Çukur’da Yamaç Koçovalı Dizginleri Eline Alıyor!

TV Programları

Ay Yapım’ın Çukur, geçen yılki ilgiyi sanki biraz kaybediyor. Dizi çete savaşlarına döndü. Karakuzular, Bulgarlar, Afganlar ve eski Koçovalı’lar  arasında kıyasıya bir savaş seyrediyoruz. Silahlar, bombalar parlıyor, sanki savaş alanı gibi… Reyting için desek değil. Zaten  reytingleri yerinde. Senarist ekibi biraz konu üzerinde çalışması lazım. Biraz romantizm katılmalı. Yamaç (Aras Bulut İynemli) ile Sena (Dilan Çiçek Deniz) aşkı unutuldu. Bu kargaşa arasında aşk iyi gider. Senaristimiz Gökhan Horzum ve ekibine duyrulur.

Diziye yeni katılan büyük abi Cumali geldi. Ohh dedik, aklı başında bir karakter geldi. Ama olmadı, sonunda o daha deli çıktı. Neticede Yamaç’da delirdi. Beni siz delirttiniz diye isyana başladı. İzleyici Aliço’dan (Rıza Kocaoğlu) sivri zekası ile ince espriler bekliyor!

Şimdi ne olacak?

Yamaç, Çukur’da dizginleri ele aldı. Eski günlerine dönüyor. Yamaç için büyük mücadele yeni başlıyor diyebiliriz. (Geç bile kaldı!)

Ay Yapım imzalı fenomen dizi ‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde Yamaç, gözünü tamamen karartıp hem Cumali’yi hem de Vartolu’yu kurtarmak için harekete geçti. Final sahnesinde Karakuzular’dan Ersoy’un açığını yakalayan Yamaç’ın nasıl bir hamlede bulunacağı heyecanla beklenecek.

Zirveye yerleşen Çukur’un dün akşam ekrana gelen bölümünde sadece Cumali’yi kurtarması gerekirken bir de Vartolu ve Medet’i kurtarmak zorunda kalan Yamaç, tüm kontrolü eline alarak harekete geçti. Gözü başka hiçbir şey görmeyen Yamaç, önce soluğu Cumali’nin tutulduğu yerde aldı. Celasun, Metin ve Kemal’in de yardımıyla Cumali’yi kurtaran Yamaç, ağabeyinin yeni bir hata yapmasını engellemek ve Vartolu’yu kurtarabilmek için Çeto’yu serbest bıraktı.

İşte, Yamaç’ın Cumali ve Çeto’nun tutulduğu yere geldiği an:

https://www.youtube.com/watch?v=JMZLXiJBdEs

 

ÇUKUR ZİRVEDEN İNMİYOR!

Çukur, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle ABC1 20+’da 11.91 izlenme oranı (rating),27.51 izlenme payı (share), AB’de 10.21 izlenme oranı (rating), 26,36 izlenme payı (share), Total’de ise 10.40 izlenme oranı (rating), 24.84 izlenme payı (share) ile tüm kategorilerde birinci oldu. İzleyiciler #yenibaşlıyoruz etiketiyle Twitter’da yorumlarını paylaştı. #yenibaşlıyoruz etiketi Twitter’da Türkiye’de 18 saat 5 dakika dünyada ise 6 saat 20 dakika TT listesinde kaldı.

 

SELİM VE İDRİS KARŞI KARŞIYA!

Meliha’nın sözlerini dinleyerek babası İdris’e yakınlaşmaya çalışan Selim, İdris ile Sultan’ın çevresinden bir an bile ayrılmadı. Babasına yardımcı olmaya çalışan Selim’in İdris ile karşı karşıya geldiği an ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşattı. “Beni neden istemedin hiç?” sorusunun cevabını arayan Selim, babasından yanıt alamadı.

Selim ile İdris’in yüzleştiği an:

https://www.youtube.com/watch?v=nelul_k0j9w

Bölümün finalinde Celasun’un yürüttüğü otomobilin direksiyonunda Karakuzular’dan Ersoy’u yakalayan Yamaç’ın bu kozu nasıl değerlendireceği heyecanla beklenecek.

‘Çukur’un yeni bölümü 5 Kasım Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

Yamaç dizginleri eline almasına aldı da… Allah sonunu hayır getirsin.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 Kaynak Haber ve Görseller : Basın İletişim: Cansu Uras İletişim Deposu Zümrüt Burul  – İrem Tümer

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir