Çağatay Ulusoy Uğraşılarına Bir Yenisini daha Ekliyor!

Güncel

Yakışıklı oyuncumuz Çağatay Ulusoyun oyunculuğunun yanında tam bir sporcu olduğu hepimiz biliyoruz. Lise yıllarında basketbol oynamış, gençlere basketbol antrenörlüğü yapmış ve bu işten para kazanmıştır. İyi bir yüzücü de olan Ulusoy her yönü ile spor tutkunudur.

Çağatay Ulusoy menajeri Engin Aykanat gibi tam bir Galatasay’lıdır. Geçen yıllarda GS’nin kombine biletlerini almış, fırsat buldukça maçlarına gitmiştir.

Şimdi de; Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Ulusoy, Sarı kırmızı kulübe üye olamaya hazırlanıyor.

Başarılı oyuncunun Galatasaray’a üye olmak için harekete geçtiği ve gerekli evraklarını bu ay sonuna kadar Kulübe teslim edeceği öğrenildi.

Galatasaray yönetimi ve sicil kurulu tarafından dosyası değerlendirilecek olan ünlü oyuncumuzun üye olmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Çağatay Ulusoy ile aynı menajer ile çalışan Engin Öztürk de Eskşehirde doğmuş, Liseyi orada okumuş Eskişehir Spor Kulübü yönetimindedir. 2018-2020 yılları arasında Netflix’in ilk Türk dizisi olan Hakan: Muhafız dizisinde “Levent” karakteri olarak Çağatay Ulusoy ile birlikte oynamıştı. Engin Öztürk ile İyi bir arkadaş ve meslektaş olan Çağatay Ulusoy da Engin Öztürk ile aynı yolda yürüyor.

Ben de 1962 Ortaokul yıllarından bu yana koyu bir Galatasay’lı olarak, fahri menajeri olduğum Çağatay Ulusoy’un da aramızda olmasından gurur duyuyorum.

Sarıkırmızı renklere gönül veren Çağatay Ulusoy’a GS. yönetiminde başarılı işler yapacağını inanıyor, hayırlı olsun diyorum.

Abdurrahman Balcılar

 

Not: GS Gazete haberi, Galatasaray,

 

2 thoughts on “Çağatay Ulusoy Uğraşılarına Bir Yenisini daha Ekliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir