Kaderimin Yazıldığı Gün / Elif ile Kahraman’ın Çeşme’deki romantik günleri!

TV Programları

Ekran AlıntısıKYG39.KP

Star Tv’nin ilgi ile izlenen dizisi “Kaderimin Yazıldığı Gün” de Elif ile Kahraman İzmir Çeşmede baş başa bir geçirdiler. Alaçatı sokaklarında, sahilde, Yat Limanında dolaştılar. Limanda birlikte yemek yerler. Kahraman her şeyi anlatır.  Defne ile çocukları için evlendiğini, hiç bir zaman gerçek karı koca olmadıklarını söyler. Elif de yaşadıklarını anlatır.

Defne ile Maksut’un işbirliği devam ediyor. Defne Kahraman ile Defne’nin Ankara’ya gittiklerini öğrenince çılgına döner. Haberi derhal maksut’a verir. Maksut da önce Ankara’ya gider. Onları orada bulamayınca sinirden küplere biner. Evdeki hizmetçi kız Sultan Ana ile Müjgan’ın konuşmalarından İzmir’de olduklarını duyar ve haberi Maksut’a mesaj atar. Maksut da derhal İzmir’e geçer.

Konakta işler çok karışık, herkes birbirini yiyor. Meryem oğlunun ölüm nedenini Yakup’tan öğrenince çok üzgündür. Annesi Kıymet Hanımı suçlar, Kerem’in ölüm nedeni sensin. Sen ümit verdin Elif ile evlenmesine… Yakup, Kıymet Hanımın gerçek annesi olmadığını öğrenince yıkılır. Evi terk eder, sokaklara ve alkole vurur. Şükran kocasının bu durumundan evde huzursuzdur.

Yakup’un kızı Canan Selim’i sever. Ama yüz bulamaz, işte ona baskı yapar. Selim’in annesi hizmetli Aysel, oğlu Selim’in geç kaldığını sorunca ona tafra yapar.

Kahraman ile Elif Çeşme sokaklarında Liseli aşıklar gibi dondurma yiyerek dolaşırlar, alış-veriş yaparlar.

Ekran AlıntısıKYG39.2

Elif’in karnına bir sancı girer. Elif doktora gitmez, Otele dönerler. Elif Kahramana, ben çok acı çektim, der. O gece Kahraman Defne’nin yanında yatar. Sabah birlikte uyanırlar. Elif çok mutludur.

Ekran AlıntısıKYG39.3

Maksut kaldıkları otele gelir, resepsiyondan Alaçatı’ya gittiklerini öğrenir. Her yerde onları aramaya başlar.

Elif Kahraman’!ın aldığı kırmızı elbiseyi giyer. Birlikte kahvaltı yaparlar.

Defne Kıymet Hanımı dinler, kızı Ece’yi alarak konağı terk eder. Kahraman’ın kendisini aramasını, bulmasını bekleyecektir.

Ekran AlıntısıKYG39.6

Ziya Bey, Defne’nin sebep olduğu, geçirdiği kalp krizinden sonra koltuklu sandalyede uyur haldedir. Her şeyi duyar ama konuşamaz. Doktor yaptığı muayenede iyi haberler verir.

Kahraman Elif’i deniz kıyısında bir dilek ağacının yanına götürür. Elif ameliyat olduğunu başından geçenleri yavaş yavaş anlatır. Sonra da dileklerini kağıtları yazar, ağaca bağlarlar.

Ekran AlıntısıKYG39.4

Kahraman’ın arkadaşı Celal, Mujgan’ın çantasını hırsızların çarpması ile tanışırlar. Celal çantayı bulur getirir. Birlikte buluşup çay içerler. Aralarında ciddi bir arkadaşlık başlar.

Maksut onları bulur, Defne lavaboya giderken, çeker yakalar. Tehditle susturur. Kahraman’ın arkasına gelip oturan adamı gösterir. Bir hareketiyle Kahraman’ı öldürteceğini söyler. İstediklerini yapmasını ikna eder. Elif geri döner, oyun bitti. Seni denedim, bana hala aşık mısın? Kocam gelmiş gitmem lazım der ve çeker gider.

Ziya Bey, evet- hayırlara basarak meramını anlatmaya çalışır. Kıymet Hanın Defne’yi çağırır. Ziya Bey seni istiyor, iyileşiyor diyerek. Defne Ziya Beyin konuşmasından, onu ele vermesinden korkar. Bütün bunları düşünürken olda kaza yapar, ağaca çarpar.

Ekran AlıntısıKYG39.9

Maksut Elif’i alır, ellerini beline dolatır. Kahraman onları öyle görünce her şeyi inanır. Arkalarından bakar kalır.

Ekran AlıntısıKYG39.10

Elif Maksut’u ikna eder. Kahraman ile aralarında hiç bir şey olmadığını söyler.

Kahraman İstanbul’a yalnız döner. Arkadaşı Celal’e gider, olanları anlatır. Kahraman Elif’in hisleri ile davranışları farklı olduğunu, Elif’in Maksut’un baskısı altında olduğunu anlatır.

Elif annesinden telefonu alamaz, Kahraman’a telefon edemez. Müjgan’ın Celal’i aramasını ister. Celal Müjgan’ı arar. Hal hatır sorar. Elif ile sohbet ettiklerini söyler. Elif de Kahraman’ın iyi olduğunu öğrenmiş olur.

Kahraman Maksut’un neler çevirdiğini, nasıl zengin olduğunu araştırmaya başlar. Defne ve döner, olanları Kahraman’a anlatmayacaklardır. Kıymet Hanım ile ağız birliği yaparlar. Ama Kıymet oğluna kaza geçirdiklerini telefonla söyler.

Kıymet Hanım Kahraman’a ağabeyi Yakup’un durumunu anlatır. Şükran da ağlama numaraları ile durumu dramatize eder. Kahraman’a kocası Yakup’u bulmasını ister. Kahraman ağabeyini bir barda bulur. Onu eve götürmek ister. Geçmişi konuşarak, onu ikna eder.

Ekran AlıntısıKYG39.11

Maksut’un hapishanede geçen günlerde uyuşturucu işine girdiğini, şimdilerde de altın kaçakçılığı yaptığı öğrenir. Bu gece de büyük bir sevkiyat işi vardır. Peşine düşerler.

Ekran AlıntısıKYG39.ZİYA

Defne Ziya Beye tehditlere devam eder. O sırada Şükran da yukarı çıkar. Niye Ziya babaya tehdit ettiğini sorar. İşe Kıymet Hanım el koyar, olanların farkında değildir.

Kahraman ile Defne bir anlaşma evliği sürdürmektedir. Diğer tarafta da Maksut ile Elif özel bir anlaşma evliği içindedir. Maksut Kahraman’a zarar vermeyecek, Elif de Kahraman’dan intikam alacaktır. Oysa ki son İzmir’de bir araya gelmeleri ile Elif Kahraman’a hala aşık olduğunu anlar. Alaçatı’da söylediği aşk dolu sözler kulaklarında çınlar. “Sen uykusuz gecelerimin sabahı, sen kara kışlarımın aydınlık baharı. Sen bir çift kara gözde boğulduğum, sen uğruna ölümü göze aldığım, sen aşkım, kadınım. Sen kabul olmuş en güzel duamsın. Yine yan yana olacağız. Yine birlikte bozacağız kaderin oynadığı bu kötü oyununu… Umudunu hiç kaybetme sevgilim. Hasret bizimse, aşk da bizim.” Ve 39.Bölüm burada sızlar.

Ekran AlıntısıKYG39.SON

Bu güzel aşk ve drama dizisinde Elif – Ömer kavuşması yakındır. Defne’in Ziya Babaya oynadığı kötü oyun açığa çıkması yakındır. Her şey Ziya beyin cep telefonundaki Defne’nin tehdit ses kayıtlarının bulunması ile ortaya çıkacaktır.

03 Medya Onur Güvenatam’ın yapımcısı olduğu Kaderimin Yazıldığı Gün’ü Sadullah Güven yönetmeni.  Hatice Şendil ve Özcan Deniz’in baş rolü oynadığı dizi şimdilik sıkmadan seyredilebilir durumda. Bu bölümde İzmir, Çeşme ve Alaçatı panoramik görentüleri çok güzeldi. İlerleyen günlerde dizinin gidişatı nasıl olacak hep birlikte göreceğiz. Şimdilik dizinin reytingleri orta şekerli gidiyor. Total’de 4,92 ile 4.sırada, AB’de 3,80 reytingle 8.sırada yer almıştır.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not:Görseller tarafımdan diziden kopyalanarak alınmıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir