Çağatay Ulusoy, GQ Dergi röportajında dobra konuştu.

Magazin

 

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Çağatay UlusoyGQ Türkiye dergisine verdiği röportajda dobra dobra konuşmuş.

Yakışıklı oyuncu, Star Tv.de oynayan Medcezirdizisindeki “Yaman” karakteri ile dizi sektöründe oyuncu olarak ben de varım dedi. Her ne kadar kendisi kabul etmese de oyuncu olduğunu, sosyal medyada fenomen olan Çağatay Ulusoy, verdiği röportajda; çocukluğunu, Best Model seçildiği gece ne kadar çok şaşırdığını, “Adını Feriha Koydum” dizi ile değişen yaşamını ve gelecekteki planlarını anlatmış.

Çağatay Ulusoy, “Adını Feriha Koydum” dizisindeki ilk gününü ise şöyle anlatıyor. “Yepyeni bir hayatın başlangıcı olduğu için hem çok heyecanlı hem de çok çekingendim. Kendimi çok yabancı hissediyordum. Sahnemin olmadığı günler dahil, her gün setteydim. Üç sene oldu, açıları falan aldım, tekniğini kaptım diyebiliyorum biraz ama oyuncu oldum diyemem, hiçbir zaman da olmayacağım herhalde”.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Set aralarında kamera arkasına geçer, açıları ayarlar, görüntüleri kontrol edermiş. Gene bir set arasında rol arkadaşı (Mira) Serenay Sarıkaya ile kamera arkasında görülüyor.

  1. Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Sempatik oyuncu Çağatay Ulusoy, ilişkileri ve özel yaşamıyla gündeme gelmesiyle ilgili sorulara şöyle cevap vermiş.

“Oyunculara topluma örnek olmalı gibi bir misyon yüklemek, biraz haksızlık. Hepimiz kendi hayatımızdan sorumluyuz. Duruşum, yaşamım, özel hayatım yalnızca bana aittir” demiştir.

Çok doğru söylemiş, herkesin özeli kendine ait. Amma unuttuğu bir konu var Çağatay Ulusoy, milyonlarca seveni olan bir kişi, maalesef özel yaşantısını da dikkat etmeli, şöhretin bedeli bu olsa gerek.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten alınmıştır.

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir