Çağatay Ulusoy & Taylor Marie Hill aşk söylentileri!

Magazin

Cf7urXhUAAEMEo_

 

Çağatay Ulusoy, Geçtiğimiz Mart ayının son günlerinde, Bodrum’da Victoria’s Secret modeli Taylor Marie Hill ile bir jean firmasının reklam filminde beraber oynamışlardı.

Reklam filminde denizden baygın çıkardığı Taylor’u öperek suni solunum yaptırmıştı. Birlikte yan yana poz poz reklam filmi resimleri çekilmişti. Ocak ayı ortalarından bu yana Los Angeles – Santa Monica’da yaşayan Ulusoy, bu reklam filmi için Mart ayı sonda bir haftalığına gelmiş, sonra tekrar Amerika’ya dönmüştü.

Son 3-4 gündür sosyal medyada ve basında Çağatay’ın Taylor Maria Hill ile aşk yaşadığı haberleri boy boy yer aldı. Şu günlerde dizi film çalışmaları için ülkemize dönecek olan Çağatay Ulusoy, söz konusu aşk nedeniyle tatilini uzattığı yazıldı.

Cf8fNOwUUAA5rrV

Bu haberle ilgili bugün Habertürk’den Aytekin Teker özel haberinde, bu aşk ile ilgili açıklama yaptı. Haberde, ünlü oyuncuya yakın bir kaynak “Sadece arkadaşlar. Çağatay’ın tekrar Amerika’ya gitmesinin nedeni dil eğitimi” dedi.

c307726803848e2e0ddefd8b19384261

Öte yandan aktör Michael Stephen Shank ile yaklaşık 2 yıldır bir dargın bir barışık aşk yaşayan Taylor Maria Hill’in bu beraberliğini sürdürdüğü ortaya çıktı.

Ben Çağatay Ulusoy’un aşk dedikoduları haberine itibar etmemiş, bununla ilgili bir yazı yazmamıştım. Zira Çağatay Ulusoy, daha önce yaşadığı Emir’in Yolu’nda Gizem Karaca, Medcezir’de Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı dedikodularından (gerçek ya da yalan) çok rahatsız olmuştu. Bu nedenle böyle bir ilişkiye girmezdi. Arkadaş olarak Los Ageles’te buluşmuş, konuşmuş olabilirler. Ben birlikte resimlerini görmedim.

Yakından tanıdığım, takip ettiğim Çağatay Ulusoy, şu günlerde Eylül ayında başlayacak yeni dizisine hazırlanıyor. 2015 Eylül ayından bu tarafa yabancı dil eğitimi alıyor. Zira Ulusoy dünya sanatçısı olma yolunda… İyi derecede yabancı dil konuşması şart.

Çağatay Ulusoy’a aşk hayatını bilemem ama, sanat hayatında başarılar dilerim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

1 thoughts on “Çağatay Ulusoy & Taylor Marie Hill aşk söylentileri!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir