Çağatay Ulusoy & Serenay Sarıkaya dizi aşkı gerçek oldu!

Magazin

30 Aralık ’13

Kategori
Magazin
Çağatay Ulusoy & Serenay Sarıkaya dizi aşkı gerçek oldu!

 Star Tv.in aşk dizisi Medcezir dizisinin iki yetenekli ve yetenekleri kadar çok uyumlu bir çift olan Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya dizideki aşklarını gerçek hayatlarına da taşımışlar. Bugünkü yazılı ve görsel magazin basını bu aşktan söz ediyor.

Medcezir’ de Yaman ile Mira aşkı son bölümlerinde diziyi damgasını vurmuştur. Dizideki bu güzel aşkı gerçek hayatta da yaşamaya başlamışlar. Bu durumu set arkadaşlarından saklamayan ikili, “Biz birbirimize iyi geliyoruz ve çok mutluyuz” demişler.

Serenay Sarıkaya 1,5 ay önce Antalyalı evli iki çocuklu bir iş adamıyla ilişkileri ortaya çıkmış, daha sonra da olayın basına yansımasından sonra ayrılmışlardır. Bu olaydan Serenay Sarıkaya haliyle üzüntü duymuştur.

Çağatay Ulusoy da 28 Kasımda uyuşturucu davasından mahkemeye çıkmış, ifadesi alınmış, sıkıntılı günler geçirmiştir. Sette çok uzun süre birlikte olan iki oyuncu birbirlerine moral yönünden destek olmuşlardır. Bu kadar yakınlık ve olayların onları birbirlerine itmesi ve dizideki aşk ve ateşli öpüşme sahneleri bu yakınlığı doğurmuştur.

Ne diyelim bu onların özel hayatı bizlere mutlu olsunlar demekten başka laf düşmez. Ancak izleyici onların dizideki performansına bakar. Diziyi aksatmadıktan sonra yönetmen bile karışmaz. Ben 2 Ağustos 2013 tarihli “Çağatay Ulusoy, aşk zamanı değil, iş zamanı” başlıklı blog yazımda da belirtmiş, bu aşkın olabileceğini yazmıştım. Söylediğim gibi bu aşk medyada kötü kullanılmasın, dizilerine olumsuz etkilemesin.

Medcezir dizisinde 15 bölümde, çok güzel bir performans yakaladılar. İnanılmaz bir uyum sağladılar, milyonları her Cuma Star Tv. ekranı başına oturttular.

Bizler onların özel hayatlarını karışmamak adına, haklarında hayırlısı neyse o olsun, mutlu olsunlar demek düşer.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir