Her paylaştığı resmi olay olan adam, Çağatay Ulusoy.

Magazin

Bz_86x2CUAAHRHc

Çağatay Ulusoy, Sosyal medyanın olay adamı. Her yaptığı hareket, attığı her adım, magazin basınında takip ediliyor. Medcezir’in başarılı oyuncusu Çağatay Ulusoy, oynadığı Yaman karakteri ile de çok seviliyor. Milyonlar yakışıklı oyuncuyu izlemek için her hafta Cuma akşamları Star Tv.e kilitleniyor.

Bu durumun farkında olan Çağatay, arada bir sevenlerine sürprizler yapıyor, İnstagramdan fotoğrafını paylaşıyor. Son olarak attığı kamera arkası fotoğrafı, takipçileri arasında olay oldu,  24 saat içinde 35 bin kişi tarafından beğenildi.

İŞTE O OLAY FOTOĞRAF!

ÇAĞATAY ULUSOY KAMERA ARKASINDA.

caga1_1952208133543e899ad1aaa

Genellikle günlerini sette geçiren Çağatay Ulusoy, kendisi kamera önünde olmadığı zaman kamera arkasına geçiyor. Oradan seyrediyor, oyuncuların nasıl durduklarını izliyor. Bu merakı ta… Adını Feriha Koydum dizisinden bu yana sürüyor. Yıllar sonra onu kamera arkasında bir yapımcı olarak görürsek şaşmayalım. Bu merakın sonu oraya gider.

Çağatay Ulusoy Medcezir dizisi çekimleri sırasında set aralarında kamera arkasına geçer, açıları ayarlar, görüntüleri kontrol edermiş. Rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile gene kamera arkasında birlikteler. Çağatay iyi görüntü alınıp, alınmadığını kontrol ediyor.

BYnSOJtIcAAWSwu

Zaten başarılısın Çağatay ama, gene de başarılar seninle olsun diyelim, doğru yoldasın.

Saygılar, Sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller Çağatay Ulusoy Twitter sayfasından  alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir