Paramparça’nın sezon finalinde Gürpınar ailesi gerçekten paramparça oldu!

TV Programları

ClbIRMwWgAE2dpM

Dün akşam Star Tv’de sevilen dizi Paramparça 71.bölümü ile sezon finali yaptı ve yaz tatiline girdi. Dizinin adı gibi Gürpınar ailesi de Paramparça oldu! Tabiri yerindeyse çil yavrusu gibi dağıldılar. Olan Cihan Gürpınar’a oldu. Adamcağız neredeyse çıldırma noktasına geldi.

Cansu ile Deniz yüzük takar ve nişanlanırlar. Haberi alan Cihan şaşkındır. Dilara Cihan’ı suçlar. Deniz’in mekanı mafya tarafından taranır, her taraf perişandır. O sırada gelen Özkan da, dahil canlarını zor kurtarırlar. Deniz arazi mafyasına girmiş, artık beli tabancalı bir mafya adamıdır. Cihan kızı Cansu’ya ofisine çağırır. Baba-kız konuşurlar. Cansu Deniz’i sevdiğini söyler. Cihan, sen daha çok küçüksün…

Ozan’ın hisselerini, kumpas kurarak elinden alırlar. Harun’un halası işin içindedir. Dilara Harun’a giderek, Can’dan ile halasının planlarının hesabını sorar. Biti, bundan sonra ne beni ne oğlumu görmeyeceksin diyerek terk eder.

Harun Bey, Halasına gider, sen neler yapıyorsun diye hesap sorar. Ben senin yüzünden oğlumu, sevdiğim kadını kaybettim. Çok hiddetlenir.

Özkan, Deniz’in mekanın taranmasını ve olanları Cihan Beye anlatır. Deniz’in beli tabancalı bir mafya adımı olduğunu anlatır.

Hazal da başka bir havadadır. Müzisyen sevgilisi Özgür ile evlilik planları yapmaktadır. Özgür ise Yeliz adlı başka bir kıza hamile bırakmıştır, onunla evlenmek zorundadır.

Cihan, Deniz ile konuşur. Kızı Cansu’yu zorla da olsa oradan uzaklaştırır. Deniz’e, benim kızımdan uzak duracaksın diye tembihler. Çocuğumu görmeyeceksin, kızıma yaklaşmayacaksın. Daha sonra Cansu ile görüşür. Deniz’in Cafesi tarandığını söyler. Baba-kız tartışırlar. Cihan, çok sinirlenir. Kulak misafiri olan Hazal,sinsi sinsi gülümser. Cihan Bey, senin o çocukla görüşmesini izin vermiyor der.

Ekran PRÇ.71.2

Cansu Deniz ile buluşur. Olanları tartışırlar. Deniz ben ne yaptıysam senin için yaptım diyerek Cansu’ya ikna eder. Onları sarılırken gören Cihan, ben sana kızımdan uzak dur dedim der ve yüzüne bir tokat patlatır. Kızını eve kapatır.

Ekran AlıntısıPRÇ.71.1

Ozan, hisse devir sözleşmesini alır, babasına getirir. Babası Cihan: Her şeyimi kaybederim sana deli damgasını vurdurtmam. Sözleşmeyi yırtar atar.

Özkan, sevdiği kız Sevinç ile arası bozulur. Sevinç Özkan’ın asıl kim olduğunu, kendisine yalan söylediğini öğrenir. Konuşarak durumu kurtarmaya çalışırlar. Alır kızı eve ablası Keriman’a getirir.

Mahide Hanım, Dilara’nın evine gider, özür diler, bütün suçun kendisinde olduğunu, Harun’un hiç bir suçu olmadığını söyler.

Ozan Candan ile buluşur. Ben seni gerçekten sevdin, sen arkamdan dolap çevirdin. Candan, ben seni seviyorum. Ozan bende para yok, her şeyimi babana devrettim. Candan, gidelim buralardan, bende para var. Ozan’a sarılır.

Ekran AlıntısıPRÇ.71.4

Mahide Hanım, hizmetçisinin cep telefonuna kaydettiği yeğeni Harun ile tartışmalarını, Dilara’nın cep telefonuna paslar. Bu tartışmaya duyan Dilara, Harun’un suçu olmadığına inanır ve Harun’a gider. Tekrar barışırlar.

Hazal, sevdiği genç için klip çektirir. Borçlanır, firma Hazal’dan alacağını ister, vermeyince babası Cihan beyden isterler. Cihan Bey Hazal’ı çağırır. Niye böyle yaptığını söyler, Hazal, bana öz kızına hisse vermediğini söyler. Tartışırlar, Cihan Hazalı iş yerinden kovar. Hazal eve gider valizini toplar evi terk eder.

Yeliz’in babası Özgür’ü evine gelir. Tabancayı boğazına dayar, ya kızımla evlenirsin ya da…

Ekran AlıntısıPRÇ.71.5

Özgür kabul etmek zorunda kalır. Daha sonra Hazal valizi ile çıkagelir. Özgür, ben mi istedim klip çek diye. Evleneceğimizi mi zannediyorsun? Ben evleniyorum, biz seninle evlenemeyiz deyince Hazal çılgına döner. Masadan kaptığı ekmek bıçağını sevdiği Özgür’ün karnına saplar. Özgür kanlar içinde yere düşer.

Ekran AlıntısıPRÇ.71.8

Deniz babasından da cesaret alarak, Cansu ile görüşür, senin için gergini yapacağım der. Cansu da valizini toplar evi terk eder. Nikah dairesinde yıldırım nikahı ile evlenirler.

Ekran AlıntısıPRÇ.71.6

Karşılıklı evetler söylenir, imzalar atılır. Nikah bitiğinde, Cansu’nun öz babası kapıda gözükür, ellerini açarak çaresizliğini belirtir.

Ekran AlıntısıPRÇ.71.7

Ozan kafasından plan yapar. Birlikte yurt dışına kaçacaklardır. Candan ile hava alanına giderler. Çekin yaptırırlar. Ozan, dergi almak için ayrılır. Candan’ı uçağa bindirir. Para dolu çantayı değiştirir. Uçak kalkmak üzeredir. Candan uçakta, Ozan dışarıda kalır. Candan’a güzel bir kazık atar, el sallar.

Ekran AlıntısıPRÇ.71.9A Ekran AlıntısıPRÇ71.9B

Cihan Bey, babası Rahmi Beyin bir açığını yakalar. Deniz’in babasına konuşmak üzere birlikte giderler. Bulunan eski bir resimde, kızının damadı tarafından itilmesinde Rahmi Beyin sessiz kaldığını görür. Karşılığında damadından para almıştır. Sen babam değilsin diye sitem eder. Rahmi Bey yıllar önceki bu hatasını yüzünden oğlu Cihan ondan kopmuştur.

Ayşe Cihan’ın durumunu çok üzülür. Cihanın iş yerine gider. Maide Hanım da kızını arar, peşinden gider. O sırada Rahmi Bey oğlu Cihan’ın yazıhanesi gider. Oğlum deyince, Cihan bana bir daha oğlum deme baba… Rahmi Bey ben istemedim, ben san hep kötülük yaptım. Cihan, oğlum ben sana veda etmeye geldim. Cebinden tabancasını çıkarır, şakağına dayar.

Ekran AlıntısıPRÇ.71.9

Cihan hemen fırlar, elinden tabancayı almaya çalışır. O sırada kapıdan sevdiği kadın Ayşe girer. Cihan yaklaşma dese de tabancadan çıkan kurşun, Ayşe’nin karnına saplanır. Mahide hanım, yavrum diyerek çığlıklar atar. Ayşe Cihan’ın kucağında kanlar içinde can çekişir ve Paramparaça’nın sezon final bölümü burada sona erer.

Ekran AlıntısıPRÇ.71.SON1

Paramparça’da Gürpınar ailesi paramparça olmuştur. Cansu, gizlice ailenin hiç bir ferdi olmadan Deniz ile evlenir. Hazal, sevdiği adam Özgür’ü bıçaklar katil olur. Babası Rahmi Bey, intihar edeyim, oğlumun başından def olup gideyim derken, çıkan kurşun oğlunun dostu Aşye’i vurdu.

Cihan Gürpınar (Erkan Petekkaya) hangisine yansın! Şimdi ne yapsın. Kızlarının haline mi, Ayşe’nin vurulduğuna mı ağlasın, oğlu Ozan’ın Candan Soylu’dan kurtulduğuna mı sevinsin!

Sezon final bölümü reytinglerine göz atarsak: Hem Total’de (4,40), hem de AB’de (4,10) 2.sırada yer almıştır.

Paramparça’nın yapımcısı Endemol Türkiye yeni sezon Eylül’e, 3.sezona randevu vererek sezon finali yaptı ve tatile girdi.

ClbFilKWgAABOfO

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller tarafımdan diziden ve paramparça twitter sayfasından alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir