Çağatay Ulusoy Dünya Starı olma yolunda!

TV Programları

Çağatay Ulusoy’un ilk dizisi olan, 2011 Ocak Ayında başlayan “Adını Feriha Koydum” dizisinden itibaren adım adım takip ediyor ve izliyorum. Hakkında çok yazdım, çok yorumlar yaptım. Daha ilk günlerden onun buralara geleceğini tahmin etmiş ve yazmıştım.

“Çağatay Ulusoy nereye koşuyor?” başlığı altında bloglar yazdım ve hep söyledim.

Hedef belli zirve. Henüz o tepeye çıkmış değil. Böyle giderse o da olacak gibi duruyor. Yeter ki şöhret başını döndürüp, yanlışlar yapmasın, adımlarını sağlam bassın.

Ve Çağatay bunu yaptı.

Çağatay Ulusoy, ülkemizde üç dizi iki sinema filmi ile geleceği yere geldi. Bu diziler ile Balkan Ülkeleri, Ortadoğu ve Güney Amerika gibi dünya ülkelerinde tanındı, binlerce fanı oluştu.

2011 yılında bir röportajında ‘Oskar’ı arada bir rüyalarında gördüğünü söyleyen Çağatay Ulusoy bir gün gelecek oyunculuğuyla o ödüle aday gösterilecektir.

O KAPI DA ARALANIYOR

Ülkemizde menajeri Engin Aykanat gibi biri ile çalışması onu dünyaya tanıttı. 2 yıl önce Amerika Los Angeles’e gitti. 2 aydır oralarda.

Şimdi de Lori Lively gibi ünlü bir koç ile tanıştı. O da ondaki parıltıyı görmüş olacak ki, bugünkü değişik magazin sayfalarında Çağatay Ulusoy’dan bahsediliyor.

İŞTE O HABER :

ULUSOY’A YILDIZLI PUAN…
Lively, önceki gün Çağatay Ulusoy’u Hollywood sinemasının gözde ismi Brad Pitt’in başarısında da büyük payı olan dünyaca ünlü yönetmen David Fincher ile bir araya getirdi.

Ulusoy’la sinema üzerine sohbet eden Fincher, yakışıklı oyuncunun yüzünün objektife çok yakıştığını söyledi. Ünlü oyuncu, sohbet esnasında yönetmenden Hollywood için birkaç tavsiye de aldı. Ulusoy, güzel yıldız Blake Lively’nin ablası olan Lori Lively’nin referansıyla ABD’deki birkaç filmin seçmelerine katıldı. Oyunculuk yeteneği, yakışıklılığı ve enerjisiyle herkesi etkileyen 27 yaşındaki Ulusoy’un kariyerini yurt dışında şekillendirmek için azimle çalışması ise “Çağatay Ulusoy, Hollywood’un yeni Brad Pitt’i olacak” yorumları yaptırdı..

Türkiye’deki başarısını Hollywood’a taşımak için gece gündüz çalışan Çağatay Ulusoy, bunun için önemli bir adım attı. İleri oyunculuk ve yabancı dil eğitimi için 3 aya yakındır Los Angeles’ta olan Ulusoy, oyuncu koçu Lori Lively sayesinde dünyaca ünlü yıldızlarla tanıştı.

 

Netflix dizisinde rol alacak olan Türk oyuncu Çağatay Ulusoy’un istikbali çok parlak gözüküyor. Dünya starı olma yolunda dedim ama, o artık bir dünya starı.

Bana göre; geçen sezon ekranlara gelen “İçerde” dizisindeki performansı ile 44.Altın Kelebek ödülünün en güçlü adayı.

Yolun açık olsun Çağatay…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Kaynak haber ve görseller Çağatay ULUSOY Twitter sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir