Çağatay Ulusoy Gümbür-Gümbür Geliyor.

TV Programları

 

Çağatay Ulusoy, en son ‘İçerde‘ dizisinde baş rol oynamıştı. Eylül 2016 – Haziran 2017  tarihleri arasında Show Tv’de bir sezon yayınlanmıştı. Hala tadı damaklarımızda, heyecanı kalplerimizde…

Çağatay’ın o yıldan bu güne halka açık Tv.lerde hiç bir dizide olmamıştı. Şimdi tam 6 yıl, 6 ay sonra yeni bir Tv. dizi ile halka açık bir kanalda ekranlara geliyor.

Fox Tv’de oynayacak bu dizinin adı ‘GADDAR‘. Evet yanlış duymadınız dizilerin bebek yüzlü romantik jönü nasıl Gaddar bir adam olacak?

GADDAR’IN OYUCU KADROSU  

Ulusoy, Ay Yapım’ın bu dizisine ince eleyip, çok düşündükten sonra karar verdi. Dizi oyuncularının bugüne kadar aldığı bölüm başı en yüksek ücreti öne sürdü ve kabul edildi. Küçük dilinizi yutmayın bölüm başı tam 2000 TL. alacak. Böylece, Kıvanç Tatlı Tuğun Aile dizisinde aldığı ücretin çok çok üstünde.

Merakla beklenen, Ay Yapımın bu dizisinde dizisinin kadrosu da belirleniyor. Başrollerde Çağatay Ulusoy ile birlikte, 2016’da İçerde dizisinde olduğu gibi Aras Bulut İynemli ile (Henüz kesin değil)  oynuyorlar.

 

Dizinin başrol kadın oyuncusu olarak Sümeyye Aydoğan‘ın adı kesin gibi. Sümeyye Aydoğanî en son geçen yaz Kanal D’de ekranlara gelen Dönence dizisinde ekranlara geldi. Dizde Aytaç Uşun, Uğur Yıldıran, Sinan Öztürk, Levent Şahin ve Onur Saylak gibi oyuncularımızın adı geçiyor. Bu kadro kesin olmamakla birlikte değişiklikler  ve yeni oyuncular da olabilir.

GADDAR DİZİSİNİN KONUSU:

Dizimizde sevdiği kadını ve ailesini geride bırakıp askere giden (Çağatay Ulusoy) Levent’in dönüşte hiç beklemediği olayların içinde kendisini bulması sonucu adeta bir gaddara dönüşmesini ekranlarda canlandırılacak.

Dizinin müziği olarak geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta sanatçı Erkin Koray’ın ‘Gaddar’ şarkısı kullanılacakmış. Erkin Koray’ı çok yeni 7 Ağustos 2023 tarihinde Kanada’nın Toronto şehrinde kaybetmiştik.

Dizinin yapımcılığını Ay Yapım’ın ünlü yönetmenlerinden Sinan Öztürk yapıyor.

Gaddar dizisinin çekimleri yakında başlayacak! Ne zaman yayına gireceği henüz belirsiz.

Lafın kısası Çağatay Ulusoy’lu Gaddar  dizisi Fox Tv. ekranlarında gümbür gümbür geliyor.

İyi Seyirler

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir