Medcezir 62.Bölüm Yaman’a kelepçe takıldı!

TV Programları

Ekran Alıntısımd62fr.2

Ay Yapım’ın süper dizisi Medcezir’in 62.Bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Baş rollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın oynadığı dizi, bütün heyecanı ile devam ediyor.  Mira’nın ben Yaman’ın abisini vurdum dese de Yaman sevgilisinin suçunu üstüne alıyor. Selim Beyin şaşkın bakışları altında bileklerine kelepçe takılarak emniyete götürülüyor.

Ekran Alıntısımd62fr.1

Kenan da kanlar içinde hastaneye sevk ediliyor. Kenan ölmeyecek, zor bir ameliyatla kurşunlar çıkartılacak. Yaman da serbest kalacak. Bu süreçte en büyük sıkıntıları Selim Serez yaşayacak.

11006441_902993776408

Mira Çılgınca annesine, senden nefret ediyorum, hayatımı maf ettin diyerek feryat eder.

Ekran Alıntısımd62fr.3

 

Ay yapım tarafından yayınlanan 62.Bölümün resmi özeti şöyle:

Mira’nın annesinin hayatını kurtarmak için ateşlediği silah, Yaman’la birlikte hayalini kurdukları geleceği de içine alan büyük yangının fitilini yakar.

Yaman, aşkı ile ailesi arasında tercihini yapar.

Kenan hastanede yaşam savaşı verirken Faruk ve Sude, Mira’nın bu olayı hasarsız atlatması için ellerinden geleni yapmaya kararlıdır. Yaman’ı görmek isteyen Mira’nın önünde ailesi duvar olur.

Orkun, başından beri yönettiği oyunun son perdesinde iki sevgilinin bir araya gelişini sonsuza kadar engellemek için bir hamle yapar.

Yaman’ın Mira’yı korumak için verdi zor karar Altınkoy’a geldiğinden beri inşa ettiği hayatının yerle bir olmasına gelir.

Medcezir’in 62.Bölümü 27 Şubat Cuma akşamı, 20.30 da Star Tv ekranlarında olacak.

 

62.Bölüm 1.Fragmanı ve 2.Fragmanı.

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gWDt8_o-zo8#t=0

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir