Taner Ölmez ve Vahide Perçin’e Latin Amerika Ülkelerinden Ödül!

TV Programları

 

Latin Amerika‘da gerçekleşen televizyon sektörünün ödüllerinden biri olan Produ Ödülleri‘nde Türkiye’den de iki kişiye ödül verildi. Vahide Perçin ve Taner Ölmez‘e bu onur verici ödüller.

Miami’de önceki hafta gerçekleşen Produ Ödülleri’nde ödül alan isimler arasında oyuncu Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 3 sezondur “Hünkar” karakterine can vermiş ve oldukça başarılı olmuştur. Bundan önce de Perçin’i bir çok ülke izleyicisi Adını Feriha Koydum dizinden tanırlar. Hazal Kaya’nın annesi Zehra Yılmaz karakterini canlandırmıştı.

Taner Ölmez‘de şimdilerde ülkemizde “Mucize Doktor” karakterine can veriyor. Güney Amerika’da bu diziyi satın alan ülkelerde, Tamer Ölmez’in Ali Vefa karakterini can veriyor. O kadar doğal ve sevimli ki…

 

Latin Amerika’da 20’den fazla ülkeden 300’ü aşkın kişiden oluşan jüri tarafından seçim yapılmıştır.  Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki rolü ile Vahide Perçin’e ‘En İyi Yabancı Kadın‘ ödülü, Taner Ölmez’e ise Mucize Doktor’daki rolü ‘Ali Vefa’ ile ‘En İyi Yabancı Erkek Oyuncu‘ ödülü vermiştir. Ülkemize bağlanan spiker Taner Ölmez ile kısa bir röportaj gerçekleştirmiştir.

 

Ülkemizin yüz akı Vahide Gördüm ile Taner Ölmez’i yürekten kutluyorum. Latin Amerika ülkelerinde yıllardır Türk dizileri izleyici tarafından çok sevilmekte ve gösterilmektedir.

Ülkemizde 10 yıl önce oynayan “Adını Feriha Koydum” dizisi bir çok Latin Amerika ülkesinde oynamış ve başrol oyuncuları Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy da ödüle layık görülmüşlerdi.

Emeği geçen tüm oyuncularımızı yürekten kutlarım.

Abdurrahman Balcılar

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir