Medcezir’in yıldızları Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya’dan örnek davranış!

Güncel

cats çu-ss.

Star Tv’nin süper dizisi Medcezir’in başarılı başrol oyuncuları Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya, 13 yaşında Osteosarkom, akciğer kanseri ve kemik kanseri hastası olan Mine Nur Tatar’a Sosyal Medyadaki takipçileri sürpriz yaparak Medcezir dizisinin setine götürmüşler.

0WwLqUUi_400x400

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya, sete gelen 13 yaşındaki kanser hastası Mine Nur Tatar’la çekimleri bırakıp yakından ilgilendiler.  Ulusoy ve Sarıkaya ile çok sayıda fotoğraf çektiren Mine, sette yaşadıklarını Türk sanat müziğinin ünlü sanatçısı Onur Akay’a anlattı. Akay’a, Demet Akalın’ın büyük hayranı olduğunu ve tek hayalinin Akalın’ı görmek olduğunu söyleyen Mine, ‘İnstagram’da hesap açtım, fotoğraf attım ve takipçiler arttı, arttıkça beni çok sevdiler ve bana sürpriz yaptılar. Tanıştığım Mustafa Abim ve Günay Abim beni Medcezir setine götürdüler. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Serenay abla ve Çağatay abi benimle çok ilgilendi. Fotoğraf çektirdim ve bana ‘Mine çok güzelsin asla pes etme’ dediler. Ve onlarla uzun uzun sohbet ettik. Bütün ekip benimle çok ilgilendi.’ dedi. Ayrıca Twitter’da Demet Akalın’a ulaşmak için çok sayıda tweet attığını ama sesini duyuramadığını söyleyen Mine, ‘Ben Demet Akalın’ın çok büyük hayranıyım. Onu gerçekten çok seviyorum. Onun çok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum ve onu çok görmek istiyorum. İnşallah mümkün olur.’ dedi. Onur Akay ise Mine’nin bu isteğini kırmayarak Demet Akalın’a tweet attı.  Akay, ‘Bu sabah 13 yaşında Osteosarkom, akciğer kanseri ve kemik kanseri hastası olan Mine Nur Tatar’ın bana yazdıklarını okuyarak güne başladım. Mine, Medcezir dizisinin setine gitmiş. Çağatay abisi ve Serenay ablası onu çok mutlu etmiş. Onlarla fotoğraf çektirmiş ve bana göndermiş. ‘Onur abicim tek hayalim Demet Akalın’ı görmek’ yazan Mine’nin bu isteğini, Demet’in geri çevireceğini sanmıyorum.’ yazdı.

Aşağıdaki resimde, küçük Mine’nin mutluluğu gözlerinden okunuyor, Çağatay abisinin de gözlerinde de aynı mutluluğu görebiliyoruz. O da bu örnek davranışından dolayı çok huzurlu.

B9BxG9jIYAEtNuA

Bu güzel hareketlerinden dolayı Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’ya teşekkür eder, dizlerinde başarılar dileriz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir