Hercai Oyuncuları Romanya Prensesi ile Göbeklitepede Buluştu!

TV Programları

Hercai dizisinin ekibi, günümüze kadar ulaşan ilk ve en büyük tapınak olan, UNESCO Dünya Mirası Kalıcı Listesindeki Şanlıurfa’da yer alan Göbeklitepe’de yeni bölüm çekimlerini gerçekleştirdi. Birçok medeniyetin tarihine tanıklık eden bu büyülü mirasın atmosferi bugün Hercai oyuncularını ve Romanya Prensesini de bir araya getirdi.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Türkiye’ye gelen Prenses Maria, Göbeklitepe’de olduğu esnada Hercai ekibiyle karşılaştı. Başrol oyuncuları, dizi ekibi ve yapımcıyla tanışan Prenses, Ebru Şahin ve Akın Akınözü’yle yakından ilgilendi. Tarihi eserlerin olduğu bu bölgede dizi çekerek mirasına sahip çıkan yapımcı Banu Akdeniz’i de içten tebrik etti.

Geçtiğimiz aylarda ülkemizde henüz üç bölümü yayınlanmış iken yurt dışında da büyük ilgi gören Hercai’nin ilk satışı Romanya’ya gerçekleşmişti.  Ses getiren dizinin bugün Romanya Prensesi ile bir araya gelmesi ise büyük bir tesadüf olmuştur.

Ebru Şahin ile el sıkışan Prenses onunla da konuştu. Akın Akınözü eğitimini Amerikada yaptığı 4 yıl kaldığı için İngilizcesi çok iyi. Ebru ile Prensesin konuşmalarında tercümanlık yapmıştır.

Haftanın dizileri arasında oldukça iddialı olan Hercai, böylece Tarihi bir mekanda ülkemizin tanıtımı adına Turizmimize büyük katkıda bulunmuştur.

Hercai ekibine, başta yapımcı Banu Akdeniz ve tüm oyuncularımıza başarılarının devamını dilerim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Kaynak haber ve görseller 1001 Tv

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir