Medcezir’in Mira’sı Serenay Sarıkaya’ya en iyi kadın oyuncu ödülü!

Magazin

1418032001_serenay-sarikaya

Sunuculuğunu Atila Taş’ın yaptığı törende, Serenay Sarıkaya sosyal medya ödüllerinde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü aldı. Sarıkaya, ödül töreninde giydiği derin dekolteli siyah tulum kıyafeti ile geceye damgasını vurdu.

081220141255172480277_2

Türkiye’de sosyal medyaya yön veren organizasyonlar arasında yer alan Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri’nde kazananlar belli oldu. İlk olarak 2010 yılında İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen ödüller bu yıl 5. kez sahiplerini buldu. 7. Bilişim Teknolojileri Zirvesi’nin kapanışında, İTÜ Maçka Kampüsü’nde gerçekleştirilen ödül töreni yıldızlar geçidine sahne oldu.

Bireysel ve kurumsal olmak üzere iki ana kategoride sosyal medyanın en başarılı isimlerinin ve kampanyalarının belirlendiği yarışmanın kazananları, internet üzerinden halkın oylarıyla seçildi. Yarışma32 alt kategoridetoplam 160 aday arasında geçti. Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkati çekerek ödüle hak kazanan isimler arasında oyuncu kategorisinde Serenay Sarıkaya ve Ahmet Kural, müzik kategorisinde Nil KaraibrahimgilHayko Cepkin ve Model, mizah kategorisinde Tolga Çevik, yazar kategorisinde Yekta Kopan yer aldı.

Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri’nin sahiplerini bulduğu törende sanat, spor, medya ve iş dünyasından ünlü isimler de yer almıştır.

Serenay Sarıkaya, Medcezir’deki ‘Mira’ karakteri olarak başarısından dolayı bu yıl aldığı bu ikinci ödülü olmuştur.

Serenay Sarıkaya’ya 2015 yılında da başarılarının devamını dileriz.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Haber, Görseller internetten ve Serenay Sarıkaya Twitter sayfasından alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir