Kara Sevda / Kemal Gerçeğin Peşini Bırakmıyor!

TV Programları

Ekran AlıntısıK.S.19.1

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda’da sular durulmuyor. Kemal ve Nihan’ın “o gece”nin gerçeklerinin peşindeki amansız takipleri daha da tehlikeli olmaya başlıyor. İki aşığı yeni bir yol ayrımına getiren tehlikeler Kemal’in yeni bir karar almasına neden oluyor.

Kara Sevda’nın yeni bölümünde neler olacak?

Kemal ve Nihan’ın “o gece”nin üstündeki sır perdesine dair en kuvvetli bağlantısı olan Karen’in ölümü her ikisini de derinden etkiler. İkisinde de ayrı ayrı sorgulamalara neden olur. Cinayeti Karen’in kocasının üstlenmesi ise bu cinayette Emir’in parmağı olduğunun açık ilanı gibidir.

Kemal, “o gece” araştırmasının gittikçe daha tehlikeli bir hal almaya başlamasından rahatsız, Nihan’a araştırmalarını durdurmalarını ve birbirlerinden de uzak kalmalarını söyler. Nihan ayrı olma fikriyle sarsılsa da kabullenmekten başka şansı yoktur. Kemalin amacı ise Nihan’ı araştırmadan ve tehlikelerden uzak tutmaktır, Nihan’a söylemeden araştırmalarına Zehir’le birlikte devam eder.

Ekran AlıntısıKS.19.2

Nihan, Kemalden uzakta olmanın acısıyla zor günler geçirir. Kemal Nihan’a bir seçenek sunar. Bu ilişkinin gönül rahatlığıyla yürümesinin artık tek bir yolu vardır.

Kemal, Karen’ın kocası Taner’in de Emir’in bir oyununa çekildiğinden emin, Taner’den Emir’i koruduğunu itiraf etmesi ve yeni ipuçları bulmak için bir plan yapar. Planının sonunda onu sürpriz biri beklemektedir.

Tarık ise birini öldürmüş olmanın etkisiyle dağılmıştır, Banu’ya daha çok sığınır.

Ekran AlıntısıK.S.19.3

Sezinlerin evindeyse Zeynep’in yerini sağlamlaştırma çalışmaları devam etmektedir. Zeynep, bir düğün talebiyle çıkar karşılarına. Bu talep Vildan’ı delirtse de, gerçekleşir. Tek sorun, Zeynep’in yalnız olmasıdır. Zeynep, ailesini düğüne gelmeleri için iknaya çalışır. Kemal dahil bütün ailesi bunu reddeder. Ama düğün günü Kemal fikrini değiştirmek zorunda kalır. Kemal kardeşinin düğününe katılır. Herkesin şakın bakışları altında bir harmadalı çaldırır ve oynar.

Ekran AlıntısıK.S.19.4

Düğün gecesi, Kemal kuracağı şaşırtıcı bir bağlantıyla cinayet düğümünü çözmeye adım adım yaklaşır. Karen’in katiline artık bir adres uzaklığındadır.

Kara Sevda’nın heyecan dolu yeni bölümü 24 Şubat Çarşamba günü saat 20:00’da Star TV’de ekrana geliyor.

İyi Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber Ay Yapım Persona Sanat Basın Bülteni. Görseller fragmandan alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir