Hazal Kaya, yeni dizisi “Maral” da, Aras Bulut İynemli ile mi oynayacak?

TV Programları

 

Hazal Kaya, Aralık 2013 tarihinde son dizisi AŞK.’ın erken final yapmasından bu yana, neredeyse bir yıldır sessiz kaldı. Önüne konan hiçbir projeye beğenmedi, evet demedi. “Adını Feriha Koydum” dizisinden sonra oynadığı iki dizi başarısız olmuştu. Tabiri caizse sütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek içiyordu. Nihayet karar vermiş, önüne konan projelerden Kerem Deren’in “Maral” adlı yapımına evet dediği söyleniyor, yazılıyor, çiziliyor.

Önce yapımı seçen oyuncu başrol oynayacağı erkek aktörlerden, Aras Bulut İyinemli ile de oynamayı kabul etmiş. Aras Bulut İynem’liyi seyirci Öyle Geçer Zaman dizisi ile tanıdı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde şehzade Bayazit karakterini oynamıştır.

Kerem Deren daha önce Ezel, Uçurum ve 20 Dakika gibi farklı dizilere imza atmıştır. Maral dizisini ise Pınar Bulut ile kaleme alacakları söyleniyor.

Hazal Kaya’nın Acun Ilıcalı’nın kanalı Tv8 ile anlaştığı ileri sürülüyor. Bu nedenle yeni dizisi, Tv8 de oynayacak gibi gözüküyor.

123d00bf9a715f2a6916574dc420b2df  İçerik hazal

Başka bir habere göre “benim Adım Gültepe” dizisinde Seyfi karakteri ile yer alan, Ekin Koç’un da Maral dizisinde rol alacağı söyleniyor.

Maral dizisinin Tv8 ekranlarında ne zaman yer alacağı henüz belli değil. Önümüzdeki günlerde ya da aylarca dizinin konusu, dizide yer alacak diğer oyuncu kadrosu belli olacaktır.

Hoş bu güne kadar Hazal Kaya ile ilgili çok şey yazıldı, çizildi. Ben Hazal Kaya’nın ağzından duymadan bu dizi ile ilgili yazılanlara da pek inanmış değilim.

İlerleyen günlerde Hazal Kaya’nın yeni dizisi Maral ile ilgili haberler netleşecektir.

Güzel kızımız Hazal Kaya için şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten alınmıştır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir