Çağatay Ulusoy Yeni Sinema Filmi için Sahada…

TV Programları

 

Çağatay Ulusoy yönetmen olarak saha çalışmalarına devam ediyor. Önceki gün Kırklareli’nde ekip arkadaşları ile bir masa etrafında çay içerlerken. Masada sayfalarca senaryo çalışmaları görülüyor.

Bir taraftan da cast çalışmalarına devam ediyor, oyuncu kadrosunu oluşturuyor. Dün de aldığım bir duyuma göre; 2016 yılında birlikte oynadıkları “İçerde” dizisinin kötü karakteri Coşkun (Nebil Sayın)’a rol teklif etmiş. “Tak tak taka tak”, Nebil Sayın film ekibine ilk katılan isim oluyor.

Ben de tam şu günlerde “İçerde” dizisinin tekrarını Internetten izliyorum. 9.bölüme geldim. ilk çıktığında Tv’den izlemiş, kaçırdığım sahneler olmuştu. Şimdi seyrettikçe başta Çağatay Ulusoy Sarp karakterindeki performansı ile gözümde devleşti.

Sarp’ın kardeşi Mert (Aras Bulut İynemli), Alyanak (Yıldıray Şahinler), Yusuf Müdür (Mustafa Uğurlu), Köfteci Celal (Çetin Tekindor), Coşkun (Nebil Sayın), Davut (Rıza Kocaoğlu) ve Melek (Bensu Soral)  her biri usta oyuncular.

Çağatay Ulusoy’un üç yıl önce Los Angeles’de (Santa Monica) kaldığı aylarda evsizlerle ilgili “Ev” adlı kısa film çalışması olmuş, bu film senaryo ve yönetmen olarak ilk denemesi… Bu kısa filmi yayınlamadı, yayınlanmış olsa mutlaka görür, izlerdim.

Yönetmenimiz Çağatay Ulusoy yeni filminde yazdığı senaryoya göre kadrosunu oluşturacaktır. Kaliteli bir film ortaya çıkartacağını inanıyorum.

Başarılar Çağatay, Allah yüzünü güldürsün.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

 

2 thoughts on “Çağatay Ulusoy Yeni Sinema Filmi için Sahada…

  1. Great information. Lucky me I ran across your blog by chance (stumbleupon).

    I have saved it for later!discount football jerseys Chinahttp://theapvfga5.order-buy.com/initializing-those-it-is-possiblehttp://siena6uz.mee.nu/?entry=3135419

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir