Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi “Yeşilçam” nasıl gidiyor?

TV Programları

 

Son günlerde en çok merak edilen ve aranan Çağatay Ulusoy‘un son dizisi “Yeşilçam” oldu.

Blutv de yayınlanacak olan dizi bugüne kadar Blutv’de yapılan en büyük bütçeli bir yapım olacak!

Çağatay Ulusoy dizi ile ilgili çalışmalara Kuzey Ege kıyılarında bir çiftlik evinde devem ediyor.

Ulusoy, dizide Yeşilçam’da çalışan Semih Ateş karakterine can verecek! Oldukça iddialı bir yapımcı kendisi…

Bir film yaparım, hastalar iyileşir, mevsim değişir” demektedir. Günümüze Semih Ateş karakteri 1960’lı yıllar Türk film tarihine ışık tutacaktır. Dahası 1970 yıllar Türk sinemasının parlak dönemini de anlatacak.

Yeşilçam’da her biri on bölümden oluşan iki sezon olacak. BluTv için Es Film tarafından yapılmaktadır. Yönetmen koltuğuna ise üretken ve beğenilen Çağan Irmak (Çemberimde Gül Oya, Asmalı Konak, Babam ve Oğlum, Issız Adam, Tamam mıyız ?) oturacak. Senaryosunu, Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün birlikte yazıyorlar. Dizi, BluTV kurucusu ve genel müdürü Aydın Doğan Yalçındağ tarafından “şimdiye kadar yaptığımız en büyük yapım” olarak açıklandı.

 

Yeşilçam‘ın kadrosunda Semih Ateş karakterini can verecek olan Çağatay Ulusoy başrolde yer alıyor. 1990 İstanbul doğumlu Ulusoy, bu yasaklı günlerde Kuzey Ege kıyılarında sevgilisi Duygu Sarışın ile kaldığı bir çiftlik evinde diziye cana gayret hazırlanıyor. Bu dizinin kendisi için çok önemli olduğunun bilincinde, itina ile çalışıyor.

———————————————————————-

Afra Saraçoğlu (Tülin) ; 1997 İstanbul doğumlu genç ve güzel oyuncumuz. (Fazilet Hanım ve Kızları, Kardeş Çocukları dizilerinden tanıdığımız) bayan karakter olarak Çağatay Ulusoy’un partneri.

 

—————————————————————-

Güngör Bayrak (Belkıs) : 1954 Konya doğumludur. Neciye, Süpermenler, Alev ve Sabuha (1978) gibi Yeşilçam filminde oynamıştır.

—————————————————————–

Selin Şekerci (Mine) : 1988 İzmir – Karşıyaka doğumlu; Kaçak Gelinler, Kızım, Çoban Yıldızı ve son olarak Çatı Kati Aşk dizisinde rol almıştır.

———————————————————–

Ayta Sözeri (Kuvvet); 1976 Almanya doğumlu olan sanatçımız, Arka Sokaklar, Paramparça, Ulan İstanbul ve Kahramanlar dizilerinden rol almıştır.

 

————————————————————

Yetkin Dikinciler (Reha) :1969 İstanbul doğumlu olan oyuncumuz; Mavi Gözlüm Dev, Babam ve Oğlum, Usta ve  Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol almıştır.

————————————————————–

Nilüfer Açıkalın (Adviye) : 1967 İstanbul doğumlu sinema ve tiyatro 0yuncusu, öykü yazarı ve müzisyen. 1987’den bu yana tiyatro, sinema ve TV’de oyunculuk yapmakta. 1988 yılında oynadığı ilk filmi Süreyya Duru’nun ‘Ada’ filminde Türkan Şoray’ın kızı rolünü oynamıştır.

—————————————————-

Selin Kahraman (Aysel) : 1990 Doğumlu genç ve güzel oyuncu  ilk olarak, Ankara’da Kış Masalı isimli tiyatro oyununda oynamıştır. Beni Bırakma ve Bay Yanlış dizilerinde rol almıştır.

————————————————————-

Bora Aktaş (Hakan) : 1990 İstanbul doğumlu genç oyuncu Geniş Aile dizisinde yer almıştır. Şimdilerde Menajeri Ara dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

——————————————————————

Özgür Çevik (İzzet): 1981 Ankara doğumlu olan oyuncumuz, Yabancı Damat dizisinde ‘Niko’ karakteri olarak tanındı. Kırgın Çiçekler, Gece Sesleri ve Evlerden Biri gibi bir çok dizide oyuncu ya da konuk oyuncu olarak oynamıştır.

————————————————————-

Altan Erkekli : 1955 İstanbul doğumlu deneyimli karakter oyuncusu. Birçok tiyatro oyununda oynamış, Aşk Tesadüfleri Sever, Ayla, Çiçero son olarak Ağır Romantik filmde oynamıştır.

 

 

Oyuncu kadrosu ile ilgili Cast çalışmaları devam ediyor. Kadro aşağı yukarı oluştu ve 11 kişi oldular. Çok yakında bir araya gelip, senaryo okuma provaları yapılacak.

Yeşilçam dizisi ile ilgili gelişmeler oldukça sayfamdan duyurmaya devam edeceğim.

Tüm “Yeşilçam” ekibine başta yakışıklı oyuncumuz Çağatay Ulusoy olmak üzere başarılar diliyorum

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir