

Asım Bey Deniz Hanıma, Sude ile el ele verip harika bir iş çıkardınız diyerek imalı konuşur.

Ekran Alıntısımd67.6

Asım Bey kapıyı kapatır, Sude ile boşanma meselesini konuşmak ister. Sude, karnımdaki çocuk Kaya ailesinin yeni varisi, başka şart istemiyorum. Asım Bey, bebek doğmadan boşanacağız, sen de def olup gideceksin diyerek son sözünü söyler.

Sude’yi Orkun arar. Sude, yayını seyrettin mi diye sorar. Orkun Yaman ile cebelleşiyordum. Her şeyi çözmüş, ben bir şey söylemedim. Sude, Mira da şüpheleniyor, belki de birlikte düşündüler. Ama Asım ikna oldu. Benim için bu her şeyden önemli, gerisi umrumda bile değil.

Yaman abisinin evine gelir. Hasan, elinden ilaçları zor aldım, ne olur üstüne gitme, der. Kenan sıkıcı hayatımıza renk katmak için yaptım, benim bir yere gittiğim yok. Kenan uyuyunca annesi ile konuşur. Yaman annesini Sude Kaya lafı geçmesin bu evde der ve çıkar.

Ekran Alıntısımd67.7

Yaman kardeşi ile konuşur. Önce adam gibi yaşayıp ölmeye hak edeceksin. Çocuk senden olmadığı daha iyi oldu. Artık tedaviye odaklanma zamanı.

Mira ile Eylül yeni evlerine gelirler. Manavdaki kadının kardeş geliyormuş dedikodusu Mira’nın canını sıkar. Eve girerken kaçan bir adam görürler. Pencere açıktır, buldukları not canlarını sıkar.

Ekran AlıntısıMD67.8

Mira, babasını arar. Pencereye açık unuttun mu diye sorar. Beren telefonu alır, annemi kaçıranlar hala bulunmadı dikkat et. Mira, annemi kimsenin falan kaçırdığı yok. Beren babasına, ben o eve gelmiyorum.

Mira ile Eylül Süreyya Hanıma çıkarlar. İçerisi kahve falı baktıracaklarla doludur. Süreyya Hanım ne sorar, Mira evlerine bırakılan notu gösterir.

Orkun Deniz Hanım ile karşılaşır, birlikte oturup çay içerler. Deniz Hanım Yaman’ın şarkısını 5 bine sattığını Orkun’a söyler. Orkun, nereden buldu bu kadar parayı diye merak eder. Deniz Hanım, bendeki eksik parçaları birleştirirsen, ben de sana makbuzu getiririm.

Yaman eve gelir, Sedef Hanıma Selim abisini sorar. Selim Beyi uykudan uyandırır. Selim kaç gündür saklambaç oynuyorsun benimle, yalnız yakalanmamak için.

Ekran AlıntısıMD67.9A

Yaman abisine gittiğini, intihara kalkıştığını söyler. Selim bey, Almanya’dan abisine tedaviye beklediklerini müjdesini verir. 3 haftalık tedaviye başında Yaman da gitmek ister. Yaman Selim Beye teşekkür eder, Selim masrafları sen karşılıyorsun. Selim Bey odadan çıkınca, Kenan’a telefon eder, güzün aydın yırttın, bavulunu hazırla…

Aras eve gelir, Süreyya Hanım kafa attığın paparazi evin etrafında dolandığını söyler. Aras ben bulurum der ve tipini sorar. Faruk Bey ben gidince Mira, ne olacak? Süreyya Hanım, biz buradayız. Yaman da gelir.

Ekran AlıntısıMD67.10

Mert Yaman’ı aramak ister, Mira aratmaz. Yarın görüşeceğiz nasıl olsa. Süreyya Hanım, Yaman için çok efendi çocuk, aileye damat olmuş artık. Mert, yaza da düğün, der.

Ekran AlıntısıMD67.11

Yaman bahçede kanepede Almanya dosyasını incelerken Sude hanım laf atar. Hayret Mira’nın yanında değilsin? Yaman kalkar yanına gider.  Sude, komplo teorileriyle kızımın kafasını karıştırmaktan yoruldun mu yoksa. Yaman, ben ne yapacağımı düşünüyorum, bundan sonra nasıl devam edeceğimi. Artık, en yakınlarımıza bile güvenemez olduk. Bu sahteliğin içinde biz de doğru bir şeyler yaşamaya çalışıyoruz hala. Sude, Mira yı da böyle zehirliyorsun işte, benden böyle uzaklaştırıyorsun. Yaman; Ben ağzımı açıp tek kelime bile etmiyorum. Gerçekleri duysa daha çok üzüleceğini biliyorum. Sude, bir tane gerçek var, o da ortaya çıktı. Benden ne bekliyorsunuz, sen de abin de def olun etrafımdan. Yaman, bir tane gerçek var kanıtlayamıyorum işte.

Ekran AlıntısıMD67.12A Ekran AlıntısıMD67.12B

Orkun da bu yalanın içinde olduğunu biliyorum. Ama delilim yok. Sude gülerek; Şu hale bak, dün ayağındaki yırtık botla, Tozluder’nin çamurunu paspasımıza silen Yaman, bu gün hayatımızı sorguluyor. Yaman, öyle mi diyorsunuz. Sude, seni hayatımızın içine soktuk ya, en çok ona sinirleniyorum. Döner, ama sabrediyorum, nasıl olsa bu iş bitecek. Zaten içim rahat, Mira ile bir arada kalmanız mümkün değil. Ayrılacak senden, çok az kaldı.

Ekran AlıntısıMD67.13

Yaman otobüse biner Mira’ya gitmek üzer yola çıkar. Yolda Mira ile geçirdikleri güzel günler aklına gelir. O güzel anları düşünür.

Faruk Beyle Mert aralarında konuşurlar. O sırada Eylül’ün babası Barış Bey arar. Mira ben de çalışmak istyiyorum. İnternetten satış yapmak isteyeceği bir site açabileceğini düşünür. Giymediği kıyafetlerini satacaktır.

Ekran AlıntısıMD67.14

Faruk Bey içine siniyorsa tamam der. Mert de bu fikrini destekler. Eylül’ün babası Barış Bey, eve dönmesini ister. Mert ile Eylül Altınkoy’a dönerler.

Ali Beren’e; “Yokluğun hissediliyor” diye mesaj atar. Beren; “Alışın buna” diye cevap verir. Ali dayanamaz telefon açar. Niye bir daha gelmeyecek misin? O sırada Selim Bey Sude’ye gelir. Asım Beyin teklifini getir. Selim Bey, oku güzel bir teklif olabilir. Güzel haber, Salkımoğulları’nın kamerası kayıttaymış. Seni kim kaçırdı, öğreneceğiz.

Ekran AlıntısıMD67.15

Mira ile Faruk Bey evde konuşulurken pencereye taş atılır, cam kırılır. Mira çok panikler.

Ekran AlıntısıMD67.16

Faruk Bey pencereden bakar, göremez. Aras da yukarıdan bakar, derhal yola iner. Beren de Ali ile konuşurken olanları duyar. Faruk Bey, Yaman’ın geldiğini görünce Yaman, yakala kaçırma diye seslenir. Yaman kaçan arabanın kapısından yakalar ve adamı dışarı çıkartır.

Ekran AlıntısıMD67.17

Yaman kimsin sen diyince, Ali onu tanır, baba diye seslenir. Aras da şoktadır, babasının üstüne yürür. Aras babası ile konuşur, hastaneye yatıp tedavi olmasını ister.

Eylül’ün babası Barış Bey kesin kararlıdır, Mira’ların o evine gitmesini kesinlikle istemez. Eylül Mira’yı yalnız bırakamam. Babası gerekirse o bize gelsin. Eylül Mira’ya mesaj atar, “Canımın içi beni afet. Evde bebek bakmam lazım.”  Yaman da oradadır, görür. Mira’yı yalnız bırakmıyacak herhalde.

Selim Bey, kamera kayıtları için Tahsin Beye gider. Ama Sude Hanım daha önce davranmış, kayıt CD’sini almıştır bile. Selim Sude’yi görünce çok şaşırır. Sude, size güvenmiyorum.  Sedef’le aynı evde yaşıyorsun, oğlun en büyük varis, bu görüntüleri size teslim edemem. Kusura bakma.

Ekran AlıntısıMD67.18

Faruk Bey kızları ile vedalaşır, sen de Eylül’lere git aklım sende kalmasın. Beren toparlan çıkalım deyince Mira, ben burada kalıyorum.

Ekran AlıntısıMD67.19

Beren ablasına siz burada yalnız mı kalacaksınız diye sorar. Mira, Yaman’a bakar, cevap vermez. Yaman evden çantasını alır, tekrar Mira’ya döner.

Sude Selim Beyin evine gelir, CD’de bir şey yok, al seyret. Selim Bey, sildin deyince Sude elimi bile sürmedim. Sedef, neden Selim’den önce koşa koşa almaya gittin. Her şey düzmeceydi, kaçırılma falan yok. Sude, siz silecektiniz kayıtları. Sedef, kendi pisliğin için bize çamur atma. Sude; Bana çamur atma Sedef deyince Sedef; Ailemi rahat bırak diye haykırır. Senin bir daha yüzünü görmek istemiyorum, def ol git. Sude giderken geri döner. Bana ahlak dersi verene bak sen.

Ekran AlıntısıMD67.20

Sen önce ölmüş kardeşinin kocasından elini çek. Bu aşk ne zamandır devam ediyor bilmiyorum.  Selim çok sinirlenir, “Kes sesini…” diye bağırır. Alilemi parçalamana izin vermem, hemen çık evimden. Mert de bu konuşmaları duyar. Sedef Sude’nin peşinden giderek, Babam haklıymış, yılansın sen. Mert’e döner, Mert yok öyle bir şey.

Akşam evde Mira ile Yaman açarlar müziği. Yaman mutfağa geçer yemek yapar. Çatallar ile tabağı vurarak trampet çalar, müziğe tempo tutar. Ağzına aldığı bir demet maydanozla Mira’yı kahkahalarla güldürür.

Ekran AlıntısıMD67.21

Birlikte sarılırlar, dans ederler, çok tatlı anlar yaşarlar. Aras eve girerken kahkaları duyar. Teyzesine Mira yalnız deği,l di mi? Diye sorar. Süreyya Hanım, Yaman var yanında. Ali babama ben söylemedim adresi, kendi bulmuş. Aras babamı hastaneye yatırdım. Sonunda tedaviyi kabul etti.

Ekran AlıntısıMD67.22 Ekran AlıntısıMD67.22A

Masa donatılır, birlikte masaya oturlar ve karşılıklı afiyetle yerler. Yaman, ben de hayatım boyunca seninle hep aynı masada akşam yemeği yemek istiyorum. Başımı her çevirdiğimde yanımda seni görmek istiyorum. Sonra Mira’nın ellerini öper, okşar.

Ekran AlıntısıMD67.23A

Beren annesine ben buradan gitmek istemiyorum.  Asım çok kararlı, boşanacağımız kesin. Daha hiçbir şey bitmedi, her an her şey değişebilir.

Eylül arkadaşları ile Mira’nın satış yaparak para kazanma işini konuşurlar. Eylül, ben de giymediğim elbisleri vereceğim. Hale, şuna bak arkadaşları Mira Beylice’ye yardım gecesi düzenliyor. Eylül, bana bak alırım ayağımın altına diyerek çıkışır. Bizim de ona destek olmamız lazım. Orkun, saadet çemberi devam ediyor. Mira Kenan’a yardım ediyor, Yaman Mira’ya yardım ediyor, Selim Abi Yaman’a derken Altınkoy’a bir iyi niyet havası saracak. Orkun, Yaman’ın bir şarkısı bu kadar para ediyor mu?

Ekran AlıntısıMD67.24

O sırada Mert gelir, Eylül’ü görence sen hani çocuk bakacaktın. Eylül, ben sonra anlatırım. Mira’lara gitmedin. Orkun, Mira yalnız kalmasın haydi biz gidelim. Mert, geri bas yanında Yaman var. Orkun, Yaman’ın şarkısı kaça satıldığı üstüne iddiaya girerler. Herkes tahminini yazar.  Tahmin Mert ile Eylül’e sorulur. Her ikisi de 110 bin der.

Mira Yaman’a satış sitesinde yapacağı işleri anlatır. Adını, “Ben onu çok sevdim.com” koyar. Yaman, abisini Almanya işini düşünüyordur. Mira, senin aklın başka bir yerde? O sırada Almanya işini anlatır. Eğer ayarlarsam ben de onunla gitmek istiyorum, üç hafta yalnız kalmasın diye. Mira , üç hafta mı? Yani başımı çevirdiğimde yanımda görmek istiyorum diyen birisi için çok fazla değil mi üç hafta? Yaman, elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Beni en iyi sen anlardın. Mira; Üç hafta… Göz açıp kapayıncaya kadar geçer.

Kenan, Giray ve Hasan açacakları iş konusunu tartışırlar. Giray, ya şans oyunları gişesi, ya da tekel bayi açalım. Hasan onun da depozitosu fazla. Nevin Hanım, Leyla ve Ayşe de Kenan’ın Almanya gidiş işini konuşurlar. Ayşe, Yaman’ın Kenan’ı toparlayacağını söyler. Leyla, bebeğin Asım Beyden olduğunu söyler. Testi tekrarlatmış aynı çıkmış.

Ekran AlıntısıMD67.25

Yaman o gece Mira ile birlikte kalacaktır. Dişlerini fırçalar, keyiflenir ıslık çalar. Mira da saçlarını tararken doktorunun söylediklerini hatırlar. “Tedavinin sonunda belki de hiç çocuk sahibi olamayacaksın.” Yaman sessizce Mira’nın yanına gelir. Üstündeki fanilayı çıkartır, Mira’ya  sarılır, kapıyı kilitledin mi? Benim aklım başımdan gitti de…

Ekran AlıntısıMD67.26

Sonra ona sarılır, öper okşar. O gece birlikte olurlar.

Ekran AlıntısıMD67.26AA

Mira ile Yaman ertesi gün okula birlikte giderler. Mira, sen zaten yapımcı ile konuştun, sen bestelerini yaparsın. Ben de kendi işimi yapmaya başlarım, para biriktiririz. Mira, biriyle buluşacağını söyliyerek ayrılır. Orkun da camdan onları gözetler.

Yaman, Mert ile Eylül’ün yanına gelir. Eylül dün için Yaman’dan özür diler. Mira okulda zaten deyince  döner Mira’ya gider.

Ekran AlıntısıMD67.27

Uzay Mira’yı görünce Yaman’ı sorar. Onun yüzünden 500 lira kaybettim. Burak, araba parası ile ilgili iddialarını anlatır. Mira’ya Yaman’ın bestesini 5 bine sattığını söylerler. Mira Orkun’a sen nerden öğrendin şarkıyı kaça sattığını. Orkun, Mira çok pardon çocuklar boş boğazlık yapmış. Mira, Orkun’u itekler. Orkun biz merak ettik deyince hiddetle etme, etme. Merak etme anlıyormusun? Yanından geçsek bile yokmuşuz gibi davran.

Ekran AlıntısıMD67.28

Çek ellerini üzerimizden. Sinirle orayı terk eder. Eylül peşinden koşar. Sınıfta derste olan Yaman’a seslenir. Hoca ders sonunu bekleyin diyerek ikaz eder.

Ekran AlıntısıMD67.29

Yaman dayanamaz dersten izin alır çıkar. Mira Selim Beyi arar. Bekle geliyorum. Yaman her yerde Mira’yı arar, telefon eder, açmaz.

Ekran AlıntısıMD67.30

Beren’in arkadaşları, babanın işleri bozulmuş, hep birlikte Narlıçeşme diye bir yere taşınmışsınız. Beren inkar eder. Asım Bey Beren’in kulüp üyeliğini iptal ettirdiği için tenis dersine alınmaz. Görevli Asım Beyin emri ile şu isimlerin üyelikleri iptal edildi. Beren, annesi, ablası ve kendi ismini listede görünce ters yüz kulüpten çıkar gider.

Mira, selim Beyin yanına gelir. Yaman’ın arabayı geri alması için parayı siz mi verdiniz? Selim Bey şarkıdan olduğunu sanıyorum. Mira, şarkıyı 5 bine satmış. Abisine verdiğim parayı mı aldı o zaman. Selim, hayır, para Kenan’da. Her şey yolunda giderse Almanya’da ki tedavisi için kullanılacak. Mira ayrılır. Sedef ne oldu diye sorar, selim Yalancının mumu erken söndü.

Mira, Yaman’ın odasına gider, çekmecedeki kutudaki burs çeklerini kontrol eder. O sırada Yaman kapıdan girer.

Ekran AlıntısıMD67.31

Yaman, sadece Selim abinin verdiği çeki bozdurdum. Asım Beyinkini dokunmadım. Mira, bana yalan söyledin, bu kadar önemlimiydi gururun Yaman. Beni hiç düşünmedin mi? İdeallerini, geleceğini çaldım. Beni daha büyük bir yükün altına soktun şimdi. Yaman; Mira melese gurur değil, borç da değil. Ben arttık sen uykundan kabusla uyanmanı istemedim. O silahın sesi kulağından gitsin istedim.

Ekran AlıntısıMD67.32

Mira bak, biz yenilmedik. Bize mücadele şansı verilmedi ki yenilelim, hükmen mağlup edildik biz. Ama bizim sevgimiz bu kuralı bozar. Bunu gör istedim. Sadece senin için değil, ben kendi kafamda adaleti sağlamak için yaptım buna. İade ettim, çeki bozdurdum. Zaten bizim bir ayağımız bataklığın içinde. Herkes kendini kurtarmak için bizim üstümüze basıp geçiyor. Bari biz birbirimize siper olalım. Ben hayatım boyunca, (ellerini göğsüne koyar) burayı dinleyerek yolumu buldum. Bundan sonra da onun sesini dinliyerek devam edicem. Eğer sen benim verdiğim kararları onaylamıyorsan, bana güvenmiyorsan, sen bilirsin. Çünkü benim içim rahat.

Ekran AlıntısıMD67.33

Yaman bu Mira’nın içine dokunan konuşmayı yaptıktan sonra, odayı terk eder.  Selim bey kapıdadır, Mira da dışarı çıkar. Selim Bey, o para Yaman’ındı Mira’cığım. Nasıl istiyorsa öyle kullandı. Mira, ama Selim abi siz onu eğitim için verdiniz. Selim, ben onu geleceği olsun diye verdim. Eğer o bu şekilde mutluysa, benim için uygundur.

Ekran AlıntısıMD67.34

Mira yandaki koltuğa oturur. Bizim hayatımız hep böyle zor mu olacak Selim abi… Tam çok güzel bir şey yaşadık derken, sonunda bir diyet mi ödemek zorunda mıyız. Bazen birlikte olmamız delilik gibi geliyor. Selim Bey; Aşk böyle deli bir şeydir işte. Yaramaz bir yavru kedi gibi tırmalar kalbini. Seni sürekli sınar, zorlar. Canını acıtır ama, arkanı dönüp gidemezsin. Dünyanın en kötü kavgasını da etsen, ertesi gün hatırlamıyacağın bir nedenden dolayı, enteresandır, sonunda hep aşk galip gelir. Hüzünlü gözleriyle baktığında, o yavru kedi kalbini yumuşatıverir. Siz çok şey yaşadınız Mira’cığım. Sevginizle de hepsinin üstesinden geldiniz. Şimdi pes etme zamanı değil. Mira bu babacan öğütleri dinledikten sonra Selim Beyin elini sıkar, koşarak ayrılır.

Yaman abisi Kenan ile konuşur, Leyla’nın Almanya’da bir sürü telefon numarası verdiğini söyler, belki de iş buluruz. Kenan, sen kesin geliyorsun değil mi? Yaman ben Selim abiden haber bekliyorum. Konuşma bitiminde Mira, Yaman’a doğru koşarak gelir, boynuna sarılır.

Ekran AlıntısıMD67.35

Mira, bazen seni kızmamı çok zorlaştırıyorsun. Yaman, bu de benim cazibemin bir parçası. Mira, bazen de çok kolaylaştırıyorsun? Mira dayanamaz Yaman’ı dudaklarından öper.

Ekran AlıntısıMD67.36

Mira eve gelir, Masada Beren’in çantasını görür. Beren içeride yatakta salya sümük ağlıyordur. Beni Altınkoy da istemiyorlar abla. Bu gün beni kulübe almadılar. Mira, biz Altınkoy dışında da yaşayabileceğimizi herkese kanıtladık. Onlar akvaryum içinde yaşıyorlar ama, biz özgürüz artık. Sen her yerde benim kardeşimsin.

Ekran AlıntısıMD67.37

Orkun Tenis oynarken Yaman’ı görür. Karşısında duruyordur. Hortlak görmüş gibi, korkulu gözlerle Yaman’a bakar.  Yaman bir şey söylemeden orayı terk eder.

Ekran AlıntısıMD67.38B Ekran AlıntısıMD67.38A

Mira annesini arar, Beren nerede diye sorar. Sude, evde der, Mira, Eminmisin?  Sonra ben daha eve gitmedin, bir dersi vardı, sonra eve gitmiştir. Ne oldu, kardeşinle ilgili bir şey mi var. Mira, her şeyi anlatır. Beren ağlamaktan gözleri şişmiş halde odada yatıyor. Yarattığın hasarı ne zaman farkına varacaksın, çok merak ediyorum. Sen kendini garanti altına almaya çalışırken, etrafındaki herkese zarar veriyorsun. Buna izin vermem, artık kimse kalmayacak etrafında. Oysa bir an önce yarattığın hasarları onarmaya başlasan iyi olur.

Ekran AlıntısıMD67.40A

Hasan Kenan’ın kaldığı evi boşaltır. Adamı Orkun istemez dese de, Hasan Yaman öyle istiyor der ve kirasını son kuruşuna kadar öder. Kenan gidene kadar bende kalacak.

Ekran AlıntısıMD67.41A

Yaman evde Almanya yolculuk bavulunu hazırlar. Selim bey Yaman’a Kenan’ın ve kendisinin pasaport ve belgelerini  verir. Sabah erkenden araba gelip alacak sizi. Abine göz kulak ol. Kimseye bulaşmayın diyerek de tembihler.

Ekran AlıntısıMD67.45A Ekran AlıntısıMD67.45

Kendine dikkat et diyerek bir baba şevkatiyle sarılır Yaman’a. Yaman, aklın kalmasın abi. Selim Bey, kalıyor işte,sen de baba olunca anlarsın.

Süreyya Hanım Mira ve Eylül’ü kuaföre göndermez, akşam için hazırlık yapmasını yardımcı olur.

Asım Bey ile Sude boşanma protokolü imzalarlar. Asım Bey en geç Haziran ayında bu işin sona ermesi gerekir. Bir yıl dolmadan.

Yaman bavulunu hazırlarken Mert onu seyreder. Yaman, ne o oğlum ağlıyacakmısın?  Mert, kendimi üvey kardeş gibi hissediyorum. Adamın sana yapmadığı kalmadı, hala abim abim diyerek gidiyorsun peşinden. Kredisi kanından geliyor tabi…  Yaman, saçmalama, o neyse sen de osun. Tabi senin kredin bende daha yüksek.

Ekran AlıntısıMD67.46

Mert, bak Yaman bu mecburi seyahat uzamasın. Ben sana üç hafta idare edecek Mert Serez sempatisi yüklemem lazım. Aralarında buruk konuşma devam eder.

Mira’nın doktoru Mira’yı arar. Mira, biliyorum bana kızgınsınız ama araya bir çok şey girdi. Doktor hastalığını ihmal ediyorsun. Mira, kararımı verdim bile. Doktor, ne zaman başlıyoruz tedaviye. Ben söylediklerinizi çok düşündüm, önce bir bebek sahibi olmaya karar verdim. Doktor, bunları görüşmek için erken, önünde yıllar var. Mira, önce bir bebek sahibi olmak istiyorum, sonra gerekirse ameliyat olacağım. Babanın haberi var mı? Mira, hayır lütfen. Bu benim kararım. Bu çok özel bir şey, sizin de bunu saygı duyacağınızı düşünüyorum.

Birlikte son gece, “Yol Project” müzik grubunun da yer aldığı mekana giderler. Baş başa doyasıya dans ederler. Mert ile Eylül de dans ederek orada birliktedirler. Diğer Altınkoy gençleri kızlı erkekli oradadır.

Ekran AlıntısıMD67.41

Mira, bir ara orkestraya giderek soliste Yaman’ın parçasını çalmasını rica eder.  Orkun Mira’nın önüne geçerek hala bana bozuk musun diye sorar. Mira, ben söyleyeceğimi söyledim Orkun. Daha fazla uzatmanın bir anlamı yok. Orkun; Yaman gene yapacağını yaptı suç bana kaldı di mi? Bıkmadın sen, doyamadın. Mira, ben kimse için bahane üretmiyorum, buna sen de dahilsin. Senin yaptıklarının da bir bahanesi yok artık. Kim bilir kimden dilenerek sana o jesti yaptı. Sen Yaman’ı alt etmek için Yaman’ı bahane ediyorsun. Mira, Yaman kimseden bilerek bir şey istemedi. Senin o bahsettiğin jesti yapabilmek için kendi geleceğini feda etti. Bir daha da sana hiçbir konu ile ilğili açıklama yapmak istemiyorum. Sakın bana hiçbir şey sorma.

Ekran AlıntısıMD67.40

Grubun soliti Yaman’ın şarkısını anons eder. Biz çok sevdik parçayı, albüme de koyacağız. Siz de seveceksiniz der ve şarkıyı söyler.

Yaman parçasının çaldığını duyunca çok duygulanır. Mira’yı sarılır, elleri birbirlerine kenetlenir.

Ekran AlıntısıMD67.KP2

Sen izini sürdüğüm kuyruklu yıldızım

İçimdeki  tek mevsim

Kaybettiğim baharım

Ben kaderin tozuyla

Savruldum yanına

Suya kanmamis susuz gibi

Aşık oldum kana kana

Bir kağıt kesiği gibi acıttı canımı ayrılık

Gözyaşın bende yara

Herkes kendi kaderini izler

Aşk yol gösterir kaybolan ruhlara

Ateş söner kül dağılır gider

Zerre olur savrulur yokluğa

Sen ateşin  kaynağı ben bir deli pervana

Yolumu kaybettim sürgünüm sensizlige

Bir kağıt kesiği gibi acıttı canımı ayrılık…

Ekran AlıntısıMD67.KP3

Ekran AlıntısıMD67.KP

Mira hamile kalmıştır. Yaman elleri Mira’nın karnının üstündedir. Sanki bebeğini okşar gibi. Ve burada 67.bölüm sona erer.

Ekran AlıntısıMD67.SON

Ay Yapımın bu güzel dizisi bence bir sezon daha devam etmeli, kim ne derse desin, Medcezir reytingleri düşse de oldukça sevilen bir dizi. 77.Bölümde 12 Haziranda bir değişiklik olmaz ise sezon finali yapacak. Final’i Ay Yapım Yönetimi, Ece Yörenç ve Kerem Çatay karar verir. Dizinin başarılı oyuncuları Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın da olurunu alarak.

İlerleyen günlerde Ay yapımdan bir açıklama gelecektir. Siz dedikodulara kulak vermeyin.

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller tarafımdan diziden kopyalanarak alınmıştır

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir