Geçen Haftanın (05 – 11 Şubat 2018) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

 

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 05 – 11 Şubat 2018 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 33 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

Geçen Hafta Gösterimdeki Diziler :

Söz, Çukur, Kırgın Çiçekler, Siyah Beyaz, Yalaza (Final), Ufak Tefek Cinayetler, Kadın, Kızlarım İçin, Alija, Diriliş Ertuğrul, Meryem, Sen Anlat Karadeniz, Bizim Hikaye, Kanatsız Kuşlar, Vatanım Sensin, Siyah İnci, Mehmetcik Küt’ül Amare, Yuvamdaki Düşman, Arka Sokaklar, Aşk ve Mavi, İstanbullu Gelin, Şevkat Yerimdar, Payitaht Abdülhamid, Yeni Gelin, Kalbimdeki Deniz, Fazilet Hanım ve Kızları, Bahtiyar Ölmez, Kalk Gidelim, Gülizar, Savaşçı, Çocuklar Duymasın, Cennetin göz Yaşları ve Aslan Ailem dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

 

HAFTANIN DİZİLERİNDE ;

Total’in ilk sırasında bu hafta Sen Anlat Karadeniz 3.bölümünde aldığı 18,44 reyting puanı ile bu haftada ilk sırada yer aldı. Total’in 10.sırasında Fox Tv’nin Bizim aile dizisi aldığı  7,29 puanla yer aldı.

AB’nin ilk sırasında,  bu hafta Diriliş Ertuğrul 105. bölümünde aldığı 19,07 puanla AB’nin birinci sırada tekrar  yer aldı. TRT1’in “Mehmetcik Küt’ül Amare” dizisi AB’de aldığı 7,15 puanla 10.sırada yer alıyor.

 

TRT1’İN YALAZA DA FİNAL YAPTI :

Yalaza dizisi de 20. bölümünde final yaparak ekranlara veda etti.

Şimdi de Perşembe akşamları ekranları gelen Siyah İnci’de 20.bölümünde ekranlara veda ediyor. Perşembe dizileri arasında reyting kurbanı oluyor. Gold Yapım’ın Star Tv ekranlarında devam eden, Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel’in başrolleri paylaştığı sevilen dizisi Siyah İnci bitiyor.

 

Bu hafta en çok izlenen ilk ona giren dizlere göz atalım.

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

 

Geçen Haftanın En Çok İzlenen Dizileri:

Total ilk 10 :

1.Sen Anlat Karadeniz (Atv) 3.Bölüm……………………….18,44 – 35,77

2.Diriliş Ertuğrul  105.Bölüm (TRT1)……………………….14,62 – 28,62

3.Söz 32.Bölüm (Star Tv)………………………………………..12,44 – 25,31

4.Çukur 15.Bölüm (Show Tv)…………………………………..10,81 – 22,02

5.Kadın 15.Bölüm (Fox Tv)………………………………………10,70 – 23,08

6.Arka Sokaklar 468.Bölüm (Kanal D)……………………….9,02 – 18,75

7.Ufak Tefek Cinayetler 15.Bölüm (Star Tv)………………..8,28 – 17,84

8.Savaşçı 31.Bölüm (Fox Tv)…………………………………….7,92 – 16,43

9.Aşk ve Mavi 52.Bölüm (Atv)………………………………….7,73 – 16,47

10.Bizim Hikaye 21.Bölüm (Fox Tv)………………………….7,29 – 15,77

 

AB’de ilk 10 :

1-Diriliş Ertuğrul 105.Bölüm (TRT1)…………………………19,07 – 38,04

2.Çukur 15.Bölüm (Show Tv)……………………………………13,12 – 27,20

3.Ufak Tefek Cinayetler 15.Bölüm (Star Tv)……………….13,07 -28,07

4.Sen Anlat Karadeniz 3.Bölüm (Atv)………………………..11,98 – 24,13

5.İstanbullu Gelin 36.Bölüm (Star Tv)……………………….10,51 – 23,19

6.Kadın 15.Bölüm (Fox Tv)……………………………………….10,28 – 22,03

7.Söz 32.Bölüm (Star Tv)………………………………………….10,00 – 20,71

8.Vatanım Sensin 44.Bölüm (Kanal D)………………………..8,55 – 18,40

9.Siyah Beyaz Aşk 16.Bölüm (Kanal D)………………………..7,42 – 15,48

10.Mehmetcik Küt’ül-Amare 4.Bölüm (TRT1)………………7,15 – 15,07

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.DİRİLİŞ ERTUĞRUL : TRT1’in iddialı sevilen dizisi her hafta olduğu gibi haftanın dizileri arasında AB’de aldığı 18,28 reyting puanı ile 1. sırada yer alıyor.

Ertuğrul fetihten sonra kale içinde yeni nizam dahilinde gerekli düzenlemeleri yapmıştır. Kendisine emanet olan Marya’yı ise Artuk’la evlendirmek istemiş ve iki tarafın da rızasını alarak Marya ve Artuk’u evlendirmiştir. Hayme Ana bu nikah sırasında fenalaşmış ve yere yığılmıştır. Hayme Ana Ertuğrul’un kolları arasında helallik dileyerek gözlerini yummuştur. Peki Hayme Ana yaşayacak mıdır? Akıbeti ne olacaktır?

Diğer taraftan Bilecik Tekfuru ise, Ertuğrul’a bir komutanını göndermiş ve Ares karşılığında kendisinden Karacahisar Kalesi’ni geri istemişti. Ares ve Titan’ın izini bulan Atsız ise Ertuğrul’a gördüklerini haber etmeye giderken şehit edilmişti. Ertuğrul’un teklifi reddetmesinden sonra Bilecik Tekfuru ne yapacak? Her yerde tedbir aldıran Ertuğrul hamle yapacak mı? Ares ve Titan’ın Hanlı Pazar’da kuracağı tuzağı önceden sezebilecek mi?

Ares’in başına neler gelecek? Ertuğrul, Ares’i her şeyi itiraf etmesi için Konya’ya götürebilecek mi? Olanlar karşısında Emir Saadeddin ne yapacak?

 

2.SEN ANLAT KARADENİZ : Atv’nin yeni dizisi daha 2.haftasında haftanın dizileri arasına Total’de aldığı 16,75 puanla 2.sıradan girdi. Bu bir rekor diyebiliriz, hem de geçilemeyen Diriliş Ertuğrul dizisini, geçerek bunu yaptı.

Tahir’in gazabı Karadeniz’i yakacak


Nefes ve Yiğit’i bulamadığı için deliye dönen Vedat, yayla evinden bir kurban alarak ayrılır. Bu kurban Mustafa’dır ve Vedat, Kaleli Ailesi’nin ocağına çok büyük bir ateş düşürür. Ya Tahir ölecektir, ya Mustafa. Seçim Kalelilerindir.

Ama Deli Tahir, deliliğini konuşturduğu müthiş bir planla abisinin yerini öğrenir. Tayfasını toplar, yanına Yangazları da alarak abisini kurtarmaya gider. Deli Tahir’in cesareti abisini kurtarmaya yetecek midir? Eyşan ise bu cehennemin tek soğuk zekasıdır. Nefes’in umudunu geçmişten gelen tek bir fotoğrafla söndürmeyi başarır.

Bu fotoğrafı gören Tahir yıkılır ve Nefes’i korumaktan değil ama Nefes’in kendisinden vazgeçer. Artık o Mercan’la evlenmeyi kabul eden bir adamdır. Nefes vicdanıyla büyük bir savaştadır. Kendisine çektirilen acılara yıllarca katlanmıştır ama kendisi yüzünden başkalarının acı çekmesini istemez.

Bu hesaplaşmanın sonunda, Nefes özgürlüğünden vazgeçer. Ancak mahpusluğunun sınırlarını bu sefer kendisi çizecektir.

 

3.ÇUKUR : Show Tv’nin iddialı dizisi bu hafta 15.bölümünde 3.sıraya yükseldi. Haftanın dizileri arasında AB’de aldığı 13,12 reyting puanı ile 3.sırada yer alıyor.

Çukur’un 15. bölümünde; artık hesaplaşma zamanı! Vartolu’nun ağabeyi olduğunu öğrenen Yamaç, yaşadığı hayal kırıklığı ve şokla darmaduman olur. Babasının geçmişi ile yüzleşen Yamaç ile İdris arasında büyük fırtına kopmak üzeredir. En yakınları tarafından sırtından bıçaklandığını anlayan İdris ise yapacağı hamleyi düşünmektedir. Merhametli davranıp anlayışla mı karşılayacak, yoksa taş taş üstünde bırakmayacak mı? Çukur’da artık hiçbir şey eskisi gibi değildir ve mahallenin aynı zamanda Koçovalı Ailesi’nin temelindeki güven onarılmayacak şekilde sarsılmıştır.

 

4.UFAK TEFEK CİNAYETLER : Star Tv’nin beğeni ile izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler bu hafta AB’de aldığı 13,07 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında bu hafta 4.sırada yer alıyor.

Sarmaşık’ta dehşet günü…

Merve, evliliğinin peşinde, Mehmet Arzu’nun, Burcu kendi gündemlerinin peşindeyken, Oya ve Serhan nihayet mutlularken birden korkunç bir şey oluyor. Menfaat oyunları, Ufak Tefek Cinayetler işlenirken aniden hayat duruyor! Çünkü şu an herkes için can güvenliği sorunu var. Herkesin “ölüm var” gerçeğini buz gibi yaşadığı bir ana geliyoruz. Sarmaşık ahalisi belki de hayatlarının en zor gününü geçirecek. Sonuç ne olacak?

 

5.SÖZ : Star Tv’nin ilgi ile izlenen dizisi Söz 31.bölümünde Total’de aldığı 13,08 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında bu hafta bir basamak gerileyerek 3.sırada yer aldı.

Yavuz ve Agah tehlikeli bir plana girişir…


Çolak’ın adamları tarafından etrafı çevrilen Yavuz ve Agah tehlikeli bir plana girişirler. Agah’ın yıllardır kurduğu planın boşa düşmemesi için Yavuz hayatını ortaya koyacaktır.

Canlı yayını engelleyen Tim, Çolak’ın yardımcısını ele geçirmiştir. Yardımcısını geri almak isteyen Çolak, büyükelçinin bütün itirazlarına rağmen, Yavuz’la yardımcısını takas etmeye karar verir. Fakat bu takas sandığı gibi kolay gerçekleşmeyecektir.

Bu arada terörün finans kaynaklarını kesmek isteyen Tim, Eylem’den gelen istihbaratı değerlendirmeye alır ve Karabayır Emniyet Müdürlüğü’yle ortak düzenlenen bir operasyonla büyük bir uyuşturucu sevkiyatını önlemeye çalışır.

Ancak uyuşturucu sevkiyatları engellenen terör örgütü, Karabayır Emniyet Müdürü Kenan Kara ve Erdem Yarbay’a hain bir saldırı hazırlığı içindedir.

 

HER İKİ KATEGORİDE İLK ON’DA YER ALAN DİZİLER :

Söz (Star), Çukur (Show),  Kadın (fox), Ufak Tefek Cinayetler (Star), Diriliş Ertuğrul (TRT1) ve Sen Anlat Karadeniz (Atv) her iki grupta yer alan diziler olmuştur.

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMAYA GÖZ ATARSAK:

Total grubunda ilk onda: Fox Tv 3 dizi. ile yer aldı.  Atv ve Star Tv 2 dizi. TRT1, Show Tv  ve Kanal D birer dizi ile yer almıştır.

AB’de ilk onda: Star Tv 3 dizi,  TRT1 ve Kanal D 2 dizi. Fox Tv. Atv ve Show Tv. birer  dizi ile yer almıştır

Bu haftanın kanalı; Star Tv. AB’de 3 dizi ve Total’de 2 dizi  ile haftanın kanalı olmuşlardır.

 

JET SOSYETE (STAR TV) :

Gülse Birsel’in kaleminden yepyeni bir komedi dizisi…
Gülse Birsel’in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yapacağı, merakla beklenen dizi ‘Jet Sosyete’ Star’da izleyicileri ile buluşacak.

Ekranlarda özlenen komedi ‘Jet Sosyete’ ile geri geliyor
BKM yapımcılığında; yönetmen Hakan Algül tarafından hayata geçirilecek “Jet Sosyete” yıldız oyuncu kadrosu ile ekranlarda komedi fırtınası estirecek.

Yıldız Kadro :
Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin ve Ecem Uzun’un oyuncu kadrosunda yer aldığı Jet Sosyete, orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alıyor.

Jet Sosyete (1) Pazar Saat:20.00’de Star Tv ekranlarında olacak.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

(1) Jet Sosyete :https://www.youtube.com/watch?v=YMhqQD3A7zQ

Not: Dizi reytingleri TNS ölçümlerinden, görseller ve diziler hakkında bilgi dizi tanıtım sayfalarından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir