Geçen Haftanın (28 Ocak – 03 Şubat 2019) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 28 Ocak – 3 Şubat 2019 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 28 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

Çukur (Show), Söz (Star), Yasak Elma (Fox), Vuslat (TRT1), Kadın (Fox), Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (ATV), Halka (TRT1), Diriliş Ertuğrul (TRT1), Sen Anlat Karadeniz (Atv), Çocuklar Duymasın (Kanal D), Jet Sosyete (Tv8), Bizim Hikaye (Fox), Avlu (Star), Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Çarpışma (ShowTv), Mehmetcik ‘Kutlu Zafer’ (TRT1), Arka Sokaklar (Kanal D), Gülperi (Show Tv), Kızım (Tv8), İstanbullu Gelin (Star), Payitaht Abdülhamid (TRT1), Erkenci Kuş (Star Tv), İkizler Memo-Can (Kanal D), Kalk Gidelim (TRT1), Elimi Bırakma (TRT), Savaşçı (Fox Tv) ve Bir Litre Gözyaşı (Kanal D) dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

Total’in ilk sırasında bu hafta ; TRT1’in rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul geçen hafta olduğu gibi bu hafta da Total’de aldığı 15,27 puan ile birinci sırada yer alıyor.  Total’in 10.sırasında Fox Tv’in “Savaşçı” dizisi 7,31 puan ile yer alıyor.

AB’nin ilk sırasında;  Total’de TRT1’in Diriliş Ertuğrul dizisi, AB’nin ilk sırasında 15,89 puanla yer alıyor. AB’nin 10.sırasında TRT1’in “Vuslat” AB’de aldığı 6,17 puan ile yer alıyor.

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

Artık, Haftanın dizileri sıralamasında bir yenilik yaparak, Hem Total’de hem de AB grubunda 5 puanın üstünde reyting alanları sıralamada yer veriyorum.

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 ve 5 puanın üzerinde reyting alanlar :

1.Diriliş Ertuğrul 133.Bölüm (TRT1)……………………..15,27

2.Bir Zamanlar Çukurova 18.Bölüm (Atv)…………….13,75

3.Kadın 47.Bölüm (Fox Tv)………………………………….13,46

4.Sen Anlat Karadeniz 38.Bölüm (Atv)………………….11,12

5.Arka Sokaklar 503.Bölüm (Kanal D)……………………9,82

6.Söz 67.Bölüm (Star Tv)……………………………………….9,80

7.Çukur 50.Bölüm (Show Tv)…………………………………9,77

8.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123.Bl.(Atv)……9,24

9.Kardeş Çocukları 2.Bölüm (TRT1)…………………………..7,38

10.Savaşçı 61.Bölüm (Fox Tv)………………………………7,31

_____________________________________________

11.Gülperi 17.Bölüm (Show Tv)……………………………..6,96

12.Yasak Elma 30.Bölüm (Fox Tv)………………………….6,65

13.Bizim Hikaye 55.Bölüm (Fox Tv)……………………….6,03

14.Avlu – 28.Bölüm (Star Tv)…………………………………5,85

15.Erkenci Kuş 28.Bölüm (Star Tv)…………………………….5,35

16.Kızım 17.Bölüm (Tv8)……………………………………….5,16

17.Payitaht Abdülhamid 72.Bölüm (TRT1)………………..5,13

18.İkizler Memo-Can 12.Bölüm (TV8)……………………..5,01

AB’de ilk 10 ve 5 Puanın üzerinde reyting alanlar:

1.Diriliş Ertuğrul 133.Bölüm (TRT1)………………………15,89

2.Bir Zamanlar Çukurova 18.Bölüm (Atv)………………11,22

3.Kadın 47.Bölüm (Fox Tv)……………………………………11,11

4.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123.Bl.(Atv)……9,40

5.Çukur 50.Bölüm (Show Tv)………………………………..8,76

6.İstanbullu Gelin 70.Bölüm (Star Tv)…………………..6,88

7.Kardeş Çocukları 2.Bölüm (TRT1)………………………….6,75

8-Payitaht Abdülhamid 72.Bölüm (TRT1)………………6,67

9.Yasak Elma 30.Bölüm (Fox Tv)…………………………..6,19

10.Vuslat 4.Bölüm (TRT1)…………………………………………6,17

___________________________________________

11.Jet Sosyete 13.Bölüm (Tv8)……………………………6,17

12.Çarpışma 8.Bölüm (Show Tv)……………………………6,16

13.Söz 67.Bölüm (Star Tv)………………………………….5,66

14.Elimi Bırakma 27.Bölüm (TRT1)…………………….5,47

15.Savaşçı 61.Bölüm (Fox Tv)……………………………5,06

16.Erkenci Kuş 28.Bölüm (Star Tv)……………………….5,02

17.Sen Anlat Karadeniz 38.Bölüm (Atv)……………….5,02

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

Bu hafta ilk 5’de; Total grubunun 5 dizisi yer alıyor. Bu beş dizinin ikisi Atv’den, diğerleri TRT1, Fox Tv ve Show Tv’den birer dizi yer alıyor

1.DİRİLİŞ ERTUĞRUL (TRT1) :

TRT 1’in uzun süredir devam eden dizisi “Diriliş Ertuğrul” un geçtiğimiz Çarşamba akşamı 133.bölümü ekranlara geldi. Total grubunda aldığı 15,89 reyting puanı ile 1.sırasında yer alarak, haftanın dizilerinde ilk sırada… Total grubunun 10.sırasında Fox Tv’nin “Savaşçı” dizisi 7,31 puanla yer aldı.

Kısaca konusu şöyle idi.

Ertuğrul’un Umuroğulları otağında İlbilge’yi istemesiyle herkes şok olmuştu. Bunun üzerine Moğollara gidecek altınların ele geçirildiği haberiyle ortalık iyice karışmıştı. Ertuğrul’un kurduğu bu oyun, Moğolların Emir Bahaeddin’in canını almasını sağlamıştı.


Dragos ise ona sandık içinde gönderilen Tara’nın kellesini gördükten sonra çılgına dönmüş ve Ertuğrul’u öldürmek için harekete geçmişti. Bu amaçla Ertuğrul’a zehir dolu bir şerbet ikram etmişti. Ancak bu şerbetten Beybolat içmiş ve zehirlenmişti.

Ertuğrul, kendisine kurulan bu tuzağın arkasındaki kişinin Zangoç olduğunu anlayabilecek mi? Beybolat yaşayacak mı? Öte yandan Beybolat, İlbilge’yi Ertuğrul’a vermeyi kabul etmişti. Ertuğrul ve İlbilge, bu tüm meseleler içinde evlenebilecek mi? Dragos’un Ertuğrul’u öldürmek için yapacağı bir sonraki hamle ne olacak? Ertuğrul, şer odaklarının yuvası haline gelen Lefke Kalesi’ni fethedebilecek mi? bu soruların cevabını seyredenler aldı.

2. BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA :

Atv’nin sevilen dizisi “Bir Zamanlar Çukurova” Haftanın dizilerinde geçen hafta olduğu gibi 2.sırada yer aldı. Total reyting puanı 13,75.

Demir toprak altında kalınca, izleyici Yılmaz’a yaptıklarının ahı tutu dedi.

Çukurova’da taşlar yerinden oynadı! Demir Yaman, büyük sırlarının tek ortağı annesi Hünkar’dan hangi gerçeği gizlemeye çalışıyor? Son nefesini vermeden Hünkar’la görüşmek isteyen Hüsamettin Sözübir’in söyleyemeden öldüğü gerçek, cenazesinde mi ortaya çıkacak? “Benim bir şey yapmam lazım” diyen Yılmaz kendine yeni bir rota çiziyor. Yılmaz’ın “Bundan sonra Züleyha diye biri yok.

Atık Yılmaz’ın yeni seveni doktor oluyor. Demir, Züleyha ve Adnan bebeğin seyahatleri talihsiz bir heyelan felaketiyle son buluyor. Adnan bebeği kurtarmak için kendi canını tehlikeye atan Demir, toprak altında kalıyor, canını zor kurtarıyor.

3.KADIN (FOX TV) :

Fox Tv’nin ödüllü dizisi “Kadın” bütün hızı ile devam ediyor. Salı gecelerinin sevilen dizisi “Kadın” 47.bölümü ile ekranlara geldi. Total grubunda aldığı 13,46 puanla 3.sıradaki yerini korudu.

Yeliz’in ölümüyle darmadağın olan Ceyda, hiç beklemediği bir şey ile daha karşılaşacaktır. Hatice, Enver ve Arif ise Bahar’dan haber alamadıkları için onu her geçen gün daha çok merak eder. Arif olanlardan ötürü mutsuz olsa da, tek isteği Bahar’ın güvende olmasıdır.

Dağ evine Pırıl’ın gelmesiyle evdekiler büyük bir şok içerisine girerler. Pırıl’ın her şey yolundaymış gibi konuşmalarına daha fazla dayanamayan Bahar’ın hatırladığı tek bir şey Pırıl’ın bütün sırlarını ortaya çıkaracaktır.

4. SEN ANLAT KARADENİZ (ATV) :

Geçen hafta 5.sırada olan “Sen Anlat Karadeniz” 4.sıreayı Çukur’un elinden aldı ve 11,12 reyting puanı ile 4.sıraya yükseldi.

Asiye’nin en mutlu günü . Asiye hapishanede aslan gibi bir erkek çocuğu oldu.

Asiye’nin aniden sıklaşan sancıları hapishanedeki isyan sesleri tarafından bastırılır. Nefes kolları sıvar, Asiye bebeğini sağlıkla kucağına alır. Yiğit’in savcıyla yaptığı konuşma sayesinde kadınlar serbest bırakılırken, tutsak haldeki Vedat, Fikret’ten yitip giden çocukluğunun hesabını sorar. Tahir, Nefes’in yaralarını sarmaya kaldığı yerden devam eder. Nefes’in tüm hayalleri Tahir’in kurduğu yuvada gerçek olurken, Vedat hayalleri kabusa çevirmeye kararlıdır.

5.ARKA SOKAKLAR (KANAL D) : Kanal D’nin uzatmalı dizisi “Arka Sokaklar” heyecanlı bir bölümü ile ekranlardaydı. 9,82 total reyting puanı ile beşinci bölümde haftanın dizileri arasında yine yer aldı.

Arka Sokaklar 503. Bölüm Fragmanı yayında! Hamile olan Aylin, kaza geçiriyor!

Mesut zorlu bir görev için başka bir ekip tarafından talep edilir. Ne karar vereceğini bilmeyen Mesut için durum nasıl olacaktır? Diğer taraftan Hüsnü ve Meryem’in ilişkisi, Meryem’in annesi tarafından sekteye uğruyor.

Silahlı çatışmanın ortasında kalan Aylin, üzerine doğru gelen araca ateş açıyor, araç Aylin’e çarparak hastaneye kaldırılmasına sebep oluyor. Hamile olan Aylin bebeğini kaybedecek mi?

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda, ATV üç dizi, TRT1 ve Fox Tv 2 dizi. Kanal D, Star tv ve Show tv. birer dizi ile yer aldıklarını gördük.

AB’de ; TRT1 4 dizi. Atv ve Kanal D 2 dizi ile yer alıyor. Star Tv ve Show Tv birer dizi ile yer aldılar.

Aylar sonra TRT1; AB grubunda 4 dizi ve Total grubunda 2 dizi ile Haftanın Kanalı olmuştur.

Kıvanç Tatlıtuğ’un dizisi “Çarpışma bu hafta AB grubunda kendi gününde (6,16 puan ile) 2.sırada yer aldı. Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ) ve Zeynep Tunç (Elçin Sangu) çocukluk aşkı yaşadığı yetimhanede olduğu gibi aşkları başlıyor. Ünlü avukat, Selim’in kızı Cemre (Melisa Aslı Pamuk) ile Kerem (Alperen Duymaz) arasında aşk rüzgarları esiyor. Dördü de şimdi aynı evi kiraladılar ve paylaşacaklar. Dizi bana göre çok iyi gidiyor.

Keyifli seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir