Bizim Hikaye: Barış, Aşkını Filiz’e Şiirle Anlatabilecek mi?

TV Programları

 

GEÇEN BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kiraz’ın ortalıktan kaybolması herkesi alarma geçirmiş, dört bir koldan yürütülen aramalar sonuç vermedikçe Filiz delirecek noktaya gelmiştir. Bunlardan habersiz olan Barış ise mesafeli de olsa Filiz’le iletişim halinde kalabilmenin rahatlığıyla tüm dikkatini oğlunun sağlığına vermeye çalışmaktadır. Ancak hiç beklemediği anda gelen bir telefon, onun bu kararını ters yüz etmeye yeter. Kiraz’ı içine düştüğü çıkmazdan kurtarma çabası, Filiz’le Barış’ı bir kez daha bir araya getirir. Başlarda sorun olmadığını düşünseler de, kısa sürede aralarındaki mesafeyi korumakta zorlandıklarını fark ederler. İkisinin arasındaki çekim, Selim’le Barış arasında büyük rezalet çıkmasına neden olunca Filiz bu duruma bir dur demesi gerektiğini fark eder.

Bizim Hikaye’de bütün kardeşler darmadağınık olmuştur. Herkes kendi yolunda yürümektedir. Kiraz ablasına isyan etmekte, fakir olma hali arkadaşları arasında alay konusu olmaktadır. Rahmet, okulda hizmetli olarak çalıştığını ablası bilmemekte, okulda kızlar arasında paylaşılmamaktadır. Hikmet yeni evlendiği karası ile geçimde zorlanmaktadır. Baba Fikri açık arttırmada sattığı tarihi heykel başı düşüp kırılması ile allak bullak olur.

Filiz’in (Hazal Kaya) Avukat Selim’le yakınlaştığını gören Barış duygularını kontrol etmekte zorlanmaya başlar. Filiz ise verdiği kararın arkasında durmak için çaba sarf etmektedir.

Filiz, cebindeki kağıtta yazılı şiiri görümce soluğu Barış’ın yayında alır.

Ancak nereden çıktığı belli olmayan bir şiir ikisinin de duygularını karmakarışık etmeyi başarır.

Filiz bu karmaşada kendine bir yol çizmeye çalışırken, Rahmet’in büyük yalanının ortaya çıkmasıyla bir kez daha yıkılır.

Bu Rahmet’in tepetaklak yuvarlamaya başlamasına neden olurken, Filiz daha Rahmet’in şokunu üstünden atamadan kendini büyük bir mucizenin ortasında bulur.

Diğer tarafta, Tülay kocası Korhan ile araları limonidir. Bu durumu Çiçek mi çözecek, Filiz mi?

Med Yapım’ın yapımcısı olduğu “Bizim Hikaye” yeni 47.bölümü ile 15 Kasım 2018 Perşembe akşamı Saat:20.00’de Fox Tv ekranlarında olacak!

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir