Çağatay Ulusoy eski karizmasını yakaladı.

Magazin

 

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Çağatay Ulusoy 2012 yılındaki karizmasını yakaladı. Şimdilerde aynı popülerliğine kavuştu. Adını Feriha Koydum dizisinin Haziran 2012’de final yapmasından sonra, Emir’in Yolu dizisi erken final yapmıştı.  Ocak 2013 yılında göz altına alınması nedeniyle,  ilk altı ayı onun için kabuslu günlerdi. Resmen ev hapsinde, gözlerden uzak sıkıntılı günler yaşadı.

2013 Ağustos ayında Medcezir dizi çekimleri başlamasıyla kendisini toparladı.  Beş ayda Medcezir dizisindeki başarısıyla tekrar sevildi ve oyunculuğu ile kendisini kabul ettirdi. Magazin basının ve de dergilerinin yeni aranan, takip edilen yüzü oldu. Sosyal Medyada adından bahsedilmeyen gün yok.

İlk önce Ekim 2013’de Vogue Dergi çekimlerinde Serenay Sarıkaya ile boy gösterdi. Oldukça yakışıklı ve de sempatik tavırları ile herkesin sevgili olmaya devam ediyor.

Çağatay Ulusoy TRENDYOL Dergisinde de yer aldı.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Şimdilerde GQ Türkiye dergisinin Mart sayısına kapak oldu. Bu dergi için pozlar verdi. Çekimler boyuncu oldukça neşeli olan Çağatay Ulusoy süper pozlar verdi. GQ Dergisinin Mart sayısında bu güzel pozlarını göreceksiniz.

Çağatay Ulusoy GQ Türkiye Dergisi Kapak Sayfasında. Dergi Çıktı tüm bayilerde.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

 

  1. Gömülü resim için kalıcı bağlantı
    1. Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya Vogue Türkiye Ekim 2013 Dergi Çekim pozları:

       

 

Not: Görseller internetten alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir