Meryem Uzerli Dünya Basınında!

Magazin

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-07-09 05:22:26Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comG"ş­V62

Meryem Uzerli Eylül ayında Star Tv’de başlayacak olan “Cesaret” dizisi ile tekrar ekranlara dönüyor. Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ünlenen güzel oyuncu, şimdi de dünya basınlarında yer alıyor.

Türkiye’de olduğu gibi dış basında da sürekli haber olan güzel oyuncu bu ay da Arap ülkelerinden Sırbistan’a ; Endonezya’dan Macaristan’a kadar çeşitli ülkelerde dergilerin kapaklarındaydı. Oyuncunun yeni dizisi merakla beklenirken; yeni filmi ve sosyal medyadaki paylaşımlarının gördüğü ilgiye de haberlerde yer verildi.

 

merte meryem

 Ayrıca oyuncunun yeni dizisindeki rol arkadaşları Murat Yıldırım ve Okan Yalabık‘ın da değerlendirmesi yapıldı.
 Fransa’nın Cannes kentinde yeni rol arkadaşı Murat Yıldırım’la MBC4 kanalına konuşan Meryem Uzerli “Suskunlar’dan beri Murat’ı beğeniyorum. 24 saat rol arkadaşım o olsun. Yoksa ben oynamam’ diye yalvardım. Sonuçta oldu. Başka biri olsa ölürdüm!” diye espri yaptı. Uzerli, “Yaşadığım hiçbir şeye pişman değilim. Çünkü tecrübe oldu. Artık hiç korkmuyorum. Yeter ki kızım Lara’ya bir şey olmasın” dedi.
Ünlü sanatçı Meryem Uzerli Dünya basınında boy gösteriyor. İkinci dizisinde Muhteşem Yüzyılda’ki aynı performansı gösterebilecek mi merak konusu…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Kaynak TG Türkiye Gazete ve Haber46.com.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir