Güllerin Savaşı’nın Cihan’ı (Sercan Badur), Türkan Şoray’ın yeni jönü oldu!

Sinema

cats t.şoray

Güllerin Savaşı dizisinde, Gülfem’in hasta kardeşi “Cihan” karakterini canlandıran başarılı oyuncu Sercan Badur, Türk sinemasının sultranı Türkan Şoray’ın yeni jönü oluyor.

Akşam.com’dan Selin Kök kendi köşesinde yazdığına göre;

“Türkan Şoray’ın bir sinema filmi için kamera arkasına geçeceğini ve yönetmen koltuğuna oturacağını haftalar önce yazmıştım. Sinemanın Sultan’ı önümüzdeki haftalarda çekimlere başlıyor. Bu arada merakla beklenen filmin başrol oyuncusu da belli oldu. Türkan Şoray yeni neslin en dikkat çekici isimlerinden olan Sercan Badur’la anlaştı. Genç oyuncu, Şoray’a ait olan filmde ‘Vedat’ karakterini canlandıracak. Ne yalan söyleyeyim çok doğru bir seçim olmuş. Zira Sercan bence bu sezon Güllerin Savaşı’nda canlandırdığı hipoksiya hastası olan Cihan’ı canlandırırken ciddi bir oyunculuk başarısı sergiledi. Dizinin final bölümünde ki intihar sahnesi uzun süre akıllardan çıkmaz benden söylemesi. Helal olsun.” Diyor Selin Kök.

Ekran Alıntısıgs.sercan2

Güllerin Savaşı benim kaçırmadan izlediğim dizlerden biriydi. Geçtiğimiz 13 Haziran akşamı 48.bölümde sezon finali yaptı. Önceki blog yazımda, “Güllerin Savaşı / Cihan intihar ederek, Ömer Amerika’ya giderek Gülru’yu cezalandırdı!” başlığı altında yazmıştım. Cihan başına tabancayı dayamış intihar ederek, diziden ayrılmıştır. Eylüldeki yeni sezonda Cihan karakteri, Sercan Badur dizide olmayacak.

Ekran Alıntısıgs.sercan4

Doğrusu dizide oldukça performansı iyi olan Cihan’ın (Sercan Badur) diziden intihar ederek ayrılmasını pek anlam verememiştim. Sebebi belli oldu, Türkan Sultan’ın yeni sinema filminde yeni jönü oluyormuş. Sercan Badur baş rolü Ekin Türkmen ile oynayacakmış. Aynı filmde Türkan Şora’ın kızı Yağmur Ünal de ilk defa rol alacakmış.

Sercan Badur Güllerin Savaşı dizisinden önce, “Öyle Geçer Zaman Ki” dizisinde de oynamıştır.

Ekran Alıntısıgs.sercan

Daha önceki yazdığım “Güllerin Savaşı” ile ilgili blog yazılarında ben de Sercan Badur’un oyun gücünden bahsetmiştim. Türkan Şoray’da bu yeteneği keşfetmiş, diziden çekmiş almıştır. Sercan Badur’un başına talih kuşu kondu.

Türkan Şoray’ın sinema filminde Sercan Badur’a başarılar dilerim. Çok iyi bir iş çıkaracağından eminim.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Akşam.com’dan Selin Kök haberi. Görseller internetten ve diziden kopyalanarak alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir