Çağatay Ulusoy’un voleybolcu Özge Ertöz ile aşk dedikoduları?

Magazin

CIrSGbxUAAAcduH

Çağatay Ulusoy son yıllarda sosyal medyada adından en çok bahsedilen bir oyuncumuz. Medcezir ile oyunculuğun zirvesine çıkmıştır. Bırakın Ülkemizde, Dünya oyuncuları arasında adından bahsedilir bir marka olmuştur. Bir laf vardır, meyve veren ağaç taşlanır. Genç kızların gözdesi olan yakışıklı oyuncu hangi kız ile bir arada görülse sevgili yakıştırması yapılıyor. Tatilde aynı masada oturduğu, bir mekanda yemek yediği kız ile sevgili olduğu söylendi.

Oynadığı dizilerde, önce Hazal Kaya ile, sonra Gizem Karaca ile, son olarak da Medcezir’de rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile sevgili oldukları yakıştırıldı, yazıldı-çizildi. Serenay Sarıkaya ile dizi dışında aşk yaşamış olabilirler. Dizi bitti, ayrıldılar. Çağatay için Serenay defterinin tamamen kapandığını tahmin ediyorum.

Şimdi de tüm magazin basını ağız birliği etmişcesine Çağatay Ulusoy’un asıl sevgilisi Özge Ertöz olduğu yazılıyor. Halbuki daha bir hafta önce Marmaris’te tanıştılar.

cagatay-ulusoy-voleybolcu-ozge-ertoz

Bu güzel kızımız Çağatay ile daha yeni tanıştırıldılar. Marmaris tatilinde Sergen Yalçın kız arkadaşı şarkıcı Nil Özalp sayesinde tanışmıştır. Göcek’te grup ile tekne turu yapmışlar, bir arada bulunmuşlardır. Bu tamamen Çağatay’ın özeli, olabilir de… Gençtir.

içerik özge

Çağatay Ulusoy özel hayatı hakkında pek konuşmayı sevmeyen ketun birisi. Ser verip sır vermemektedir. Son derece düzgün, mütevazi, olduğundan daha olgun bir kişilik yapısına sahiptir. Kendisi ile yıllar önce yapılan röportajlarında, “Sevgilim olursa elinden tutar, işte budur derim.” Demiştir. Bu nedenle kendisinden bir açıklama gelmedikçe aşk yaşıyorlar yakıştırmaları yanlıştır. Kaldı ki, İstanbul’da Özge Ertöz ile bir arada görülmemişlerdir.

CD1KclkUkAAUPIr.jpg large

Çağatay Ulusoy’un şu sıralarda yeni sinema filmi, adı şayet doğru ise “Delibal” filminin hazırlık çalışmaları vardır. Kendisinin 3 gün önce Belgrad ormanlarındaki sabah yürüyüşünde söylediği gibi; “Tatilimi yaptım, şimdi iş zamanı” demiştir. Bu nedenle bu filmden, işinden hedeflerinden bahsedilmesi gereklidir. Ben burada menajeri Engin Aykanat‘a suçluyorum. Çıkarsın basın karşısına, yapacağı işlerle ilgili basın açıklaması yaparsın. Biz köşe yazarları hep Çağatay Ulusoy’un işi ile ilgili haberleri fısıltı gazetelerinden öğreniyoruz. Ya da Twitterda takipçilerinin atığı twitlerden, paylaşılan resimlerden öğreniyoruz.

Çağatay Ulusoy’un özeli kendisine aittir. Ama dedikodulara göz yummaması gereklidir. Çıkarsın basın karşısına, ya var, ya da yok dersin iş biter. Bunlar birer reklam olsa da, Çağatay’ın reklama ihtiyacı yok. Artık o bir star oyuncu… Magazinsel aşkları ile değil, yaptığı ve yağacağı güzel işlerle anılması lazım.

Ben bu nedenlerle çıkan bu dedikodulara inanmıyorum. Çağatay Ulusoy elinden tutup bu benim sevgilim demedikçe yalandır. Özge Ertöz ile Göcek’te tekne turunda arkadaş olarak birlikte aynı ortamda bulunmuşlar, zaman geçirmiş olabilirler.

CJNzeCKWEAAzFO5

Çağatay Ulusoy, Sinema filmi için 2.kez Leyla Lydia Tuğutlu ile Cihangir’de buluşmuşlar, konuşmuşlardır. Çıkışta basın mensuplarının sorularına cevaplamıştır.

CJLJmXrUYAAVjMs

Özge ile aralarındaki aşk dedikodularını yalanlamış, son noktayı koymuştur. Ulusoy, “Özge ile aramızda kesinlikle bir şey yoktur ve uydurmadır.” Demiştir. Görüldüğü gibi yazılanlar tamamen dedikodudur.

Böyle biline…

Ben de hep yazılarımda yazar, söylerim. Aşk zamanı değil Çağatay, iş zamanı… Yani sinema filminiz Delibal’da, Barış karakteri olarak, rol arkadaşınız Leyla Lydia Tuğutlu ile başarılar dilerim. Aşkınız dizide olsun. Özeli sana ait.

Sizlerin de şayet var ise, aşkları dedikodu değil, gerçek olması dileklerimle.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber ve görseller Çağatay Ulusoy resmi Twitter sayfasından alınmıştır

 

1 thought on “Çağatay Ulusoy’un voleybolcu Özge Ertöz ile aşk dedikoduları?

  1. aynen onun özeli kimseyi ilgilendırmez. ama özge ertöz ile yakışmıyorlar. ayrıca abdurrahman balcılar yazınızdaki konusmanız süper tebrık ederimm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir