Kara Para Aşk / Nihayet Tayyar Dündar tutuklanıyor!

TV Programları

52-1

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in rol aldığı Kara Para Aşk’ta final yaklaştıkça heyecan doruğa tırmanıyor. Dizinin yeni bölümünde Ömer, suç imparatoru Tayyar’ı tutuklayacak. İzleyenlerin merakla beklediği tutuklanma kararının çıkacağı bölümde; Ömer, Tayyar’ın işlediği suçları ispat etmek için delile ihtiyaç duyacak.

Dizinin yeni bölümünde Ömer; Tayyar’ın acımasızca işlediği tüm suçlarının cezasını çekmesi için mahkeme gününe kadar tanık bulmak zorunda kalacak. 

Parmaklıklar arasında dava gününü bekleyen Tayyar’ın tutuklanınca  gözü iyice kararacak. Nefes kesen bir bölümle ekrana gelecek dizide; Tayyar, Ömer’e inanılmaz bir anlaşma teklif edecek. Tayyar, Ömer’den elinde tuttuğu Nilüfer’in hayatına karşılık kaçmasına izin vermesini isteyecek. Nilüfer’in kaçırılmasıyla adeta deliye dönen Elif, Ömer’in vereceği kararı bekleyecek.

52-2

Kara Para Aşk’ta ; köşeye sıkışan Ömer hem tanık bulmak  hem de Tayyar’ın anlaşma teklifi için alacağı karar izleyenlere unutulmaz bir bölüm seyri yaşatacak.

52-4

Ömer Tayyar Dündar’ı tutukladı ama, içeride tutabilecek mi?

52-3

Ay Ömer Tayar’ı konuşturmak için çok uğraşır, bir ara sinirlerini hakim olmaz Tayar’ın gırtlagına basar. Bu akşamki heyecanlı bölümde neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

Ay Yapım imzalı, senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yönetmenliğini ise Ahmet Katıksız’ın üstlendiği Kara Para Aşk yeni bölümüyle 1 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00’da ATV’de ekrana gelecek.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve Sevgiler

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber ve Görseller, Ay Yapım Perona Sanat Basın Bülteninden alınmıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir