KURT SEYİT MÜRVET’LE EVLENECEK Mİ?

TV Programları
3
Kurt Seyit ve Şura dizinin yeni bölümünde; Kuvayi Milliye’ ye katılan Seyit, görevini tamamlamak için kalbinde Şura’nın özlemiyle Anadolu’ya gidecek. İki aylık bir zaman aşımının ekrana geleceği bölümde Seyit, Pera’ya döndüğünde sevdiği kadını can düşmanı Petro ile birlikte görmesi yeni bir karar almasına neden olacak.

Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ve Fahriye Evcen’in rol aldığı Kurt Seyit ve Şura İstanbul’da bu akşam heyecan doruğa tırmanıyor.

Dizinin yeni bölümünde; gururuna yenik düşen Şura ayrı hayat kurmak için çamaşırhaneden taşınmaya karar verecek. Yurdu İngilizlerden kurtarmak için Lütfü’nün de dahil olduğu Kuvayi Milliye’ ye katılan Seyit, görevini tamamlamak için kalbinde Şura’nın özlemiyle Anadolu’ya gidecek. İki aylık bir zaman aşımının ekrana geleceği bölümde Seyit, Pera’ya döndüğünde sevdiği kadını can düşmanı Petro ile birlikte görmesi yeni bir karar almasına neden olacak. Deliye dönen Seyit, Lütfü’nün “Mürvet’le evlen” teklifini kabul edecek mi?, Şura, büyük aşkı Seyit’i hayatından çıkarıyor mu?, Kalbi Seyit için atan Mürvet acaba hayallerine kavuşacak mı?

16-2    16-3

16-1    16-4

Bir çok sorunun cevap bulacağı, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle “Kurt Seyit ve Şura İstanbul”, 7 Ekim Salı günü saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Keyifli Seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller ve haber Ay Yapım (Persona Sanat) basın bülteninden alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir