Bir Zamanlar Çukurova: Bağımlılık Yapan Bir Dizi!

TV Programları

Yapımcılığını TİMS; Timur Savcı & Burak Sağyaşar’ın yaptığı; “Bir Zamanlar Çukurova” izleyicisine bağımlılık yapan bir dizi oldu. 14 Haftadır Atv ekranlarında oynuyor. 13 Eylül tarihinde ilk bölümü ile Perşembe akşamı başlayan dizi, Total grubunda 6,18 reyting puanı ile geceyi 2.sırada tamamlamıştı. O günden bu güne oynadığı 14 bölüm ile, çift basamaklı reytinglerle Perşembe gecelerinde ilk sırasında yer alıyor.

Başrollerinde Vahide Perçin (Hünkar), Uğur Güneş (Yılmaz Akkaya), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Hilal Altınbilek (Züleyha) ve Kerem Alışık (Fekeli) gibi kaliteli oyuncular yer alıyor.

Bu akşam 15. bölümü Atv ekranlarında.

Fekeli konağı basıyor!

Züleyha, birbirlerine silah çeken Demir ve Yılmaz’a ‘beni öldürün, bitsin bu kavga’ diye haykırınca, işler daha da çıkmaza giriyor.

  

Öfkeden ve intikamdan gözü dönen iki adam,sevdikleri kadın için ellerinde tabancaları ile karşı karşıya geliyor. Demir ve Yılmaz karşılaşmasının ardından, Yılmaz birden ortadan kayboluyor.

Fekeli, Yılmaz’ın uzun süre yokluğundan şüphelenip, adamlarına her yeri aratıyor. Bir haber çıkmayınca ise Fekeli durur mu? Yamanlar’ın konağını basıyor. Yılmaz’a Demir’in zarar verdiğini düşünen Fekeli’nin gözü döner.

Onu bir anda karşılarında gören Hünkar ve Demir ise ne yapacaklarını şaşırırlar. Konakta fırtına estiren Fekeli, Yılmaz için her şeyi yapmaya hazırdır! Şermin, Züleyha ve Yılmaz gerçeğini sonunda öğreniyor. Bu bilgiyle Hünkar’ı tehdit etmeye hazırlanan Şermin, umduğunu bulabilecek mi? Hünkar Hanım ile baş edebilecek mi?

Bu heyecan dolu bağımlılık yapan dizinin 15. bölümünde yer yerinden oynadığını göreceksiniz. Bu akşam Atv ekranları karşına oturmaya ne dersiniz!

Bir Zamanlar Çukurova 15.bölüm 2.fragmanı yayınlandı.

Bir Zamanlar Çukurova 15.bölümü Saat:20.00’de Atv’de.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir