Çağatay Ulusoy & Hazal Kaya Fırtınasına Çözüm Aranıyor!

TV Programları

Gün yok ki Sosyal Medyada, Magazin Basınında, Instagramda, Twitter da Blog yazılarında Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya ile ilgili yazı çıkmasın.

Dünkü Milliyet Blog yazılarında Ece Er’in “Hazal Kaya – Çağatay Ulusoy Latin Amerika Ateşi 4 Kıtayı Sardı” başlığı altında bir yazı çıktı. Bu iki sanatçımızın 2011’de Show Tv’de gösterilen “Adını Feriha Koydum” dizisinde oynamaları ve aralarındaki Feriha – Emir aşkı izleyiciyi o kadar çok içine almış ki unutulmuyor. O günlerden bu yana 6 yıl geçmesine rağmen, bu sevgi Ülkemiz dışına taşmış, bütün dünyayı sarmıştır. Sevenleri çığ gibi artmıştır. İşte bu fanlar iki sanatçıyı tekrar bir arada görmek istemekte, tekrar yeni bir projede birlikte olmalarını istemekte, bunun için Twitter da WTT yapmaktadırlar. Bu saatlerde, Latin Amerika, Orta Amerika, Pakistan, Hindistan, Orta Doğu Ülkeleri, Sırbistan, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan ve İspanya gibi bir çok ülkede müşterek Twitter düzenliyor, seslerini yapımcılara duyurmak istiyorlar.

Sağ olsun Ece Er onların bu çığlıklarını duyurmak için yazılar yazmaya devam ediyor. Benden de destek olmamı hep istediler. Yazılarımla destek olmaya çalıştım, Twitter da seslerini duyurmalarını yardımcı oldum. Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy hayranı olarak ben de formül aradım. Çok kafa yordum.

 

Çok açık söylemek gerekirse; Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya’nın yeni bir projede oynasalar da, o projenin AFK’daki Emir & Feriha aşkının gölgesinde kalacağını düşünüyorum. “Adını Feriha Koydum” dizisinde Çağatay ve Hazal o kadar inandırıcı ve de içten oynamışlardı ki, izleyici yeni projede oynayacakların yeni karakterleri zor kabul edecekler. Bir yıl önce ‘A.Kavlak’ adlı bir okuyucum bir iddiasını bana yazmıştı. AFK’da Çağatay Ulusoy ile Hazal Kaya arasında gerçek aşk var mıydı?” Düşünün o kadar inandırıcı oynamışlar ki? Akla gelen ancak aşk olabilirdi. Bu nedenle olacak ki, izleyici onları çok sevmiş, 6 yıl geçmesine rağmen hala unutamıyorlar.

Tek bir çözüm var! Med Yapım tekrar ortaya çıkacak AFK’nın 67.bölümünden sonrasını final bölümünü sinema filmi olarak tekrar çekecekler. Ya da bir babayiğit yapımcı ortaya çıkacak, Med Yapımdan telif haklarını ödeyecek ve Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy ile anlaşarak bu filmi çekecektir. Mutlu son ile bitecek bir sinema filmi ortaya çıkacaktır. Ülkemizdeki milyonlarca izleyici ve dünya ülkelerindeki sevenleri memnun edilecektir. Yoksa bu Hazçağ sevgisi çığ gibi büyüyerek devam edecektir.

Bana göre tek çözüm bu… Çağatay Ulusoy önümüzdeki yıllarda planlarını yapmış, Netflix ile yeni projede anlaşmıştır. Diğer taraftan Hazal Kaya da, şu sıralar devam eden “Bizim Hikaye” dizisi ile, iyi yoldadır.

Lafın kısasa olmayacak duaya amin demeyelim. Yapımcılar da bunu biliyorlar. Niye kendilerine kazandıracakları bir projeye evet demesinler.

Tek çözüm önümüzdeki yaz bir sinema filmi ile bu işe noktayı koymak olacaktır.

Böylece milyonlarca izleyici de memnun olacak ve Çağatay Ulusoy da, Hazal Kaya da mutlu olacaktır. “Adını Feriha Koydum” dizisi de mutlu sona bağlanmış olacaktır.

Her şey gönlünüzce, mutlu son olsun.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir