Çağatay Ulusoy Sinema filminden sonra yeni dizi bombası!

TV Programları

CIW9XjXWEAAyhR1

Şayet son günlerde basında çıkan haberler doğru ise, Çağatay Ulusoy da yeni sezonda Kösem Sultan dizisinin kadrosuna dahil olmuş. Henüz Çağatay Ulusoy’dan ya da menajerinden bir açıklama gelmiş değil.

Bir çok ünlüyü bünyesine katan Kösem Sultan, yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl’dan sonra sektöre damgasını vuracaktır.

Şayet bu iddialar doğru ise, Kösem Sultan’a Çağatay Ulusoy’un transferi sosyal medyada ses getirecektir. Son bir yıldır dizinin baş rol oyuncusu Kösem Sultan aranıyordu. O rolü nihayet Beren Saat kabul etmiş, oldukça da ses getirmişti.

Kadroda kimler yok ki?

Beren Saat (Kösem Sultan), Hülya Afşar (Safiye Sultan), Mete Horozoğlu, Fikret Kuşkan, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erkan Kolçak Köstendil, Esra Dermancıoğlu, Alican Yücesoy ve Aslıhan Gürbüz gibi isimlerden sonra dizinin son bombası Çağatay Ulusoy oldu. Medcezir’in Yaman’ı şimdi de Kösem Sultan’da genç şehzadelerinden biri mi oluyor?

Çağatay Ulusoy bayramdan sonra 20 Temmuzda Ay Yapım‘dan Ali Bilgin’in çekeceği sinema filmi Delibal‘da uç bir karakter olan Baterist Tarık‘ı canlandıracak. Bu rol için saçlarını uzatmış, sakal bırakmıştı.

ProxyImage

Hazır sakal bırakmışken Kösem Sultan kadrosunda yer alması için teklif edilen rolü kabul etmiştir. Şahzade sakalsız olur mu? Çağatay Ulusoy, yeni sezonda hangi dizide rol alacağı merak konusuydu. Böylece o soru cevabını bulmuş oldu. Çağatay Ulusoy bu rolün doğruluğu için daha henüz bir açıklama yapmamıştır.

İMAJINI DİZİ İÇİN Mİ DEĞİŞTİRDİ?

CIrSGbxUAAAcduH

Çağatay Ulusoy, sakallı imajının fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaşmış, bu fotoğraf 1 saatte 35 bin kişi tarafından beğenilmişti. Çağatay Ulusoy’un yeni imajının nedeninin sinema film olduğu düşünülürken, Kösem Sultan’da oynayacağı haberinin çıkması, “Çağatay Ulusoy’u uzun süre sakallı göreceğiz” dedirtti.

KÖSEM SULTAN KİMDİR?

kosem-sultan images kösem sultan

1590 yılında doğan Haseki Kösem Sultan, Bosna beylerbeyi tarafından İstanbul’a kızlarağası olarak gönderilmiş, henüz 15 yaşındayken Sultan Birinci Ahmed’e haseki olmuş, zekasıyla padişahı etkisi altına almayı başarmış, bütün saraya hükmetmeyi erken yaşlarda başarmıştır. Osmanlı tarihinin en güçlü kadın sultanlarından bir olarak anılan Kösem Sultan’ın hayatı romanlara, tiyatro oyunlarına, opera eserlerine konu olmuştur. Oğulları IV. Murad ve İbrahim ile torunu IV. Mehmed döneminde uzun yıllar devlet yönetiminde etkili Kösem Sultan’ın saltanatı, IV. Murad’ın idareyi tam olarak ele almasına kadar sürmüştür ancak 4. Murat’ın genç yaşta ölümü üzerine Kösem sultan yeniden etkin hale gelmiştir. Osmanlı’nın en güçlü kadınları arasında anılan Kösem Sultan, torunu 4. Mehmed döneminde gelini, padişahın annesi Turhan Sultan tarafından boğdurularak öldürülmüştür. Bir dönemi etkileyen Kösem Sultan, Harem’de katledilen ilk sultandır.

Tims Prodüksiyon, 1,5 yıldır bu proje üzerinde çalışıyordu. Yeni sezonda Kösem Sultan, Çağatay Ulusoy’un katılmasıyla reytinglerde zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Haber ile ilgili bugün (09 Temmuz 2015) gelen bir twite göre haber doğruymuş:

Ayyy bol şans canııımiçiii

CJd-ZU6WsAAfPKD

Star Tv ekranlarında Çağatay Ulusoy’lu kadrosu ile Kösem Sultan ekibine şimdiden başarılar.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Kaynak Haber, Mynet Haber. Görseller Çağatay Ulusoy Twitter sayfasından alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir