Çağatay Ulusoy’un Sinema Filmi partneri kim olmalı?

Sinema

cats cu

Çağatay Ulusoy şu sırada eğe kıyılarında tatil yapıyor, dinleniyor. Medcezir’deki Yaman’ın yorgunluğunu atıyor. Bu kısa tatilden sonra sinema filmi çalışmalarına başlayacak. Merak edilen soru, Ulusoy bu sinema filminde baş rolü kimle oynayacak. Ay Yapım’dan bir açıklama yok. Sosyal medyada fanları tarafından telaffuz edilen, benim de aklımın yattığı adaylar var.

Bu güzel oyuncularımız Çağatay’ın fanlarının ve sevenlerinin dillendirdiği isimlerdir. Son karar yapımcı firmaya aittir.

Her hangi bir tercih yapmaksızın sayalım kimler bu oyuncularımız.

Zeynep Farah Abdullah: Şu sıralarda gördüğüm kadarı ile herhangi bir dizi yada filmde çalışması yok. Çağatay Ulusoy ile güzel bir ikili oluşturabilirler.

zeynep farah abdullah

 

Gizem Karaca: Güzel Köylü dizisi 18 Haziran kesin final yapıyor. Gizem Karaca dundan önce 2012 yıl sonlarında “Emir’in Yolu” dizisinde 7-8 bölüm oynamışlardı. Bu defa sinema filminde buluşabilirler.

gzm gizem karaca

 

Tuba Büyüküstün: Kara Para Aşk dizisi final yapıyor. Her hangi bir bağlantısı yok ise, Büyüküstün’ün oyun gücü ve güzelliği ile Çağatay Ulusoy’a iyi bir partner olabilir.

fft99_mf5371905 tuba

Bu kararı verecek olan yapımcı firma Ay Yapım ve de Çağatay Ulusoy’un onayı ile olacaktır. Sevenleri sabırsızlıkla Ali Bilgin’in çekeceği bu sinema filmini bekliyor.

Filmin senaryosunu da kimin yazdığı bilgisi yok. Konuda Ulusoy’un bateri dersleri aldığı söylenmişti. Bir müzik orkestrasında çılgın bir bateristi canlandıracağını duymuştuk.

CHn7LwnUYAAb-iE

Çağatay imajını da değiştirecek. Medcezir dizisinde saçlarını uzun zamandır kestirmediğini gördük. Bilhassa kulak üstlerini aldırmıyordu. Saçlar kulak memelerini örtecek şekilde taranacak, hafif uzun saçlı yeni bir imaj yaratılacağını tahmin ediyorum.

CGgXQfXUQAAvzqN

İstanbul Burgaz adası sahillerinde çekilecek filmin Ramazandan sonra Ağustos ayı sonuna kadar Ali Bilgin tarafından çekilecek, tahminim Kasım – Aralık aylarında vizyona girecektir.

Bu sinema filminden sonra Çağatay Ulusoy boş durmayacak Eylül yeni sezonda tekrar bir dizi çalışmasına girecektir.

Dizi için oyun gücü ve fiziği ile her türlü rolün üstesinden gelecektir. Yeni dizisinde romantik komedi türünde oynaması sevenlerinin de ayrı bir isteği.

Çok kısa zamanda, Çağatay Ulusoy’un sinema filminde partneri kim olmalı? sorusu cevap bulacaktır.

Hem sinema filmi, hem de yeni dizisinde Çağatay Ulusoy’a başarılar.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir