Çağatay Ulusoy bu yaz 3.Sinema filmi ile geliyor!

Sinema

cats Ç.Ulusoy

Çağatay Ulusoy, 2016 – 2017 dizi sezonunda “İçerde” dizisi ile çıkışını devam ettirdi. İçerde; Haziran ayı içinde en başta planlandığı gibi 39.bölümde final yapacak ve bitecek. Ulusoy, geçen yaz sinema filmi yapmayarak, Amerika’da Los Angeles Santa Monika’daki evinde dinlenerek ve İçerde dizisine hazırlanarak geçirmişti.

Dizinin bitimi ile yeni projesi için kolları sıvayacak olan Çağatay Ulusoy, gelen haberlere göre Taff Pictures ile anlaştığı söyleniyor.

Hadi hayırlı olsun diyelim. Ulusoy, önceki 2015 yazında “Delibal” filminde Barış Ayaz karakteri ile çok büyük bir başarı ede etmiştir.

cats delibal - barış

Hazal Kaya ile başladığı ilk dizisi “Adını Feriha Koydum” ile adını duyurmuş Feriha-Emir aşkı ile fenomen olmuşlardı.  2011 yazında dizi sezon finalinden sonra “Anadolu Kartalları” adlı ilk sinema filminde rol almış, üsteğmen Ahmet Onur karakteri ile göz doldurmuştu.

çağatayulusoyanadolu-kartalları

Şimdilik filmin konusu, Çağatay Ulusoy dışında oyuncuları belli değil. İçerde dizi çekimleri biter bitmez yeni projesine hazırlanmaya başlayacaktır. İçerde dizisinde saçlarını kestirmiş, kısa saçlı sakallı bir imajla, hem polis, hemde mafya adamı olarak “Sarp Yılmaz” karakterini canlandırmıştır. Yine oyunculuğu ile kendisini göstermiş, yine çok sevilmiştir. Güçlü oyuncularla oynamış, kendi gününde başladığı ilk günden bu yana her üç kategoride gecenin birincisi ve haftanın dizilerinde 2.sırada yer almıştır.  Ulusoy’un dizinin başarısında payı çok büyük olmuştur.

 

18119053_693485410836914_590114559163903251_n

Çağatay Ulusoy bu 3.Sinema filminde, yine çok farklı bir imajla ve karakter olarak yer alacaktır. Oynayacağı role göre, tahminim saçlar AFK’da olduğu gibi ve kirli sakallı olacaktır. Sevenleri şimdiden merakla bekliyorlar.

Delibal sinema filmi, Medcezir ve son dizisi İçerde’yi Ay Yapım ile çalışan Çağatay Ulusoy, yeni sinema filmini Taff Pictures’le yapacakmış. Son yıllarda başarılı sinema filmlerine imza atan Taff Yapım, başarılı oyuncuyu imza attırmış.

Taff Pictures, son yıllarda çok başarılı işlere imza atmış bir yapım şirketi. Sonsuz Aşk (Murat Yıldırım – Fahriye Evcen), Dönerse Senindir (Murat Boz –  İren Sak). Kötü Çocuk (Tolga Sarıtaş – Afra Saraçoğlu). İkimizin Yerine (Serenay Sarıkaya – Nejat İşler). Kardeşim Benim (Burak Özçivit  – Murat Boz – Aslı Enver) ve Unutursam Fısılda gibi onlarca başarılı filme imza atmıştır.

cagatay-ulusoy-okul-seo_640

Yapımcı firma kaliteli işlere imza atmış, oyucu da başarılı olunca 4+4’lük bir yapım geliyor demektir.

Çağatay Ulusoy’a üçüncü sinema filmiyle, büyük ses getireceğini inanıyorum. Oyuncumuza şimdiden başarılar diliyorum. Film konusu ve oyuncular netleşince geniş bir bilgi aktaracağım.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir